Dovlecei in sarbatoare*203* LMA Biaz!!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Ma, voi aveti ceva cu mine!
Pai se poate, sa plecati toate cand sunt si eu in forma mare?
Asa cevaaaaa!
Gata, plec!
Revin mai spre seara, sper!

Dears, sa nu cumva sa raspundeti la mesajul asta ca GLUMESC, of course! Stiu ca e bad joke... vorbesc de funie... da' na, nu ma pot abtine!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Noi inca nu am patit de astea cu sange in urechiuse,cred ca m-as pierde rau ,as tremura toata.
Selen eu tremuram ininte la temperatura asta,dar cum spune si Kemsy, ma joc atat de mult cu PAul ca suntem amandoi rosii in obraji. Acum el doarme, eu fac ceva prin casa.
Noi in camera in care stam avem mocheta jos, ca altfel ne-ar ingheta picioarele,plus ca la casa podeaua e mai rece ca la bloc din cate stiu eu. Si pe zonele cu gresie nu il las descult,ii pun sosete,si cand ne intoarcem in camera cel mai adesea trage de ele.
Nu mai zic ca alaltaieri am fot la Kaufland cu Paul,afara erau 17 grade si el avea pe el un pulovaras,vesta de fas( o geaca la care i se detaseaza manecile) si capsorul gol,in jos salopeta de blugi grosuta ,sosete si adidasi. Nu pot sa spun cate femei ne-au oprit din statie de la maxi-taxi pana la Kaufland,si mai apoi de la Kaufland pana la nasa lui Paul,sa ne spuna ca o sa raceasca baiatul,ca imi lipseste ceva la cap de umblu cu copilul asa ! Dar aveam caciulita in geanta,ca el transpira cu ea pe cap stand in statie .

Paul fara carlionti
Catalina ce m-am amuzat la "ce sadici sunteti" !
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Lali, am vazut pozele cu paul cel chelios. Mamaa ce frumusete de baiat ai! Si ce ochi superbi aveti amandoi!
Asa tare mi-ar placea sa am si eu un copilas cu ochii albastridar sanse slabe...
Cu ce l-ai tuns, cu masina de tuns, cu lama de ras sau la frizerie? Ma bate si pe mine gandul sa o chelesc pe a mea. Toti prin preajma zic sa o fac acum, ca oricum e iarna si afara sta cu caciulita si ca ar ajuta-o sa aiba par mai consistent.

Mergi la inceput

Aaa..la noi in apartament sunt constant 25 de grade (e centrala de bloc si cred ca asa e reglat pt. toti) si a mea sta in body cu maneca scurta, strampiori si peste strampiori niste sosete cu talpa aderenta ca sa prevenim alunecarile pe parchet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!
Primiti cu vrabia ranita?? Ca si al meu are un ochi vanat...o pleoapa de fapt..i-am facut si poze pentru posteritate! primul ochi vanat! A dat cu capul de pervaz, nici macar nu a plans, dar a 2a zi..un machiaj multicolor!!

Am fost la ortoped. Diagnostic: talus valg+tibia valus bilateral. Adica tibia usor curbata si piciorusele un pic duc spr interior la mers. Kinetoterapie zilnic, 10 sedinte si mergem iar la control. Sta la kineto, mai o jucarie, o muzica trece.... De-acu cautam papucei ortopedici. Stiti vreun site ceva?

Ioanna, al meu isi baga degetul in nasul meu de m-a busit si sangele de 2 ori. Adanc adanc. Acu, la el in nas, din cauza de muci, baga degetul si face bulbuci Mai zicea cineva ca face la fel. Scarbos, stiu. Eu sunt ok fizic, sper sa ma adun sa va povestesc.

Lali, multumim de cafea. Ti-am mai zis si mai zic: SADICA!!! Asa perishor frumos, mai!!Ntz Ntz!!Daca al meu e chelios plang dupa orice fir de par...

Sunt in zona! Doar ca ma calareste Rares!

Mergi la inceput

Pupici si lui Rares sa-i treaca. Si sanatate multa la amandoi. Cu privire la papucei, cred ca cel mai bine ar fi sa-i intrebi pe cei de la kineto sau pe ortoped.

Daca tot s-a lovit a mea ieri, am investigat ce putem face dupa ce au comis-o. Adica daca e doar o contuzie.
Eu scriu aici ce stiu, iar voi daca mai stiti ceva va rog sa completati.
- gheata intr-o sosetuta (sa nu fie direct pe piele) pe contuzie
- o bucata de cartof sau varza pe contuzie
- miez de paine inmuiat in vin alb pe contuzie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Eu stiam de o lingura de inox, vin rosu cu paine si de carne de vita macra direct pe buba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Nela Carol azi va papa perisoare de pui cu sos de smantana si cus-cus. Ana Banana este mai mancacioasa? Am vazut pe FB ca a #259;pus carnita pe ea. este adorabila

Dana cine nu sare calul la nervi? cred ca ai acumulat oboseala berechet... daaaar cine o sa aiba trei nurori care se vor invarti pe calcai prin casa?????

Catalina cum merge? esti ok?

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Danutza eu stiam de rondele de cartofi pe frunte, varza alba sfaramata, carne de vita cruda nu inghetata... nu mai stiu!

Mergi la inceput

Lali inapoi

Mergi la inceput