La Dovlecelu' Vesel (12)
Raspunsuri - Pagina 6
mary_07 spune:
Hai ca pana mi-a venit si mie ideea sa-l pozez,tac'su deja il salva 
Io numa' cand vad poza ma bufneste iar rasul 
Mely
,mamica implinita de
Alexandru (2 noiembrie 2007) si
Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
happy_uka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
pai cu apa merge? ![]() ![]() Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
nu ma, cu 3 in 1 !
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Hai ca pana mi-a venit si mie ideea sa-l pozez,tac'su deja il salva ![]() Io numa' cand vad poza ma bufneste iar rasul ![]() Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)Alex & Razvi _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |

CRI-MI-NAL
dar totusi...ce trist este...e un scump...si cu colacul
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
cristina_ana spune:
| citat din mesajul lui mary_07 Hai ca pana mi-a venit si mie ideea sa-l pozez,tac'su deja il salva ![]() ![]() ![]() ![]() Io numa' cand vad poza ma bufneste iar rasul ![]() Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)Alex & Razvi _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |

Andrei a vazut si el poza si mi-a zis: "Mami, vreau sa imi pun si eu colacul in cap si sa iei cutitul sa ma salvezi"

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Mai, nu stiu ce am facut de am bagat tzatzele alea in mesajul lui Meli de mai sus
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
POZE NOI
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Mai, nu stiu ce am facut de am bagat tzatzele alea in mesajul lui Meli de mai sus Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE POZE NOI |

mary_07 spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Mai, nu stiu ce am facut de am bagat tzatzele alea in mesajul lui Meli de mai sus Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE POZE NOI |

Cred c-o sa ma ingras cu 2 kile in seara asta

Mely
,mamica implinita de
Alexandru (2 noiembrie 2007) si
Razvan (21 august 2009)Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
Fragutza spune:

Bun gasit!
Pentru puiul tau
happy_uka spune:

Fram, bei o
? ah dar chiar as bea o colica..mm
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui mary_07 Hai ca pana mi-a venit si mie ideea sa-l pozez,tac'su deja il salva ![]() Io numa' cand vad poza ma bufneste iar rasul ![]() Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)Alex & Razvi _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
saracu de el...ce mocuta...si voi, parinti haini, radeati!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume