Gravidute si mamici din Resita 3
Raspunsuri - Pagina 6
SufletDInger spune:
La multi ani! Andrei Luca, sanatate multa, multa, bucurii alaturi de familia ta frumoasa. Te pupam cu drag.
Irinukaaa spune:
Craciun Fericit alaturi de cei dragi va dorim.
Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)
petrean spune:
Va dorim si noi un An Nou plin de santate, fericire, si numai impliniri!
LA MULTI ANI
Comorile noastre
Mony08 spune:
La multi ani cu intarziere puisorilor Alexiss si Andrei Luca
Felicitari Irinukaa, bine ai venit printre noi Patrick Cristian (am modificat listuta)
La multi ani,sa aveti un an nou plin de bucurii si impliniri
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
petrean spune:
Mai fetelor..ce sufla vantul pe aici...:(((
Liana..ia mai da si tu vreun semn pe la odisee..ca cine stie..mai ai nevoie de sfaturile noastre:)))
Irinuka..mai pune poze cu patrick sa mai vedem si noi mutrita de bebelus...ca deja ai nostri sunt mari
Mony...mai da si tu din cand in cand pe aici
Adriana..tu stiu ca esti la munci..ocupata..si cu copil, dar mai treci si tu pe la vreo cafea virtuala
va pup pe toate
www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre
Irinukaaa spune:
Chiar ca rar scrieti mai fetelor pe aici. Asa ocupate sunt mamicile de baietei?
Va pup si astept cu nerabdare sa vina primavara, poate ne intalnim prin parc.
Poze cu puiucul meu - la semnatura.
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului
SufletDInger spune:
Hello.
Un timp scriam singura pe aici, de parca era jurnalul meu.
Am vazut pozele cu Patrick, frumos foc. Cum e? Papacios, doarme?
Codrina, ce fac baietii? Andrei cum e?
Celalalte fete unde umbla? Sau poate voi vorbiti pe mess
Noi suntem bine. Alexiss deja spune ca il enervam si alte replici de ramai cu gura cascata. Toata ziua, cat ramane din ea, citim povesti, poezii si ne jucam cu diverse. Stie literele alfabetului, aproape pe toate si le scrie pe computer dupa dictare, sub forma de cuvinte. Numara pana la 5 si face adunari si scaderi pana la 5, cu diverse obiecte si degetele. Spune cate o strofa din cateva poezii. In fiecare zi ne uimeste, cu vorbele, cu ceea ce este el. Multumesc cerului ca exista.
bubu_bu spune:
buna fetele sau ceau ca la resita
ca nu am mai intrat la voi....
noi suntem bine.....am petrecut de 1 an pe 2 febr.a fost frumos.......ce sa va zic...raul alearga tata ziua.....se urca peste tot...vrea totul.....mai iesim afara...dar nu prea ai liniste cu el....venim ca 2 porcusori acasa..de la noroi ca el saracul ar pune mana pe jos prin pietricele noroi si na...ne murdarim si noi si el.....abia asteptam primavara sa putem sta mai mult pe afara sa se poate juca si alerga in voie
pe mamici si copilasi!cu promisiunea ca intram mai des