Dovlecei in sarbatoare*203* LMA Biaz!!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata fetelor,

SELEN la multi anid e ziua tam stiu ca e tarziu dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Mattia mananca ce manacam noi. Nu ii dau ciuperci...ma rog mai sunt cateva care nu i le dau dar nu-mi aduc aminte ca scriu repede ca tre' sa dau iaurtul la baieti. Pupam gasca!

Mai fetelor intrati si scrieti ce D-zeu. Sunt lucruri mult mai drastice pe lumea asta decat o cearta virtuala. Recunosc si am mai spus-o nu cunosc detaliile....dar off ce naspa e asa. Eu lucrand in spital am vazut lucruri va spun mult mai oribile decat ce s eintampla pe aici. Pretuiti ce aveti. Nu ii place cuiva cum scrieti, ce scrieti...ete na!! Ce tot atata copilarie. Prinsesem sincer gust sa tot scriu nestiind cum am mai spus ce D-zeu s-a intamplat aici dar acum chiar ca-mi piere cheful. LALI intra si scrie. Nici nu mai stiu cine mai era....va spun stiu ca nu am dreptul sa va zic aceste lucruri dar ce folos are sa nu mai scrieti? Va tot aud ca abia asteptati sa intrati la scutece? 'Oi fi ignoranta dar ce schimba acest lucru? Se va alatura si celalalt grup? Eu chiar nu inteleg. Haideti.Scrieti. bineiteles ca e doar o incurajare ptr fetele care nu mai vor sa scrie. Pana la urma fiecare face ce crede ca este mai bine ptr el. Ei na, ca am spus ce am avut de spus.

MONICA daca citesti...te mai intrebasem...eu intru in grupul acelor fete care tu crezi ca au inceput sa scrie o data ce grupul s-a sindat? Daca nu vrei sa scrii aici lasa-mi un PM.

Offf....

Ok...eu ma duc sa dau tel la doctorita mea sa vedem ce-mi zice cu durerile astea de spate. Adevarul e ca de la dureri n u mai sunt eu. Am ce am cu LUMEA INTREAGAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TREZIREA!!!!!!!!!!!!!!!!11LA VIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa va spun ca povestea nasterii painitii mele MATTIA este pusa pe prima pagina a forumului DC. Eh....avem inima cat casa!!

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Inca ceva ca sa nu uit: LA MULTI ANI DARIUS de PAZZA!! (ptr ziua de ieri cu scuzele de rigoare!! ) . LA MULTI ANI ALEXANDRU de GUGUSHTIUC (ptr azi!!) sa fiti sanatosi dragi copii alaturi de parintii vostri. Sf. Stelian sa va ocroteasca la orice pas!

Si LA MULTI ANI si ptr cei ce azi isi serbeaza onomastica numelui de SF. DUMITRU!

PS: Azi ar fi fost ziua mamaiei mele..

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Neatza fete dragi!

La si eu o aburinda!

Selen nici noi nu am schimbat nimic, doar ca Isabela e pe Lactana de la Topfer din 2 septembrie. In rest programul de masa si meniul e asemenetor cu al vostru. Eu ii mai fac din budincutele Irinei (branza de vaci cu fructe variate, conopida la cuptor etc etc). O pup pe Ebru si abia astept sa vad poze cu ea.

Ma duc la munca...am fost in pauza de cafea!

Danaangie..sanatate multa. Fa ceva cu durerile alea...Daciana asa bine te inteleg...si mie mi-ar trebui o zi cu 36-48 de ore !

Va !

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Buna dim VIK,

Da stiu ca tre' sa fac ceva cu durerile astea......azi la 16,30 ma duc la doctorita.

Acu' fac aerosoli lui Mattia.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza la pranz!
Haideti va rog sa nu ne mai rugam de nimeni sa scrie,s-a ajuns aici din cauze stupide,din orgolii copilaresti si multe alte chestii marunte. Exact cum spuneai Danangie,sunt chestii muult mai grave decat ce s-a intamplat aici,eu am inima stransa cand postez pentru ca mi-a fost spus ca incalc un teritoriu care nu e si al meu,si atunci am zis ca poate nemaiscriind aici se reuneste grupul. Nasol ca inca nu s-a rezolvat misterul pozelor Carinei intrate la trash,parerea mea este ca aia a pus capac,si a facut multe persoane sa nu mai intre,nu faptul ca s-a mai facut un subiect separat sau faptul ca unele dintre noi am rugat insistent sa se intoarca lumea aici.

In alta ordine de idei,Selen bine ai revenit,pupam ursulica frumoasa cu ochi speciali si pe mamica ei frumoasa care ii pare sora.
Si sa iti raspund la intrebare,Paul mananca de ceva timp din mancarea noastra,pentru ca eu nu folosesc delicat ,folosesc foarte multe condimente cumparate de la farmacia naturista .O perioada,pana acum vre-o luna si un pic,nu puneam sare deloc la mancare,doar condimente fara piper si boia iute, acum pun si un praf de sare,cine vrea mai mult isi pune in farfurie. Nu ii dau ciuperci si carnuri sau mancare cu carnuri afumate din comert. I-am dat si varza si fasole boabe sa manance,nu a avut absolut nimic,chiar mi-a fost recomandat de dr sa ii dau pentru ca nu mananca carne aproape deloc.
Revin,merg sa fac mancare, tocana de iepure .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Salutare fetelor

A mea tocmai a cazut intr-un crocodil verde:)))))) (pe bune) si si-a invinetit un ochi. I-am pus gheata, apoi cartof dar raul a fost deja facut.

Selen, eu la a mea i-am mai diversificat alimentatia caci se plictisise de acelasi lucru. Plus dintii cu durerile aferente. Asa ca ii mai dau seara mamaligura cu branza cas si smantana, dimineata cereale cu fructe sau cremwusti de pui pt. copii si ou fiert maruntit si cu putina apa ca sa fie moale. La pranz legume fierte sau la cuptor cu carnita fiarta/la gratar. Cateodata peste. In jur de ora 18 ori iar legume, ori iaurt sau pate de casa de pui cu bucatele mici de paine.
Deci pe scurt a mea are la trezire lapte de san, la 10.30-11.00 are mic dejun, la 14 are pranz, la 18 are alta masa dar mai subtire si pe la 20 alta gustare. La 22-23 cand se culca are iar san. Asa, ii mai dau cate o gurita de san si ziua, intre mese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Aaa..Selen, cand e mancarea noastra cu f putina sare ii mai dau si de la noi, dar nu prea ii place. Ce-i plac sunt galustile din ciorba lui tati ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Aa deci de aici s-a rupt iar grupul? Sa mor de nu-mi vine sa rad. Si cum? un popor intreg s-a dus dincolo ptr istoria acelor poze? Si cine D-zeu sa faca ceva atat de meschin? Dar oare mai alte treburi mult mai importante nu aveti de facut? Deci e clar ca cineva din acest grup a facut asa ceva??!! Nu??!! Deoarece multe s-au mutat dincolo inseamna ca ele acuza pe cineva de aici. Ma che putanata!!!Eu da sunt impartiala dar asa ce ma obosesc lucrurile astea....si neactivitatea aici pe topic imi si si mai multa plictiseala si lipsa de chef. LALI nu-i vorba ca tot rugam sa intre fetele sa scrie, eu va indemn sa lasati prostiile si sa intrati ce masa-n cur? Dupa mine nu numai pozele alea au fost de vina ci dupa cum spuneai si tu LALI au fost mai multe chestii. Mai ce prostie. Daca stiam imi vedeam de borsul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Mda---sunt eu Danangie dar am uitat sa dau log.out....dau acum
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

DAna lasa mami borsul,ca mie imi place borsul,doar is nascuta in zona unde se face cel mai bun bors. Nu ,aia a pus capac, dar fetele nu mai intrau sa scrie de mult timp,nu le venea sa zica nimic ,din ce au scris aici, nu aveau subiect. Dar in italiana ce ai spus ? Nu stiu cum sa scriu sa nu sune aiurea . Poate ca le tot rugam( si eu spuneam sa mai intre pe aici ca nu musca nimeni si m-am simtit naspa la faza cu pozele pentru ca sunt printre singurele care stau doar aici,si fusesem ultima care a avut divergente cu Uka,dar de la divergente la a sterge poze cu copii e cale lunga,chiar atat de idioata nu sunt,iar dusmania nu exista pentru mine,nu pot dusmani pe nimeni),gadila orgoliul persoanelor vizate,si spun "ia uite ma,ne roaga,nu se pot simti bine fara noi,numai noi eram sarea si piperul". Si eu nu mai spun nimic despre asta,nici despre alti dovlecei,si cand se muta dovlecimea la scutece sper ca se spun conditiile de participare pe prima pagina. Daca am loc bine,daca nu iar bine,ca doar nu m-am nascut pe forum si alta lume nu exista.Eu nu mai voiam sa scriu nu din orgoliu ,cedez repede,sunt mia fraiera nitel, ci imi e frica de atacuri.Decat sa dau apa la moara sa fiu atacata mai bine nu spun nimic.
Hai ca dau cafeau in fiecare dimineatza pentru urmatoarele 4 dimineti,ca apoi teoretic ar trebui sa ne mutam la scutece.
Deci intreba cineva de denumire la casuta noua? Idei? Parca vad ca vor fi doua teritorii . Sper sa nu.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput