Dovlecei in sarbatoare*203* LMA Biaz!!!!
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Zicea Diamar ca sunt inamicul nr. 1 :)). Ei, asta e, asta sunt si culmea, o sa continui sa mai scriu atata timp cat mai gasesc timp sa o fac, chiar daca mai rar (din motive de lipsa de timp si momentan si de entuziasm).
Cu intarziere LA MULTI ANI SELEN!!! Chiar ma gandeam zilele trecute la tine si la Ebru. Mi-ar placea sa ne mai dai de veste si sa mai trimiti cateva poze cu fetita ta dulce cu ochii de caprioara.
Lali, mie personal imi esti simpatica si nu pricep ce le-ai facut fetelor de s-au separat si inversunat. Eu zic sa nu te mai stresezi cu sentimentele de vinovatie si mai degraba sa cauti sa te bucuri de copilas, de familie, de prietenii adevarati si de fiecare bucurie pe care ti-o aduce viata. Si in masura in care ai timp si dispozitie, sa ne si vizitezi. Eu una asa fac si ma simt bine asa.
Dana, sanatate multa si zic si eu sa mergi la dr. sa ceri ceva tratament pt. spate. Mai ai mult din sarcina si trebuie sa gasesti o solutie de ameliorare.
O zi faina va doresc!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanna81/Ioanna81.jpg)
Ioanna81 spune:
Buna dimineata
La multi ani Selen pentru ieri! sa ai parte numai de bucurii Ioana mama lui
Carol Ioan
Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
Danuta1979 spune:
Ioana, Monikus (daca mai citesti), am rezolvat si noi cu mancarea. A inceput sa manance cat de cat. Si am aflat si motivul. Au erupt in acelasi timp cei doi incisivi centrali de sus. Ce dureri a avut saracuta... Vad ca de ieri e mult mai bine.
Aaaa...Anamaria1979, mi s-a parut ca te vad in Ikea ieri, dar n-am fost sigura si n-am vrut sa fac vreo gafa. Tu erai?
Gata, ma bag la gatit. Azi fac supa de pui cu galusti varianta rosie (cu sos de ardei si sos de rosii) si prajitura cu mere.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanna81/Ioanna81.jpg)
Ioanna81 spune:
Danuta bine ca au iesit si acum ai un iepuras papacios
Spor la treaba si o saptamana minunataIoana mama lui
Carol Ioan
Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
Guess who's back ..desi vad ca n-am nimerit bine...?!
Multumesc fetelor pt urarile de ieri, si de pe FB si de pe mess, m-am simtit asa de bine sa stiu ca atata lume se gandeste la noi
eu am lipsit o perioada pt ca pur si simplu nu am avut timp sa intru...EBru nu ma mai lasa deloc sa stau la laptop, se smiorcaie pe langa mine cand ma vede, asa ca am renuntat...am intrat doar cand mai dormea ea pe mail si pe FB, cate o tura rapida asa...pt ca tot cand doarme ea am si treaba de facut si...stiti si voi cum e....
imi pare rau sa aud ca iar ne-am despartit...dar de ce s-a ajuns iar la decizia asta? Danuta de ce e inamicul nr 1? n-as vrea sa zgandar iar vreun subiect vechi, dar stiti ca-s curioasa ca o baba...mai ales acum, ca am schimbat si prefixu
noi suntem binisor, cam racite amandoua de o saptamana, cred ca e prima raceala mai serioasa a lui Ebru, desi febra nu a facut, deci doar mucisori si gatul....asa ca nu i-am dat antibiotic....
a inceput sa faca si ea din ce in ce mai multe si e tare simpatica (cra cra)...stie unde sunt ochii, nasul, parul, urechile, repeta cuvinte dupa noi, pune in sfarsit cerculetele pe batul ala dupa ce o perioada se plimba toata ziua cu ele puse pe mana, ca bratarile (o cocheta!), stie sa pape singurica (am tot zis c-o filmez dar nu am apucat) si in general e o maimutica, face tot ce facem noi
vreau si eu sa urez ca maaare intarziere LA MULTI ANI TUTUROR DOVLECUTILOR SI MAMICILOR DE DOVLECUTI sarbatoriti in perioada in care am lipsit! sa fiti sanatosi si fericit cu totii!
altceva nu stiu ce sa mai zic...a, ba da, am citit doar ultimele pagini asa ca am avut norocul sa-l vad pe Iri cel protector, este o dulceata de copil
sper sa reusesc sa ma organizez iar cumva incat sa mai intru macar din cand in cand....azi mi-am zis: la naiba, nu fac nimic prin casa, ca doar a fost ziua mea, asa ca am aruncat un ochi aici
va pupacesc pe toate cu drag! Multumesc Lali pt capitolul dedicat de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
Danuta1979 spune:
Bine ai revenit!
Asa imi face si mie mandra mea mai nou. Cand ma asez pe scaunul de calc., vine si se smiorcaie pe langa mine, se freaca de picioarele mele, intinde mainile etc...
Ai schimbat prefixul, dar cum ai petrecut? Sper ca mai bine decat mine (anul trecut cand am facut 30 de ani am stat singura in casa cu fetita si cu piciorul in gips...:))).
Ne pui si niste poze?
Aaaa...de ce sunt inamicul public nr. 1 pe cuvant ca nu e nici interesant si nici important pt. nimeni. Nu are sens sa dezgropam mortii. Noi sa fim sanatoase:)
Pupici
diamar78 spune:
Salutare!
Selen, ce ma bucur ca ai scris. Ne era tare dor de voi, sa nu ne mai lasi asa de mult fara sa stim nimic de voi. Deci, Ebru e si isteaza dupa ce ca e frumoasa. Cum le au unele pe toate.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
selen80 spune:
Dia, ei, nici chiar asa, face si ea ce fac cam toti copilasii pe la varsta asta...zic eu...
Danutza, of, poze...si pt asta tb timp...cred ca mai am o gramada inca in aparat, d-apai sa le mai pun si pe picassa...dar incerc intr-o zi...
ma duc sa fac de mancare cat doarme printesa.. de ursulica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daciana_p_ilie/daciana_p_ilie.jpg)
daciana.ilie spune:
salutare fetelor
imi pare rau sa vad ca nu v-ati impacat inca dar sa stiti ca noi nu suntem suparati pe nimeni (sper de asemenea sa nu fie nimeni suparat pe noi)
eu nu mai pot intra din lipsa de timp si energie, postliceala imi consuma si putina energie care-mi mai ramasese ...casa mi-e intr-un mare fel ... raman mereu in urma parca cu toate lucrurile ... asa ca incerc sa ma impac cu situatia asta
Darius nu face nimic nou ...:) nu zice nimic, nu stie animalutze etc etc
mancacios nici acum nu este prea tare dar sa zicem ca a inceput sa mai manance una-alta
sa ma iertati ca doar ce am rasfoit ultimele pagini si nu prea stiu ce faceti fiecare ...sper poate intr-un week-end mai liber
La multi ani tuturor celor pe care i-am "ratat" in ultimul timp! Va doresc sa fiti sanatosi si fericiti si sa fiti alaturi de cei dragi!
ah ... ziceati ca ne mutam in curand? ..in sectiunea 1-3 ani ...lasati si voi niste faramituri in urma ca sa va gasesc
daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua
selen80 spune:
neatza!
ca sa-mi iertati lipsa din ultima perioada, las eu cate o aburinda in dimineata asta..
am intrebat si in partea cealalta, dar poate mai aflu cateva pareri si de la voi...ati schimbat cumva ceva in programul de masa si in dietele dovleceilor? la noi e cam acelasi de cateva luni incoace: tzitzi la trezire, fructe la 10, legume la 14, diverse (iaurt, cereale, fructe, gris cu lapte..) pe la 18-19 (in fct de cum se trezeste din somnul de dupa-amiaza) tzitzi si LP cu cereale pe la 20.30-21.00, dupa care nani...
ati mai introdus cate ceva, ati inceput sa le mai dati si din mancarea voastra? eu nu stiu pana cand s-o tin cu mesele astea, cam cand pot si ei sa manance ca noi?
haideti ca incerc sa incarc niste poze si le trimit pe mail...va anunt
o zi buna sa avem de ursulica