***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

hello
am intrat pe fuga ptr uraturi sarbatoritelor de azi Naty si Maya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani, Natalia! Lavi si Virgil sa va traiasca mezina, sa creasca mare si sanatoasa!
La multi ani, Maya! Monet sa-ti traiasca fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

la multi ani, NATALIA! iti dorim sanatate, fericire, o viata implinita alaturi de cei dragi! LAVI, sa te bucuri de printesele tale!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI NATALIA SI MAYA!!! Sa cresteti mari sanatoase si sa a aveti parte de mult noroc si bucurii !
Lavi si Monet, sa va traiasca printesele si sa va bucurati din plin de ele!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

la multi ani si de la noi!
si spunem in avans pana la data de 2, caci o sa fim foarte ocupati we asta... abia marti cred ca ne linistim.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

La multi ani Nati si Maya! Multa sanatate si aniversari minunate alaturi de cei dragi!
Sanatate pentru bolnaviorii mici si mari!

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Lavi sa-ti traiasca mezina, sa fie sanatoasa si mereu vesela, sa aveti parte de multe clatorii si vacante minunate.

Monet,La multi ani pt. Maya, fetita frumoasa cu ochisori albastri!

eu am pielea uscata, am primit indicatii de la cosmeticiana sa-mi pun in crema si in laptele de corp ulei de masline, dar inca nu am incercat.

o seara linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Nati, Maya, va dorim tot binele din lume!Sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si sa aveti parte numai de lucruri bune in viata.

Kriszti de saptamana viitoare va purta din pacate ochelari. Spun din pacate pentru ca speram ca macar el sa scape de asta,Noi amandoi avem ochelari, eu am miopie, sotu' poarta bifocali cu plus.Of, mi-e mila de el. Are astigmatism, si dr a decis sa ii dea ochelari si sa ne intoarcem peste un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

La multi ani NATI, MAYA, KRISZTIAN! multa sanatate, fericire si noroc.

Lavi, multa sanatate si tinem pumnii sa treci cu bine peste operatie.

Noi suntem virusati la greu, suntem "doar" la a treia raceala de cand a inceput Daria gradi.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Nati, Maya La Multi Ani frumoaselor si norocoaselor. Multe flori, pupici si toate cele bune de la noi! Ma bucur tare mult ca Smaranda v-a vazut pe amindoua si speram sa va mai vada si in viitor.

Eu nu voi mai intra atit de des taman in zilele astea pentru ca vine tata la mine.
Si apropos de asta, tin sa va spun sa stati departe de agentia eSky Tata a pierdut doua bilete de avion din cauza lor. E o poveste lunga ale caror amununte nu le stiu inca in totalitate, dar rezumatul este ca aceasta agentie este o mare tzeapa: i-au vindut lui tata bilete de avion fara posibilitate de modificare DELOC si nu a fost pus in tema in legatura cu asta. A avut niste probleme la imbarcare si pentru ca a pierdut avionul, a pierdut si TOTI BANII pe bilete.Vine azi cu o zi intirziere dupa ce si-au cumparat alte doua bilete de la alta agentie.

cristina naspa situatie. Si si mai naspa ca se intimpla in Romania unde n-ai ce face. In primul rind as confrunta-o pe directoare si as intreba-o ce fel de exemplu da ea copiilor pe care pretinde ca ii educa. Si apoi, daca as putea, mi-as retrage copilul de la scoala. Asta la modul idel - stiu ca in Romania nu este foarte fezabil si probabil ca alt loc are alte metehne poate si mai mari.
Ok, acum ca am trecut de partea ideala, sa trecem la partea practica. Eu cred cu tarie in modelarea consecventei. Ii spui lui Iris ca ceea ce a facut directoare nu este corect si ca ea a incalcat regulile, dar ca la voi in familie lucrurile stau alfel. E destul de mare ca sa i se faca cunostinta cu conceptul de incorectitudine si cu ideea de a fi consecvent cu cine esti tu in fata acestora. E foarte sanatos sa ii spui ca in viata, in viitor, o sa se intilneasca cu situatii in care oamenii se vor purta incorect cu ea, dar ca cel mai mult conteaza ce crede ea despre o situatie si cum crede ea ca e corect sa te porti.

Mergi la inceput