Gravidute si mamici din Resita 3
Gravidute si mamici din RESITA
Suntem 6 si 8 in
Mony08 DN:09.02.1987 de DENIS ADRIAN (DN:01.08.2009)
petrean DN:13.02.1981 de ANDREI LUCA (DN:15.12.2006) si de VLAD si CATALIN (DN:17.03.2009)
SufletDinger DN:06.03.1976 de ALEXISS (DN 09.12.2007)
bubu_bu DN :14.08.1986 de RAUL-ALEXANDRU (DN:02.02.2010)
serbanica DN :04.03.1982 de SERBAN PETRU (DN: 20.08.2008)
Irinukaaa DN : 15.03.1984 , de Patrick Cristian (DN: 07.12.2010), cu UM 26 iulie 2012, DPN 02 Mai 2013
elena31_v , de Lucas Daniel (DN : 06.06.2011)
LooLee DN: 14.02.1988, UM 19.07.2012, DPN 25.04.2013
Asteptam in continuare sa va alaturati si si sa faceti invazie
Asa am inceput :
1,2
Raspunsuri
Mony08 spune:
Buna fetele
Bine ai venit Elena.Sa-mi dai si restul datelor daca vrei sa le trec in lista.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Irinukaaa spune:
Bine ai venit Elena! Sa ai o sarcina usoara si la termen cu un bb sanatos si cuminte!
Si eu am avut dilema cu nascutul la Timisoara vs Resita (si cred ca inca o mai am). Nu sunt sigura nici acum ca am luat hotararea buna, aceea de a ramane la Resita si sper din suflet sa nu regret. Ideea e ca si la Tm sau oriunde altundeva ti se pot intampla lucruri "neplacute".
P.S. Vezi ca fetele sunt doar mamici de baietei, asa ca eu m-am conformat... uremezi tu !
Nu mica mi-a fost mirarea si bucuria in acelasi timp, ca sunteti mai multe "fara origini" la Resita.
Si noi ne-am mutat acum 3 ani in Resita si chiar daca aici unde locuim o consider casa mea, locusorul nostru, n-as putea spune ca m-am obisnuit. M-am consolat doar cu gandul ca asa a vrut viata (chiar daca am fost constransi si de alte persoane) si ca poate intr-o zi nu-mi va mai fi asa greu.
Va pe toate!
Irina ~ 29+ cu Patric Cristian
Shhhht! Cresc...
petrean spune:
Irina, vad cate-ai decis si in privinta numelui, frumos. DE unde esti?Daca tot nu esti din Resita?
Comorile noastre
petrean spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Irinukaaa Din Breaza (Prahova)! Irina ~ 29+ cu Patrick Cristian Shhhht! Cresc... |
oho..departe:)si macar aici ai ceva ajutoare?pe cand se va naste bebele?Luna asta parca nu ai fost la control..nu?sa-i transmiti salutari dlui Badescu din partea mea
Comorile noastre
Irinukaaa spune:
Da, cam departe!
Ajutoare... ma bazez pe al meu sot in primul rand.
Ar mai fi parintii lui (dar incerc sa ii tin la distanta, sa nu-i las prea mult sa "intervina" ).
Si parintii mei care vin lunar in vizita...
Urmatorul control e pe 4 noiembrie. abia astept ca au trecut cateva saptamani bune de cand nu am mai fost. E in concediu Badescu luna asta.
Am vrut sa merg la un control de rutina la Padurean dar putea sa ma programeze tocmai pe 10 noiembrie, asa ca am zis "pas". Vine Badescu pana atunci.
De nascut... in decembrie as zice eu... mai la sfarsit sper eu, sau mai la inceput daca nu mai are rabdare bb.
Irina ~ 29+ cu Patrick Cristian
Shhhht! Cresc...
petrean spune:
Badescu cred ca e plecat in Canada la fata lui..mai obisnuieste sa plece. Mai ales ca acum Dna Maria(sotia lui )e pensionata
nush ce sa spun cu nasterea ta..e cam nasol momentul:)))ca e tomai de revelion, dar ti-am spus, discuta clar cu dr ce vrei. Ca mie spre ex..la Andrei.urma sa-mi provoace nasterea dc nu si nu, tocmai pe considerentul de-a nu naste cu altcineva
Comorile noastre