Gravidute si mamici din Resita 3
Raspunsuri - Pagina 9
SufletDInger spune:
La multi ani si La multi ani, dragi gemanasi. Sanatate, sanatate, fericire, fericire si mult, mult noroc in viata , alaturi de toti membrii familiei voastre.
petrean spune:
Multumesc mult fetelor de urari!
www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre
bubu_bu spune:
helooo feteleee!!!!!cum sunt copii si mamicile???noi bine.....mai mult pe afara......mami la sala sa dea burtica jossi progam plin
la toata lumea
Mony08 spune:
Buna fetele...
Ce mai faceti?
Bubu_bu cred ca toata lumea iese pe afara acum,in sfarsit a venit si vremea frumoasa.
Voi pe cand mai veniti prin centru?
Irinukaa pe cand iti vad si eu puisorul?
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Irinukaaa spune:
Hey!
Salutari si de la noi la toate mamicile de baietei!
Mony noi iesim mai toata ziua pe-afara (cu pauze doar de papa). Nu stiu daca te-as mai recunoaste si a 2-a oara.
Pe unde iesiti voi de obicei?
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
petrean spune:
irinuka, tu ai de vanzare carusel?e o tipa pe okazii..din resita:)
www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre
Irinukaaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean irinuka, tu ai de vanzare carusel?e o tipa pe okazii..din resita:) Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre |
Eu sunt...
A nascut Elena?
Monica ma bucur ca te-am cunoscut... am uitat sa-ti zic atunci, dar m-am emotionat.
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
petrean spune:
Da, luni 6 iunie a nascut Liana un baietel, Lucas Daniel, 3550 grame. e un frumos:*:*:*:*
Irinukaaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean Da, luni 6 iunie a nascut Liana un baietel, Lucas Daniel, 3550 grame. e un frumos:*:*:*:* Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre |
Sa fie sanatos, norocos, iubit si f fericit!