Gravidute si mamici din Resita 3
Raspunsuri - Pagina 10
Mony08 spune:
Hello
Ce mai fac mamicile?
Voi stiti cumva vre-un alergolog in Timisoara?
Azi merg la dermato cu Denis ca de 2 saptamani tot ii iasa niste eczeme pe piele si nush de la ce.
va pupam
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
andri31 spune:
buna fetele !
va deranjez si eu. sunt o mamica de la buburuzele ian-feb.2011 si vreau sa va intreb daca sunteti interesate :
- www.compari.ro/umidificator-c4175/purline/hydro-6e-p36334291" target="_blank">umidificator NEFOLOSIT decat pt testare la 250 lei
si
- sterilizator la 100 lei
mai negociem ....
pup toate burticile , mamicile si bebelusii dragi.
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
Mony08 spune:
Pe unde mai sunteti fetele,nu mai intra nimeni pe aici?
Ce mai fac copilasii?
Va pupam
Mony08 spune:
La multi ani Vlad si Catalin!!!!!! pentru ziua de maine.
Irinukaaa spune:
Hey mamici...
Mony te-am vazut pe lista de proapete gravi, asa ca vreau sa-ti urez sarcina usoara cu bb sanatos! La ce dr mergi?
Si noi il asteptam pe bb2, care s-ar parea ca e tot baietel. La inceputul lui mai ar trebui sa am termenul...
Din pacate vad ca restul mamicilor nu au mai dat nici un semn de viata... poate se mai razgandesc si mai dau si pe-aici...
Sarbatori fericite va doresc!
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 18+
Mony08 spune:
Irinuka m-au luat niste emotii cand am vazut ca ai scris aici,nu-mi vine sa cred ca suntem din nou la capitolul gravidute. Eu am doar 9 saptamani,mi-ai luato inainte de data asta
Sarcina usoara si la termen iti doresc si La multi ani Patrick Cristian cu intarziere.
Va
LooLee spune:
Salutare, gravidute si mamici! Sunt noua pe forum si noua de tot si in Resita. Avem o saptamina de cind ne-am mutat aici. In citeva zile incep luna a sasea de sarcina si va rog tare mult sa-mi spuneti ce medici sunt (si cum sunt) in oras. De asemenea, poate imi spuneti si cum e in maternitate, la spitalul judetean, ori daca e vreo clinica privata in apropiere. M-ar ajuta foarte mult sa aflu toate astea de la cineva care stie personal cum sta treaba. Nu am pe cine altcineva sa intreb! Multumesc mult! Va pup pe toate si, ca tot e Ajunul, Craciun fericit sa aveti!
Mony08 spune:
LooLee bine ai venit printre noi. Prea multe despre medicii din Resita nu stiu ce sa-ti spun pentru ca eu personal nu prea am incredere in ei , dar sunt fete care au nascut in Resita si a fost totul ok. Clinica particulara din pacate nu avem in Resita. Medici buni ar fi Padureanu,Panes(cu care se naste in Resita) , Navolan(cu care se naste in Timisoara).
In ce zona in Resita te-ai mutat?
Sa scri 10 mesaje sa te vedem in timp real si sa ne dai datele sa te trecem in listuta(u.m, d.p.n, d.n. , si daca mai copilasi numele si d.n)
Craciun fericit tuturor!!!!
11+