Gravidute si mamici din Resita 3
Raspunsuri - Pagina 2
Irinukaaa spune:
Asta si intentionez. Sa vorbesc serios cu el, sa-mi spuna sincer daca poate veni sau nu sa stiu la ce sa m-astept.
Mi se pare tare aiurea sa "ma lase balta" atunci cand am nevoie de el si sa nu-mi spuna macar dinainte.
Diferenta e ca voi sunteti prieteni si e altceva cu siguranta.
Sper totusi sa nu se intample asta acum ca m-am obisnuit cu el si mi-e destul de incomod sa trebuiasca sa schimb dr acum.
Intrebare: tu ai nascut cu epidurala? E pro sau contra? Banii pentru nastere oare se dau inainte sau dupa?
Irina ~ 29+ cu Patrick Cristian
Shhhht! Cresc...
SufletDInger spune:
Bine ai venit Elena! Sarcina usoara si la termen cu un bebe sanatos, mancacios si cuminte!
Ce activitate intensa pe aici :P
Irina, ce a trecut timpul, trebuie sa te apuci sa-ti faci bagajul :D
Codrina, ce fac baietii? S-au insanatosit?
petrean spune:
nu am nascut cu epidurala..ca am probleme f mari cu coloana si nu am vrut sa risc. Banii..din cat stiu eu la el se dau dupa..desi..sincer..nu stiu dc e bine. Eu nu am dat.ca m-a certat si nu mi i-a vrut.l-am "indopat"cu palinca:))))desi el nu bea:Dnush dc l-ai avzut vreodata la cabinet ca bea bere..mereu ne distram...eu mergeam la el..simi spuena..ce betivan sunt...doar eu stiam ca e bere fara alcool.
accepta epidurala.ca a nascut o prietena la 3 zile dupa mine..dar tb sa-l anunti din timp sa stie..adik acum cand mergi la control..ii spui ca vrei epidurala...
Comorile noastre
petrean spune:
da Adriana..suntem ok..am fost mucosi..dar suntem ok. Ma bucur ca Andrei e ok ..si nu mai e nevoie de tartament pt bronsita astmatiforma acum
Comorile noastre
SufletDInger spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Irinukaaa Intrebare: tu ai nascut cu epidurala? E pro sau contra? Banii pentru nastere oare se dau inainte sau dupa? Irina ~ 29+ cu Patrick Cristian Shhhht! Cresc... |
Pai e alegerea ta daca faci ori ba epidurala, banii tai, corpul tau, anestezistul tau. Sau?! Iar daca nasti cand el e la revelion ori plecat undeva prin lume, ca un medic curant care se respecta trebuie sa te recomande unui coleg in care are incredere deplina.
petrean spune:
da Adriana..cam asa se procedeaza..si Badescu are obiceiul sa lase in grija altora..dc e nevoie. Dar..nu ti se pare normal dc mergi la un dr 9 luni..sa vina la nastere orice ar fi?Nu sa plaseze locul altuia?
Da..epidurala o face anestezistul...Badescu avea o anestezista super draguta..a plecat in America..nush acum cine-i tine locul Intereseaza-ta Irina la el..direct la cabinet ce si cum
Comorile noastre
SufletDInger spune:
Ba da, clar asa ar trebui sa vina la nastere.
Insa, sunt situatii in care omul trebuie sa fie, spre exemplu la o conferinta internationala, care e neplanificata si poate unica in viata lui si din pacate este in jurul dpn sau are alte probleme care tin de persoana lui. Mai grav mi se pare cand nu te anunta si te lasa in voia sortii. Al meu, de exemplu, in apropierea dpn, imi spunea unde e si ce perioada, numele celui care se va ocupa de mine. Bineinteles ca ma deranja daca nu era cand am nascut, lucru care era cam imposibil sa se intample avand in vedere modul in care am nascut.
elena31_v spune:
Multumesc fetelor pentru primire si urari, sper sa am un bebe sanatos in primul rand sunt la prima sarcina si imi e frica putin, dar ma incurajat Codrina .Si eu m-am informat de epidurala si cred ca e ok prietena mea din Spania a nascut de 2 ori cu epidurala si a fost ok acolo i-a facut epidurala din oficiu nu a cerut ea ca la prima nastere era de putin timp in Spania si era si destul de tanara.
Ma bucur ca sunt si alte fete venite in Resita sotul meu zice ca cine bea apa din Banat nu mai pleaca asa o fi?
Acum va las ca sunt la servici si sunt in incheieri (lucrez in conta)si nu prea pot sa intru.
O zi frumoasa va doresc si incerc sa intru mai pe seara
Irinukaaa spune:
Nici eu nu vreau sa cred ca "ma abandoneaza" acum cand "mi-e lumea mai draga". Cel putin asa sper. Si as avea "pretentia" sa-mi spuna "verde in fata", nu sa ma duca cu zaharelul.
Prima data cand am mers la consult la el, chiar am specificat ca DPN ar putea fi candva de sarbatori si ca daca va putea asista la nastere. Si a spus ca bineinteles, ca el are concediu doar vara, iarna nu e problema.
Ultima oara cand am mers la el mi-a zis ca intra in concediu in octombrie si ca ne vedem in noiembrie. Crezand ca e o gluma (ca si prin august stiu ca a mai avut unul) l-am intrebat zambind daca macar in decembrie, cand o sa nasc - ne vedem. Si a zis "mai vedem".
Atunci mi-a cam cazut cerul in cap dandu-mi seama ca totul era real si nu o gluma cum crezusem eu. Dar am ramas oricum fara cuvinte, doar cu intrebarea "oare el a glumit, chiar nu are de gand sa vina?"
Realizez si incerc sa ma consolez ca mi se putea intampla cu oricare dr asa, de oriune ar fi fost el. Dar asta nu inseamna ca-mi pica bine. Macar daca stiam de la inceput, sa am o siguranta, gaseam un dr care sa faca cezariana la cerere si stiam ceva. Asa acum sa vad ce si cum.
Adriana tu cum ai nascut de spui ca nu se putea intampla sa nu asiste? Si unde?
Irina ~ 29+ cu Patrick Cristian
Shhhht! Cresc...
petrean spune:
Irinuka.., bortun face cezariana la cerere! badescu..never!deci, dc vrei s anasti prin cezariana,,.schimba urgent dr
El e foarte mistocar..dc nu ti-ai dat seama pana acum..dc nu-l cunosti, de la el nu stii ce sa iei de buna:)
Comorile noastre