Dovlecei in sarbatoare*203* LMA Biaz!!!!
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
Buna dimineata din nou,
LALI multumesc de cafea.De asemenea,ofer si eu. Imi pare rau de treaba cu trezirile dese.Face asa de obicei? Sau e un caz? Despre propunere...ce te face sa crezi ca celalalt grup se va alatura? Ce daca trecem la scutece? Crezi ca (,) chestia asta va sterge anemozitatea care este aici?
VIK oh...saraca ISA....imi aduc si eu aminte de un astfel de episod. Dar Alessio si-a spart buza afara in trotuar.....d-ne ce spaima.Din fericire nu a ramas semn. Cum e buza lui ISA? Naspa?
DANUTA buna dimineata si pupam ochiul Ioanei.
IOANNA mai pediatra mi-a dat un sirop...dar nu stiu ce are acum...'or fi dintii..'o fi burta...nu stiu...cert e ca sunt epuizata si foarye nerovasa....spre disperarea mea....
Eu fiind acum destull de nervozica... scuzati daca in unele mesaje mai sar calul. Il sar asa la nervi.
Mami
![](al9leacer.gif)
![](treintje.gif)
![](icon_smile.gif)
Pozici cu noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Dana nu nervii tai sunt mari,calul este mic,iti zic eu !
Eu zic ca cele care au ramas aici se alatura lor pentru ca e greu sa urmaresti doua topicuri.
Ioanna .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
![](images/user_woman.png)
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Dana nu nervii tai sunt mari,calul este mic,iti zic eu ![]() Eu zic ca cele care au ramas aici se alatura lor pentru ca e greu sa urmaresti doua topicuri. Ioanna ![]() Lali mami de ![]() Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi |
Mic mic, dar naravas rau!
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Salve, dragelor!
Nela si
![](copilas.gif)
![](surf.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
hellou!
Vik, Danutza, Kemsy, pupam uf-uf-urile dovleceilor! am trecut si noi prin asta...ei i s-a spart buza pe interior si nu stiam de unde vine atata sange, ca nu se vedea am pus poze pe mail si printre ele sunt unele de a doua zi, cu buzita umflata...nu am avut atunci inspiratia sa-i pun ceva rece imediat, i-am pus putin mai tarziu si n-a prea avut efect probabil....
Lali, dar voi aveti calduri mami?? si la noi sunt 23 de grade, dar eu sunt cu maiou, tricou si hanorac, iar Ebru cu maiou si body cu maneca lunga....plus sosete si inca ceva in picioare pt cand iese pe gresie....
Danangie, of, nasoale astea cu durerile de spate, imi pare rau....ca si dupa ce faci fizio trebuie sa te menajezi, sa nu ridici greutati etc, ceea ce e mai greu cu 3 copii.....
noi am mai facut o tura pe la medic, ca avem peste o sapt de cand nu-i trece raceala, si se aude un harait urat din gatutul ei....se pare ca nu e rosu in gat, dar cica sunt secretiile fixate bine acolo si de aceea....i-a dat alt siropel de gat, un antibiotic cu efect anti-viral cica, plus inca doua chestii pe care probabil nu le vom lua pt ca scrie pe prospect ca nu sunt pt copii sub 2, respectiv 6 ani
dr noastra este in concediu. era alt dr in locul ei, si nu stiu ce o fi fost in capul ei sa ne prescrie asa ceva
sper sa se amelioreze....
de "DOVLECEII S-AU COPT" ce ziceti?? nu dati cu rosii, stau tare prost cu imaginatia....
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kemsy/kemsy.jpg)
kemsy spune:
Neata!!
Vad ca s-a desumflat umflatura de la capul lui L. Insa azi am vazut ca s-a infectat la un deget, langa unghiuta. Oare cu ce unguent sa il dau?
danangie, sa stii ca nu trebuie scos din camera cand se trezeste, ca dupa aia se invata asa, si se trezeste numai ca sa il duci in bucatarie. Sau poate e coincidenta, din cauza dintilor. Eu nu-i vorbesc cand se trezeste, cel mult il pup pe frunte.
Azi noapte s-a trezit de n-spe ori.... Cateodata mai "tip" la el, de la oboseala nu mai am rabdare
.
In casa noi avem 20 de grade. In trecut muream de frig la temperatura asta, dar acum stand numai dupa coada lui nu ne mai este frig . Plus ca ne-au venit niste facturi la gaz de am innebunit
Unde mergeti la munte? Si mie mi-ar place mult sa facem o iesire din asta
Vik, imi pare rau de buzita Isei!Off!
Eu intr-o dimineata am vazut ca avea urechea plina de sange uscat. Dar mult. Am inlemnit, am sunat sotul, a venit repede acasa, am sunat pediatra...S-a dovedit ca era de la o zgarietura, nu din ureche. Oricum, spaima e mare
Ii cresc unghiile intr-o veselie, oricat stau dupa el tot isi face zgarieturi in cap...
Azi pregatim conopida cu peste la cuptor...Sper sa nu si-o puna in cap.
De asemenea, incerc sa-l invat sa faca din ochi. El ii inchide pe amandoi, e asa comic
O zi buna!Ms de cafea!!
Giani fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
NelaM spune:
Kemsy, me bucur sa te vad!
Ma, eu nu am sperante ca o voi adormi vreodata pe Ana altfel decat cu tzitzi... deocamdata! Insa sigur va veni si momenul ala... cand imi voi taia o tzatza si va merge cu el in geanta la gradi... sick joke, of course!
Of, Cecilia, draga mea, ce rau imi pare de Isabela. Sper sa fie totul ok acum. Am citit si despre fructele noi din meniu. Super super, si mie imi plac smochinele de mor! Aici nu se gasesc decat confiate, cred, n-am vazut crude!
Eu ii dau Anei stafide, le folosesc pentru a indulci cu ele orezul, taieteii cu lapte!
Elle, ce mai faci? Mi-e dor de tine, sa stii. Si de Evita si de Ana.
Danutza, sper ca fetita e bine acum. Adevarul e ca nu avem cum sa ii ferim pe copilasi de cazaturile astea ale copilariei, sunt inerente. Trebuie sa fim doar atenti sa nu fie mai mult decat o simpla cazatura.
Ioana, ce mai are Carol la meniu?
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
NelaM spune:
citat din mesajul lui selen80 de "DOVLECEII S-AU COPT" LA CAP ![]() ![]() ![]() ![]() |
si eu stau la fel de prost cu imaginatia...
![](icon_smile_big.gif)
Nela si
![](copilas.gif)
![](surf.gif)
NelaM spune:
citat din mesajul lui kemsy Eu intr-o dimineata am vazut ca avea urechea plina de sange uscat. Dar mult. Am inlemnit, am sunat sotul, a venit repede acasa, am sunat pediatra...S-a dovedit ca era de la o zgarietura, nu din ureche. Oricum, spaima e mare ![]() Ii cresc unghiile intr-o veselie, oricat stau dupa el tot isi face zgarieturi in cap... Azi pregatim conopida cu peste la cuptor...Sper sa nu si-o puna in cap. De asemenea, incerc sa-l invat sa faca din ochi. El ii inchide pe amandoi, e asa comic ![]() O zi buna!Ms de cafea!! Giani ![]() ![]() ![]() Loris, o noua stea |
Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie acum doua zile. Eu cand o curatam in urechiuse. I-am atins probabil zgaiba si a inceput sa curga sange! Se vede ca nu venea din ureche, insa pentru mine a fost un moment horror! Ma duc zilele astea la doctor sa imi confirme ca e all ok!
Selen, imi pare rau ca a cazut Ebruska! Of of! Mai, am vazut cum dadea bezele pe utube. E atat de guzel!!!! Sper ca asa se scrie.
![](punk.gif)
Nela si
![](copilas.gif)
![](surf.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Mic mic, dar naravas rau! ![]() ![]() Salve, dragelor! Nela si ![]() ![]() |
La gravidute e este ingaduit orice
![](icon_smile_big.gif)
Lali mami de
![](buggy.gif)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Danuta1979 spune:
Kemsy, eu pt. orice zgarietura folosesc Garmastan, aceeasi alifie de o foloseam si pt. sani in primele sapt. de alaptare. Daca se poate ingera de catre un nou nascut atunci nu are cum sa nu fie buna pt. rani exterioare pt. copil. Si e buna pt rani caci am folosit-o mereu. Cred ca toate mai avem prin casa un tub folosit cu ceva alifie ramasa. Daca nu, merita intrebat pediatrul, caci sa o cumperi doar pt. zgarieturi nu merita (era destul de scupa daca tin minte bine).