La Dovlecelu' Vesel (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Fram, bei o ? ah dar chiar as bea o colica..mm

she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo

Bea fata, una dubla, te rog! Si cu al ei bun prieten Jack alaturi!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Mai, nu stiu ce am facut de am bagat tzatzele alea in mesajul lui Meli de mai sus

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

sunteti mortale ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Vineee ... Dar o mai vede cineva pe epi? m-am bucurat degeaba ...nici nu mai zic ce-mi vine sa zic..aud voci sa stiti, it's not me!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna seara dragele mele!

Imi lipsiti tare mult si abia astept sa revenim in Franta si sa ne reluam dulcea nostra rutina..pana atunci insa incerc sa ma bucur la maxim de cei dragi, de acasa. O sa revin cu povesti...cu bunici care si-au luat concediu ca sa stea cu Ana, cu bunica ce face 3 feluri de supa care mai de care mai sanatoasa pentru nepotica iubita...

va imbratisez tare, tare!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

aaa..si inca ceva...

nu pot rata asta! maine-i ziua dragutului nostru drag

www.youtube.com/watch?v=Phj2lkhG_nQ" target="_blank">Radu sa fii sanatos si sa-ti dea Dumezeu o viata minunata!

Mami drag, te imbratisez mult!

PS: vezi ce pui la baiat pe tavita!!! Ana a ales un avion de hartie (printre altele)

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Vineee ... Dar o mai vede cineva pe epi? m-am bucurat degeaba ...nici nu mai zic ce-mi vine sa zic..aud voci sa stiti, it's not me!!

sunt aici da' pap niste biscuiti cu E457 si arome natural identice . nu pot sa citesc, sa raspund, sa pap in acelasi timp. in plus, trebuie savurat.
aveti ceva noutati pentru mine, razboinice micute ? imi pare rau ca a lipsit de la revolutie XENA - printesa razboinica, adica EU .

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna seara

In primul rand o pup pe Monica . Imi pace nespus ce scrie si cum scrie, asa din suflet.

Manga imi pare foarte rau ca tb sa il operati, mie o mila de el si de voi. Cat dureaza operatia? Sti ca eu stau langa Grigore si daca aveti nevoie de ceva va ajut. Hai ca mai bine vorbim la telefon.

Iulika esti o draguta, sper sa se rezolve cu fibromul ala sa nu mai creasca. Sti ca imi place mult de tot numele Daniella.

Santo LA MULTI ANI!!! cu intaziere

Miha eu am de foarte mult timp masina de spalat vase si sunt foarte foarte pro, ca si fetele recomand Bosch eu am din aceea mai ingusta incorporabila (bine si Miele ar fi super).

Luto tu nu scri pe un blog ceva, mi se par super faine povestirile tale sa le salvezi undeva

Fragutzo te salut. Sa sti ca al meu sotz intr-un trecut indepartat a fost brand manager Jack Daniels si avem si acum rezerve. Te bagi la o degustare?

Vik eu acum ce ma fac, ce mai mananc? Zici ca erau din cele romanesti, si din cele pe care scrie bio? De miere stiam si eu, noi luam de la un prieten, tatal lui are stupi, si el e stresat cu mancarea si chestiile astea chimice si nu le pune antibiotice. Mama mea de ex e inginer horticol si are gradina in care isi pune legume si fructe. Ea nu pune decat ingrasaminte naturale dar mi-a spus ca problema este ca langa ea fiind alte gradini ingrasamintele circula prin apa freatica si tot ajung pe la ea.

Ma duc sa cuget asupra metalelor grele, maine chiar ma duc la cumparaturi de mancare, ce sa cumpar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

doamna cu halatul la dvs. ma gandeam azi si la copii dvs. frumosi cu ten masliniu. iti multumesc tare mult ca ai venit la intalnire. m-am bucurat mult sa te cunosc.

de altfel, am avut parte si de cristina care e la fel de manechin si in realitate. am remarcat ca i-a crescut parul buclat, iar cand l-am vazut pe nazdravanul Andrei, m-am gandt la tine, luci. sa va mai spun ca Emma e o dulce?

si ca tot veni ora de povestit povesti, mai pot zice asa: techila e tot asa tacanita si sufletul tot asa mare il are cum se citeste si aici. next time, o sa accept invitatia de a ramane peste noapte, daca mi-o mai faci. mi-a placut casa, mi-a placut Techila si pisica, iar gemenii... gemenii sunt super. unul imi explica cum sta treaba cu cocosul, iar celalat plimba galeata....dar asa, intr-un mare fel...cu un zambet minunat pe buze.

si tot la aceeasi intalnire unde am savurat cafeaua in gradina, am cunoscut-o si pe Fram. frumoasa cum o stiti, cool si directa si cu Pisi din dotare, o fetita foarte hotarata si care nu se lasa intimidata de nimik. in timp ce Aidan manca pamantul de frica Techilei si urla cu toti plamanii, Natalixa era naturala si calma. E o strengarita frumoasa cu ochi de caprioara. am zis io bine.

ok...mai am multe de zis despre aventura la Bucuresti, dar nu acum ca nu e vreme destula.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02
Miha eu am de foarte mult timp masina de spalat vase si sunt foarte foarte pro, ca si fetele recomand Bosch eu am din aceea mai ingusta incorporabila (bine si Miele ar fi super).

[

bine, Miele e Mercedesul masinilor de spalat . adica, in general...e un Mercedes.

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Ma duc sa cuget asupra metalelor grele, maine chiar ma duc la cumparaturi de mancare, ce sa cumpar?

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

niste marar si multa apa plata

te pup de 3 ori pt fiecare fetita

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput