Gravidute si mamici din Resita 3

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

CRACIUN FERICIT!

Incerc si eu sa-ti raspund LooLee...
In primul rand "bine ai venit" - in aceasta odisee, in Resita...

Am fost si eu in "pielea ta". Acum aproape 5 ani cand ne-am mutat in Resita. Nu stiu care-s circumstantele tale.
Eu "am venit dupa sot" daca pot sa zic asa si asta mai mult la cererea/ insistenta/ obligatia soacrei. N-am fost incantata la inceput dar m-am obisnuit, ceea ce iti doresc si tie. De unde v-ati mutat si unde stai acum?

Apoi acum 3 ani am avut "dilema" ta cu spitalul/ orasul/ doctorul atunci cand am aflat ca-s gravi. Pana la sfarsitul sarcinii m-am intrebat daca e bine ce am ales. Ca raspuns pentru atunci as zice ca DA, am ales bine... si dr si spital. Adica am avut o experienta normala, placuta, o nastere nu prea usoara si un dr care s-a ocupat bine de mine zic eu.

Acum sa detaliez: la sfatul dr de familie (buna prietena si ruda) l-am ales pe dr Badescu. Mi-a zis sa merg la el "daca nu-s probleme". La Tm in cazul in care trebuie. Asa ca "l-am ales pe el" si dansul mi-a urmarit toata sarcina.
Am nascut prematur la 36 de saptamani cand m-au apucat contractiile. Am avut un travaliu activ si lung de 17 ore. Mi s-a sugerat sa nu fac anestezie epidurala "ca-i mai bine asa" pentru bebe. Am aflat ulterior ca spitalul sta destul de rau la capitolul anestezist, dar si dr Badescu nu m-a incurajat deloc sa fac.
Ideea e ca a stat tot travaliul dupa mine chiar daca iesise din garda de mai bine de 8 ore (si avea si consultatii la cabinet), nu a grabit cu nimic nasterea (sa-mi dea diverse substante doar pentru "a scapa l mai repede") ceea ce ma face sa exprim "jos palaria".
Am nascut natural, un baietel sanatos si n-a fost nevoie de incubator sau alte alea ca avea deja 3kg.
Am mai stat 2 zile in spital, in rezerva de 2 persoane, dar stateam singura.

Cele ce nu nasc cu dr spitalului (Paduren, Onofrei, Badescu... - nu mai stiu care) stau in rezerve de 6 persoane... unde sincer nu mi-a placut ce vad.
Ca-n spitalele de stat toata lumea asteapta "ceva".

Dupa cum ti-a zis si Mony nu sunt spitale private, decat la TM.

Daca te mai pot ajuta cu ceva, cu mare placere, intreaba ca-ti raspund!

Sarcina usoara sa ai, fara probleme cu bb sanatos si frumos!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Buna fetele inca ma gandesc daca sa mai scriu aici, mai ales ca nu mai sunt "resiteanca"..de fapt nu am fost niciodata cred:)))) Mony stie, noi ne-am mutat din aprilie la BM, orasul meu natal, si ne este foarte bine aici. Sarcina usoara Irina, si tie Mony..si am sa mai trec pe la voi. LooLee..si eu am anscut cu Bdescu, 2 nasteri naturale, una gemelara..si totul a decurs f bine.
Acomodare placuta in Resita
irina, acum tot la badescu mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Multumim Codrina
Cum sa nu mai scri?Chiar te rog sa mai scri,sa nu cumva sa ne parasesti. Ai stat atatia ani in Resita,ai experienta,pe mine m-ai ajutat de atatea ori cu sfaturi si indrumari de fiecare data cand am avut nevoie.

Aceeasi curiozitate o aveam si eu,la ce doctor esti acum Irinukaa?

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 12+

Mergi la inceput

Da tot cu Badescu... a fost un super om pentru mine si un dr minunat dupa cum am poestit si mai sus. Atata timp cat mi-a fost bine nu am dc alege pe altcineva
Multumim Petrean ca ai mai trecut pe la noi - te mai asteptam curand!
Mony tu cu cine nasti?

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LooLee spune:

Hello, lume! M#259; bucur c#259; mi-a#539;i r#259;spuns!:D O s#259; r#259;spund si eu pe rīnd ca s#259; am mai multe mesaje.
Īn primul rīnd,pentru Mony08: UM 19 iulie 2012, DPN 25 aprilie 2013, #537;i data na#537;terii mele, 14 februarie 1898. E primul meu puiu#539;.
Cit despre medici, ma gindeam sa o aleg pe Padureanu, fiindca nu am mai fost niciodata la un ginecolog barbat . Din mesajul tau nu inteleg daca se poate naste la spital si cu ea sau doar cu Panes.
In Resita stau in zona Govindari, daca am inteles eu bine.

Mergi la inceput

Da tot cu Badescu... a fost un super om pentru mine si un dr minunat dupa cum am poestit si mai sus. Atata timp cat mi-a fost bine nu am dc alege pe altcineva
Multumim Petrean ca ai mai trecut pe la noi - te mai asteptam curand!
Mony tu cu cine nasti?

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 22+

Mergi la inceput

Irinukaaa in primul rand vreau sa te felicit pentru baietelul din burtica. Nu stiu ce iti doreai,dar ma bucur ca sunteti bine. Te indrepti cu pasi repezi catre al treilea trimestru.
Eu sunt la doctorul meu din Timisoara,la care am fost si la Denis,am f mare incredere in el. Cum tot am avut probleme cu sarcina,la Denis au fost cu durerile si cu colul,si acum din pacate n-am o sarcina deloc usoara,dar sper sa ajung cu bine pana la capat si sa fie bebe bine.
Tu cum te mai simti?
Sper sa ne vedem de revelion sa ciocnim un paharel de suc

Mergi la inceput

LooLee da se poate naste la spital cu dr Padurean. Numai ca ar trebui sa mergi deja ca ai ceva saptamani si "pe ultima suta de metri" nu sunt sigura ca te mai ia ca si pacienta ei. Din cate stiu eu la ea faci programarea astazi pentru luna viitoare, fiind f incarcata.
Ce veti avea; fetita sau baietel?

Mony ce probleme ai?

Eu sunt norocoasa ca sunt bine... in majoritatea timpului uit ca-s gravi... noroc cu burtica si cu bb2 care face niste tumbe mama-mama. Am avut greturi nasoale la inceputul sarcinii si ma simteam asa obosita, acum chiar sunt ok (am ceva contractii nedureroase dar si la P am avut tot asa).
Patrick a inteles ca mami nu-l poate lua in brate, in rest inca stau cu el. Nu stiu ce sa fac cu gradi... sa-l dau acum de la inceputul anului... ca n-as vrea sa vina bb2 si sa nu mai stiu cum sa ma impart atunci... nu stiu unde, cum si in ce fel ar fi mai bine. Voi cum ati face?
Ma sperie momentul cand va trebui sa merg la spital sa nasc ca nu vrea deloc sa adoarma cu altcineva in afara de mine... cred ca va fi prapad atunci. Imi vine sa plang numai cand ma gandesc.

Datele mele pentru listura: UM 26 iulie 2012; DPN 02 Mai 2013 si da se pare ca baietel este sigur!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 22+

Mergi la inceput

Am avut o dezlipire pe la 6 saptamani,sangerari,acum iau tratament cu utrogestan,no-spa,durerile nu-mi dau pace....dar important este sa fie bine de acum inainte si sa reusim sa ajungem cu bine la termen.
Cu greturile am avut si eu de luptat,varsam in fiecare zi,acum mai am ,dar nu asa de crunte ca la inceput.
Eu l-am dat pe Denis la cresa de la 2 ani si a fost f bine, s-a acomodat f bine si la 3 ani cand l-am dus la gradi n-am mai avut probleme cu el. Am o prietena care a duso pe fetita ei la 2 ani la gradinita,si e f bine,a invatat f multe lucruri.
Aici la noi sub pod,la step by step mai au locuri din cate stiu eu si ar fi cu Denis in grupa.
Eu consider ca e mai bine sa-l dai mai mic,pentru ca se acomodeaza mai repede,invata mult mai repede, cu cat creste mai mare cu atat se va dezlipi mai greu de tine.
Oricum tu sti ce e cel mai bine pentru puiutul tau

Mergi la inceput

Loolee acum am vazut mesajul tau,mai trebuie sa scrii 8 mesaje cat mai repede sa nu mai fi moderata. Scrie-ne despre tine,despre sarcina sa ne cunoastem mai bine.
Anul nasterii cred ca este 1988?

Mergi la inceput