La Dovlecelu' Vesel (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Apropo de ce zicea Techila, ca nu suntem masini de spalat diverse, acum vreo 10 ani soacra mea isi dorea ca eu sa fiu masina de spalat rufe. Ca nu aveam, si ea nu stia cum sa ma convinga sa nu cumparam asa ceva pe motiv ca: "Niciodata nu o sa spele o masina de spalat rufe hainele mai bine decat daca le-ai freca tu" Un timp am crezut-o si spalam de mana, ce sa fac, pana s-a enervat directoarea mea de la serviciu ca veneam lunea cu bube pe maini de la detergent si mi-a dat o prima mare de tot special sa-mi iau masina! Si mi-am luat, ce sa fac, am dezamagit-o pe soacra!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

da' o ai si tu pe soacra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:

Apropo de ce zicea Techila, ca nu suntem masini de spalat diverse, acum vreo 10 ani soacra mea isi dorea ca eu sa fiu masina de spalat rufe. Ca nu aveam, si ea nu stia cum sa ma convinga sa nu cumparam asa ceva pe motiv ca: "Niciodata nu o sa spele o masina de spalat rufe hainele mai bine decat daca le-ai freca tu" Un timp am crezut-o si spalam de mana, ce sa fac, pana s-a enervat directoarea mea de la serviciu ca veneam lunea cu bube pe maini de la detergent si mi-a dat o prima mare de tot special sa-mi iau masina! Si mi-am luat, ce sa fac, am dezamagit-o pe soacra!

POZE

POZE NOI

vezi ma, daca s-ar fi inventat forumul la vremea aia, sigur te-ai fi luminat mult mai repede, inainte sa apara bubele.

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ce vroiam sa va spun de fapt este sa nu mai cititi manualul ala, ca dupa ce te tampeste de cap cu cele 3 solutii care se pun in 3 locuri fiecare la o anumita perioada de timp, si trebuie urmarite nu stiu cate butoane, etc, etc, la final zice ca poti sa iei pastile din astea 3 in 1 si nu mai trebuie sa urmaresti nimic, Adica toate butoanele alea sunt in plus, de frumusete, sa impresioneze pe lume.
Noi am luat-o de la Altex din Plaza, cu credit!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miha74

techila- deci s-a decomentat bine al meu sotz! voi de unde ati comandat-o? adica halatul, cat e halautul?

Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997)

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

vezi...daca ai fi citit forumul ai fi stiut ca am avut grija sa ma laud indelung ca sambata imi vine si mie mobila de bucatarie...gata cu sifonierul lu' socra-miu pe post de dulap...iar masina de spalat vase e incorporata...nu stiu ce model e...e expusa la kika la etajul 1

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

gata s-a intors sotz! ma convoaca la un rezumat.
cristina- stai sa ma vad cu ea in casa, legata la apa, si il chem pe Andrei sa-mi arate.

eu va pupez de noapte buna.
sa fie una linistita si fara prea multe treziri(vik, liliac...si cine mai presteaza nopatea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

De la Kika ai luat-o pana la urma? Ca stiam ca iti doresti mobila din Ikea

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:

techila- deci s-a decomentat bine al meu sotz! voi de unde ati comandat-o? adica halatul, cat e halautul?

vezi...daca ai fi citit forumul ai fi stiut ca am avut grija sa ma laud indelung ca sambata imi vine si mie mobila de bucatarie...gata cu sifonierul lu' socra-miu pe post de dulap...iar masina de spalat vase e incorporata...nu stiu ce model e...e expusa la kika la etajul 1

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997)

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

mi-era dor de tine mami

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

cristina- stai sa ma vad cu ea in casa, legata la apa,

pai cu apa merge?

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Citat:

De la Kika ai luat-o pana la urma? Ca stiam ca iti doresti mobila din Ikea

POZE

POZE NOI

ne-am sucit, erau reduceri la kika...ca pana la urma am dat o caruta si mai mare de bani ca ne-am intins noi ca niste placinti

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

Mergi la inceput