***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (15)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitaco spune:
LA MULTI ANI NATALIA SI MAYA!!! Sa cresteti mari sanatoase si sa a aveti parte numai de bucurii si succese in viata.
Sanatate multa pentru bolnaviorii mici si mari.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
anda77 spune:
La multi ani Nati si Maya, fetele frumoase si lipicioase (inteleg ca au niste trasaturi comune datorita zilei de nastere:)! lavi si monet, sa va traiasca fetele (toate 4) si sa va bucurati de ele!
slide show pentru organizarea (dezordinii din) camerei copilului:
http://www.hgtv.com/kids-rooms/kids-storage-and-organization-ideas-that-grow/pictures/index.html
noi suntem ok, adica nichita e pe linia de plutire, cu muci dar atat iar eu inca tusesc dar fara sange:) concluzia: parfum:)
roxisialexia spune:
Natalia, La multi ani!
Sa ai o copilarie frumoasa alaturi de surioara ta, multa sanatate si drum bun in viata. Felicitari, lavi, sa fii mereu mandra de printesele tale
MAya, La multi ani!
Sa fii sanatoasa micuta frumoasa, o copilarie minunata alaturi de surioara ta.Monet,
Sanatate multa bolnaviorilor !
mara95 spune:
am patit-o urat in seara asta.flavi a cazut cu obrazul in muchia unui scaun si s-a taiat rau, adanc, ii va ramane semn.sunt terminata.taietura e pe pometul drept. a vrut sa sara din pat pe scaunul aflat la vreo 30 cm de pat si s-a impiedicat.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
anda77 spune:
mara, de la pediatrul meu citire cand l-am sunat acum mmuuult timp sa-l intreb daca sa ma mai duc cu nic la spital, desi se oprise sangerarea: "taietura cusuta lasa cicatrice mai fina decat cea necusuta"
si astfel i-am pus 4 copci parca.
parerea mea sa te duci sa-i puna copci.
cristinamh spune:
mara, stiu ca e desprins din alte povesti, dar vezi daca nu ii poate pune copci adezive. of... poate totusi nu ramane, ca e inca mica .
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii
monet spune:
fete dragi,
va multumim pentru urari! niste dulci adevarate sinteti, pe cuvint...
lavi, lamultiani aleia mici.... care, uau, nu mai e mica deloc! asa-i?
bb-alinush, mare bucurie si spor la bebe2, uau, ce fain!
o sa mai vin pe la voi.
la multi ani sanatosi tuturor 5-anistilor! mua
mara95 spune:
are un plasture special,care ii lipeste marginile.doc care a vazut-o e chirurg plastician si e prietena noastra si ne-a zis ca nu e nevoie de cusatura.psihic sunt darmata, nici n-am putut dormi azi noapte.nu-mi vine sa cred
meems spune:
Mara Imi pare rau de situatia nasoala. Cum e Flavi, o doare? Poate ar trebui sa nu te vada prea disperata... zic si eu. Nu prea ma pot relata la situatie, ca eu chiar ma gandeam ca Rianna n-a avut niciodata nici macar o julitura la viata ei (sa bat in lemn), ca nu stiu si eu cum as reactiona la cazaturi mai grave... si de la mine.
Monet, ce bine ca ne mai dai si tu un semn! Sa-ti traiasca Maya frumoasa!
mara95 spune:
nu o doare.ce imi zice:mami, stiu ca o sa imi ramana semn, dar nu mai fi trista