Gravidute si mamici din Resita 3
Raspunsuri - Pagina 5
Irinukaaa spune:
Mamici smechere ce sunteti voi, sa radeti de o biata graviduta fara somn... Stiti voi cum e nu?!?
Elena la ce dr mergi pana la urma? La Resita sau Tm?
Eu n-am avut niciodata probleme cu tensiunea si vad ca nici acum in sarcina nu au aparut (si sper nici sa nu o faca de acum incolo). Nici nu pap sarat de felul meu...
Am fost azi la dr. totul e ok, bb are 1.9kg, pozitionat pentru nastere... L-am intrebat si de nastere si a zis ca nu-mi poate promite ca vine sigur ca ar fi absurd (se pot ivi diverse lucruri), dar el crede ca va fi acolo. Ca nu mai are oricum concediu...
Macar m-am linistit. A fost sincer si asta conteaza.
Va dulce!
Irina ~ 31+ cu Patrick Cristian
Shhhht! Cresc...
petrean spune:
neatza..dau eu o cafea azi
Irina ma bucur ca sunteti ok si tu si bebe
Elena merge la Dr Padureanu
Comorile noastre
SufletDInger spune:
La multi ani puiul meu drag. Sanatate, mult noroc si tot binele din lume sa vina la tine. Te iubim.
Va poftim la
petrean spune:
La multi ani Alexis, sa cresti mare, sanatos si sa aduci multe bucurii parintilor
Comorile noastre
petrean spune:
Irina..pe unde esti?cum stai cu nasterea?vine dl Badescu?
Fetelor..la raport:))
Mony, Adriana,Liana.si restul care nu au dat pe aici..de cam multisor
Comorile noastre
Irinukaaa spune:
Hey! Ne primiti si pe noi in clubul mamicilor?
Raportez ca am nascut saptamana trecuta un baietel de 3kg - Patrick Cristian - care a vrut sa vina mai devreme (36S) sa-s faca fericiti parintii.
Suntem bine, sanatosi si foarte fericiti.
Dr Badea a fost super. Initial l-am prins de garda, dar a mai stat dupa mine pana am nascut cateva ore bune. Nu-mi pare rau ca l-am ales pe el si nici spitalul de la Resita.
Va pe toate!
Irina ~ norocoasa de Patrick Cristian (07.12.2010)
petrean spune:
Felicitari Irina, si bun venit pe lume micutului Patric. Sa fie sanatos, si cuminte
Comorile noastre
SufletDInger spune:
Bine ai venit pe lume Patrick-Cristian. O felicitam si pe mama ta si ii dorim refacere rapida, un bebe papacios, fara colici.
petrean spune:
azi va dau si eu de baut..ca flacaul meu implineste 4 ani!!!
La multi ani pui de om, sa fii sanatos si sa ne bucuri vietile pana la adanci batraneti
Comorile noastre