Gravidute si mamici din Resita 3
Raspunsuri - Pagina 7
SufletDInger spune:
La multi ani Codrina, sanatate, fericire alaturi de cei 4 baieti.
Poftiti la , ca da Codrina.
SufletDInger spune:
Mai..voi ce mai gatiti? Sunt in pana de idei sau de pofte.
Pentru pranz fac o supa de gaina de casa cu galuste, un piure cartofi cu friptura la cuptor si crema de zahar ars. Dar spre seara ce mancam?
petrean spune:
Mersi mult Adriana
eu gatesc.."di tati"...de la spanac..pana la cele mai banale salate, de ton, pui, cartofi, ciorbe, linte, naut
www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre
SufletDInger spune:
Poftiti la .
Cum ati petrecut Codrina?
N-am gatit niciodata linte sau naut. Cum pregatesti astea?
petrean spune:
Lintea o fac ca si fasolea scazuta..cu zarzavat(morcov ras, pastarnac..leustean..)
am petrecut ok...in familie:)
www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre
bubu_bu spune:
ceau fete si copilasi dragalasi!ce ne facem cu vremea asta...am sperat ca vine primavara mai repede.....da se pare ca ne mai ninge ceva timp....eu nu mai stiu cum sa-l distrez pe raul.....hai soare sa iesim mai mult in parc.....voi cum va descurcati iarna in casa?
o intrebare la voi ca poate aveti experienta....cum e cu cresele la noi in oras.......prinzi loc.....e ok acolo pentru bebe.....pls daca stiti ca mai putin si ma intorc la lucru si habar nu am cum o sa facem......bona....nu cunosc....nici doamne nici cat se mai da acum....si mai una.....sunteti suparate ca nu am mai intrat?va rog sa nu fiti