***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Uau, sunt impresionata, multumesc mult de urari!

Mara reparare rapida Flaviei, nu mai fii deprimata! Bine ca nu e ceva mai grav!

Anda frumoase pozele cu camere de copii, dar alea sunt poze ireale cu camere de copii care au 5 haine pe 1 m de bara de umerase si 5 jucarii rarefiate pe 3 rafturi.

Mandy pacat ca trebuie sa poarte ochelari dar asta este, nu-i o tragedie asa mare! sanatate multa!

Alinus ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mara, stai lini, e destul de mica cat sa se "repare" chiar daca va ramane o mica urma - eu mi-am spart fruntea pe aprox 6 cm (inclusiv osul) cand aveam 5 ani si nu se mai vede decat vag, daca te uiti atent si stii.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corap

mara, stai lini, e destul de mica cat sa se "repare" chiar daca va ramane o mica urma - eu mi-am spart fruntea pe aprox 6 cm (inclusiv osul) cand aveam 5 ani si nu se mai vede decat vag, daca te uiti atent si stii.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Asta e mesaj pe care sa-l citeasca si Mihaela_80!!!!
Poate va mai amintiti ca si Maya a fost cusuta la frunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Aici sunt, la cafelutza de dimineata....dupa cum se vede ma belferesc in pat pana tarziu....Lavi nici un semn, so mai mult ca sigur ca ajung marti la cutit

Lavi minipetrecere frumoasa deseara si pupam Natiliciul sarbatorit!

Mara of, of ce patanie! Pup Flaviutza si sper sa nu ramana cu nici un semn!

Azi vine missa din vacanta de la bunici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

La multi ani, Meems!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mara, o sa fie bine!
Tot de la Mihaela_80 citire: dupa vindecare, ar fi bine sa-i dai cu ceva gel remodelant pentru cicatrice: "Contractubex, Cimeosil, Zeraderm, Dermatix si Silimark. Cimeosil a fost 150 de lei, Dermatix parca peste 200, iar Contractubex (care are ca principiu activ un extract din foite de ceapa, si de care o alta dr din spital mi-a zis ca e ff buna) pana in 60 de lei." Mihaela folosise Cimeosil, daca retin bine si au avut rezultate excelente.

Alinush, oare tu iti doresti sa stea bebelina cumintica pana marti, ca sa se rezolve fara emotii, nu ? Yuhuu, ce putin a ramas!

Mergi la inceput

Meems La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita, implinita si iubita!
Sa te bucuri de tot ce ai frumos in viata ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mara Contractubex a folosit si prietena mea pt cicatricile de la "silicoane" si s-au vindecat foarte frumos. Stai linistita, ca in cel mai rau caz cand o fi mai maricica o duci la chirurgul estetician si-i scoate cicatricile. Pupam ranita

Edit ca am vazut ca-i ziua lui Meems..asadar Happy B-day doamna draga, sa fii fericita si norocoasa!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

La multi ani tuturor sarbatoritlor !Sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti parte de tot ceea ce va doriti in viata !
Alinus , nastere usoara !
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Meems, la multi ani fericiti!

Mandy, nu am apucat sa-ti urez, sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos! Imi pare rau de ochelari, dar daca trebuie, trebuie. Tu parca aveai miopie? Am aflat ceva interesant apropo de predispozitia spre miopie (care se pare ca e sau nu e, si n-are treaba cu ochisorii lenesi). Ochiul tot creste de la nastere pana pe la pubertate, si ochiul miop creste prea mult. tendinta asta se poate vedea dinainte de 7-8 ani, cand incep copiii sa aiba nevoie de ochelari. Cica pe la 4-5 ani, ochiul care va fi normal trebuie sa fie de fapt hipermetrop (un plus patru), ca prin crestere sa ajunga la 0. Daca un copil e la 0 (vorbesc de lungimea axei - miopia axiala) la 4,5 ani, sunt sanse mari sa fie miop mai tarziu si atunci trebuie actionat din timp cu multa grija la lumina naturala, putin efort de aproape, miscare, dieta fara prea mult zahar, etc.

Iti mai spun daca ti se pare interesant si daca nu stiai deja. Eu pe Maya vreau s-o duc in curand - nu m-am agitat pana acum pt ca seamana asa de mult cu taica-su incat sper sa ii mosteneasca si ochii sanatosi. Plus ca e putin interesata de munca de aproape, citit, desenat, etc, si nici eu n-o incurajez, din cauza asta. Miopia fiind , de fapt, o combinatie intre predispozitie si focalizare indelungata de aproape - mentinuta cumva si in familie, adica un copil mosteneste si predispozitia, si e expus si la stilul ne-sportiv, etc al parintilor

Mara, of, imi pare rau de cazatura, dar sa nu te sperii tare, pielea copiilor se repara foarte frumos. La Maya a ramas (dupa 7 luni parca) o liniuta fina alba, care se scoate cu laser cica fara nicio problema (daca-si va dori ea cand va creste). Riscul mai mare mi se pare cel psihologic (sa ajunga s-o complexeze, de asta nu da nici nu prea multa importanta in fata ei). Maya pana la urma e mandra de cicatricea ei, dupa ce le-a vazut pe cele multe ale tatalui ei, care numai cuminte n-a fost in copilarie....

Impotriva infectiei am folosit Betadina, care nu ustura, si a fost foarte bine.

Mergi la inceput