Dovlecei in sarbatoare*203* LMA Biaz!!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna seara!
La multi ani Darius si Alexandru!Sa cresteti sanatosi si sa aduceti multe bucurii parintilor!

danangie, cu toata supararea si tot am zambit!Ce inversunata ai fost. Si sunt de acord cu tine.
O sa fie ciudat intr-adevar la scutece, daca se vor deschide 2 topic-uri. Desi trebuie sa fie numai unul.

Selen, noi cu mancarea avem asa: san toata noaptea , ultima tura pe la 6 dimineata. La 9 fructe cu biscuit sau paine cu unt _(azi), la 13 legume cu carnita sau ou sau peste, la 5 iaurt cu biscuiti, la 7 seara legume cu branzica. De vreo cateva zile L nu mai mananca la pranz si cina. Azi a mancat paine la pranz si bucatele de mozzarela la cina, mancate cu mana. Plus san la 14 si la 19. Cred ca e intr-o etapa de castigare a independentei.... Plus ca iese alt dinte.

Maine avem vaccin, sper sa nu planga tare, ca data trecuta.

Seara placuta!

Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Danutza, imi pare rau de ochiul invinetit. Pupa fata sa-i treaca!
L a cazut cu capul de calorifer in seara asta, si s-a umflat locul. Nu a avut nimic altceva.
danangie, ce a zis dr?pentru durerea de spate. Tu faci paste cu ton proaspat sau de la conserva?

Mai avem cateva zile, si trebuie sa ne denumim casuta. Chiar asa, cum sa se numeasca topicul de la scutece?
Varianta 1: "Dovlecei in scutece...sau la olita" (naspa, nu?)
Varianta 2: ...

Mai am de lucru cu creativitatea
Seara placuta.

Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara!
Liliaco parca tie iti placea Morosanu,nu? I-a www.youtube.com/watch?v=SwS8eQ_lff8&feature=related" target="_blank"> uite ca are si calitati de actor .
Kemsy pupa cucuiul la baiat,ca o sa mai faca multe de acum incolo,abea e primul sau printre primele,iti spunem noi ,ca doar ce i-a trecut al treilea cucui,ultimul cu varsare de sange .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

Lui Mattia ii ies dintii.Ieri i-a iesit unul si acum dau sa iasa alti 2. Din cauza asta, banuiesc, avem insomnie. Off si am o durere de cap. KEMSY mi-a dat trimitere la fizioterapist. Din pacate, gravida fiind nu se poate face mai nimic. Pasta o fac cu ton din conserva. Nici nu as sti cum sa prepar cu ala proaspat. DANUTA asa e....nu vreau sa te descurajez dar e abia inceputul. Alessio se loveste la tot pasul la cat incerc si am incercat eu sa il feresc.
Nu mai stiu unde citisem...oare eu am gresit mereu la orele de insomnie ale lui Mattia, sa ies din camera si sa vin in buc la TV? Oare trebuia sa stau in camera ca Mattia sa inteleaga ca trebuie sa doarma si basta? Mi-e ca acum el a prins "jmenu'" si acum face nazuri pana il scot din camera. Dar eu il scot ptr incepe sa planga si imi este frica sa nu-l trezeasca pe Alessio. Off ce greu !

Ah ce frig am. Voi cate grade aveti in casa? Eu incerc sa mentin temp intre 22°C si 23°C.Daca tempt coboara sub 22 iti clantane dintii in gura. Cel putin mie imi ingheata capul.

V-ati gandit deja la sarbatorile de iarna? Eu abia astept sa fac bradul. Fac artificial. Pana sa apara copii aveam mereu de ala natural....dar acum cu ei....cu acele care ar cadea din brad....mi-a fost frica si fac artificial. Abia astept si sa mergem la munte. Hmm ce frumos nu? Iarna are si frumusetile ei doar sa nu fie prea frig.

Ce naspa e perioada asta ca ploua,ploua,ploua si iar ploua. E naspa ca nu stiu unde sa merg cu baietii. Alessio ma plange mereu ca vrea in parc.Si eu ii explic ca in parc de ud ca a plouat si el asa foarte natural: alt parc!! Ma pufnise un ras si eram si la volan.

Ahh ce foame am.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

"DOVLECEII CRESC!!"

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza! vreti? Dana o cafea calda fara cofeina vrei,sa te incalzeasca? La mine sunt 23 grade si noi stam in pantaloni trei sferturi de casa si tricou,iar Paul are body cu maneca scurta si pantaloni lungi,dar tot subtiri,si fara sosete.
Si noaptea mea a fost tt alba,a adormit la 1 si de atunci pana la 7 tot in trezit la 25-30 de mi8nute a tinut-o si la 7 trezit complet.De la 7 l-am pasat la sot ca venise cald de la munca,si am dormit si eu doua ore.Lui Paul ii ies caninii de sus,ca plange si se freaca cu degetelele acolo,baga degetul in gura si il"musca" cu gingia umflata,si tipa cu pumnii stransi,si se cearta el stie cu cine.
Sa aveti o zi buna.
Aveam s eu o propunere,dar nu de nume . Adica,la trecerea la scutece sa se uneasca cele doua topicuri,adica sa se puna link si catre "Dovlecei de sept-oct" si catre "Dovlecelul vesel" ,in fond ambele unt despre dovlecei,ambele au facut parte din primul an al unora sau al altora dintre copilasi si mamici.
Si in nici un caz nu ar trebui deschise doua subiecte despre aceeasi perioada de nastere,hai sa fim serioase ,sau glumete cum vreti,dar mature.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Neatza fetelor, va las si eu o ca eu sunt chiauna de cat s-a trezit fii-mea asta noapte. Aseara a picat in casa si si-a spart buza de jos...a fost jale mare cu sange si urlete si tot tacamul.

Iesim la aer, revenim pe seara! Va !

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

Kemsy, Vik, Dana, pupam loviturile celor mici sa treaca. A noastra are ploapa de sub ochi vanata si arata ca un pirat. Tati ii zice ca arata ca o vrabiuta lovita in aripa. Bine ca nu e decat atat, ca nu e afectat ochiul sau altceva. asta e, trebuie sa am mai multa grija de ea de acum incolo.

Merg sa-i dau de papa printesei, ca azi ne-am trezit tarziu.
Aaaa...si urmarim mitingul si motiunea cu mare speranta. Daca nu aveam copil mic acasa de care sa am grija cred ca mergeam si eu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna dimineata,

Ce faceti fetelor? mai, idei de denumiri de scutece eu nu am. Sunt in pana de idei azi dar ma gandesc si eu.

Vroiam sa-i spun lui Selen ca nici noi nu am schimbat programul meselor. tot lapte/fructe/pranz/iaurt/lapte avem cu mici variatiuni in interiorul programului.

Dana m-ai facut sa zambesc cu postul tau cel inversunat. despre somnul lui Mattia nu stiu ce sa zic. treaba cu insomnia e destul de complicata. pediatrul nu a avut o parere? macar un sfat?!

Am mai vazut ca Danutza are un pui cu ochi vanat noi deja suntem experti in cucuie, oricat l-as feri. sa stii ca si pe mine ma batea gandul sa ma duc la miting dar nu pot din aceleasi motive.

pediatra mi-a zis ca ei au capul moale inca si creierul pluteste intr-un lichid care il protejeaza de socuri. ma rog, ea mi-a explicat mai academic! asadar Loris, Isabela

Acuma fii-miu a descoperit ca are nari si ca degetul intra adanc-adanc in ele s-a si zgariat o data! asa ca suntem la capitolul ”Carol, scoate degetul din nas!!!!” aaaaa si este mega simpatic cand imi arata chestii. de exemplu capul, becul, nasul, roata etc

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

si mai vroiam sa o pe iuliapapusa! bine ai revenit

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput