Gravidute si mamici din Resita 3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Helloo.
bubu, faceti cort in casa, sau topogan de bile daca nu le-ar introduce in gura sau plimbati animalele cu masinile sau cantati sau "cititi" sau pictati cu degetele. Dar....jucaria preferata a lui Raul cred ca tot tu vei ramane.

Noi nu stim sa te indrumam cu cresa. Codrina cred ca stie cum se procedeaza. Dar in ceea ce ne priveste, am discutat de inscrierea lui Alexiss din octombrie 2009, la gradinita cu program normal, in ianuarie 2010 l-am inscris, iar la sfarsitul lui ianuarie 2011 am avut o intalnire cu directorul gradinitei sa ne cunoastem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Adriana eu nu am copil la cresa:))))stiu doar..ca la cresele din Resita..e dezastru:(((

unde ai vb..cu Dana la floarea soarelui?

mony sa modifici la lista..Liana o sa aiba un baietel:)

www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre

Mergi la inceput

Buna.
Codrina, stiu ca nu e la cresa. Ma refeream la programul celor 8 ore, masa, dormit si alte activitati.
Da, cu ea, la Floarea Soarelui, am discutat.

Mergi la inceput

Nu stiu daca se poate compara asa.
La gradi, sunt impartiti pe grupe. in schimb la cresa..sunt copiii de la cateva luni..pana la 3 ani..la gramada. La cresa nu se fac activitati de niciun fel, pe and la gradinita da. Deci..nush dc exista termen de comparatie.

www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre

Mergi la inceput

Probabil ca ai dreptate Codrina, nu stiu atatea amanunte pentru ca nu e cazul nostru sa le cerem, ca sa zic asa. Exprimarea mea nu a fost tocmai potrivita cred, pentru ca eu cand "vorbeam", ma refeream la o alta gradinita, oricare alta decat cea de 4 ore. Dar.....probabil ca bubu deja s-a informat.
Dar bubu, de ce asa repede la servici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna fetelor!sa aveti o primavara frumoasa...

la servici trebuia sa merg pentru venit...dar nu ma pot desprinde inca de raul.....am convocat sedinta cu familia si raman totusi acasa

voi cum sunteti?

Mergi la inceput

bubu unde lucrezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

ceau fetele!cum sunteti?puii?iar ninge

Mergi la inceput

La multi ani!
http://www.youtube.com/watch?v=DHDIYQYSNyo

Mergi la inceput

La multi ani!

http://www.youtube.com/watch?v=3xsueWarCmg

Mergi la inceput