Gravidute si mamici din Resita 3
Raspunsuri - Pagina 12
petrean spune:
LooLee esti nascuta la o zi dupa mine..cu o diferenta d eceva ani:)))
saecina usoara
Irina, Badescu nu da niciodata gres..la alesul sexului..deci clar ai baiat:)
LooLee spune:
La multi ani!
Irinukaaa, si eu am ajuns aici tot cam ca tine, in sensul ca de aici e dragul meu sot.
Din ce-mi spui despre dr. Badescu, e foarte cumsecade si imi place ca a tinut cont de dorintele tale si a stat la spital desi nu era in tura... Bravo!
Despre Padurean cine stie cum e? Draguta, se implica? etc.
Despre sarcina, pot sa spun, slava cerului ca totul e bine pina acum. Nu am avut probleme mari nici la inceput. Am scapat fara varsaturi, doar cu greturi pe care le invingeam daca rontaiam ceva. Acum ma simt foarte bine si ma bucur da fiecare lovitura pe care o simt in burtica. Si sunt muulte!
LooLee spune:
Irinukaaa, spuneai la un momentdat ca in spitalele de stat, toata lumea asteapta "ceva". Stiu ca "trebuie" sa platesti medicul, asistentele, dar nu am idee despre sumele care se practica. In alte locuri am vazut ca se da 1000 de lei doctorului, asistentelor de fiecare data cind ai nevoie de ele, cite 10 lei... si alte variante. Poti sa-mi spui cum e aici? Si cind trebuie sa dai banii astia? Ianinte, dupa? Ii dau eu, ii da sotul?
Nu am verificat, dar poate sunt cea mai "micuta" din grup si nu stiu cum stau lucrurile. Asa ca nu rideti!
Irinukaaa spune:
La multi ani!
LooLee acum 2 ani cand am nascut eu, am dat dr 200 de euro. I i-am dat eu peste vreo 2 zile dupa ce am nascut ca atunci "l-am prins" singur si sotul nu e genul "care sa dea" - cica ii e rusine. Puteam la fel de bine sa ma fac ca ploua, dar atata timp cat am fost multumita de el nu aveam de ce.
La cabinetul dansului particular exista o lista de preturi cu toate serviciile pe care le face, inclusiv nasterea (pe care cu siguranta nu o face la el in cabinet) si scria 800 lei. Eu de ea am tinut cont ca nici eu nu stiam cat si cum e bine.
La asistente (si tot ce misuna prin spital) asa este... intre 10-20 lei, depinde de serviciul de care ai nevoie. Nu dai se poarta cu tine ca si cum n-ai fi, dai iti zambesc si nu mai stiu ce si cum sa te invete.
Referitor la Padurean cunosc o mamica ce a nascut acum o luna cu ea si a fost multumita. A facut cezariana ca mai avea una la activ si i-a dat 300 de euro (tot asa ca a vrut ea).
Sunt dr care-ti cer ei de la inceput. Am si auzit cazuri in Resita.
Ar mai fi moasa (persona care te ajuta f mult inainte de nasterea propriu-zisa... adica te invata cum sa impingi, ce sa faci cand nasti... chestii de genul... nici eu nu stiam de ea dar chiar este un personaj important) careia i-am dat si ei parca 100lei (+ i-a mai dat si socru-miu ceva ca tot ea duce copilul afara sa-l vada restul familiei dupa ce tu ai nascut...).
Te-ai hotarat la ce dr mergi/ te-ai programat?
Din ce oras vi de fapt?
Mony multumesc de parere. O sa merg saptamana viitoare sa vad pe unde si cum as putea incerca cu gradi.
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 22+
Mony08 spune:
Fetele ce mai faceti?
Ce mai fac bebei?
Cum va mai simtiti?
Va
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 14+
Irinukaaa spune:
Hey!
Noi suntem bine, crestem, nu avem inca idee de nume , suntem foarte-foarte miscaret (asa va fi oare si dupa nastere?) si speram sa stea la caldurica pana aproape de termen.
Voi cum mai sunteti?
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 24+
Irinukaaa spune:
Hey! Vad ca nu s-a mai scris demult pe aici...
Mony am citit ca ai ajuns la spital pentru cerclaj - sper ca sunteti bine - un La Multi Ani putin intarziat! Cum te simti acum?
LooLee banuiesc ca ti-ai ales si dr... cum iti este?
Noi suntem bine, am trecut de 30S si totul e in regula Doamne Ajuta. Suntem in curs de renovare/ mutare la casa si speram (trebuie!) ca pana vine bb2 sa reusim sa terminam.
Pupici si va astept la semnat condica!
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 30+
Mony08 spune:
Multumesc Irinukaa
Da,am facut cerclaj, sunt bine,n-am voie sa fac efort,astept sa treaca timpul,care mi se pare ca trece tot mai greu.
De abia astept momentul sa intru in prenatal.
tu ai intrat in prenatal?
Mai ai contractii?ca citisem ca aveai contractii nedureroase.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 21+
puiut
petrean spune:
Sanatate multa Moni..si cat mai aproape de termen. nu ai aflat ce ai in burtica?ce face Denis?