vreau sa ma educ(3)
Raspunsuri - Pagina 3
anca_a spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Grace
In ochii mei voi fi intotdeauna o persoana importanta. (Voi ginditi altfel despre voi? ) Ca se intimpla asta inclusiv atunci cind interferez cu voi, asta este. |
N-ai inteles, alta era ideea acolo. Desigur ca toti ne credem persoane importante insa nu toti suferim de mania persecutiei...
Citat: |
N-o sa scad in proprii ochi doar ca sa ma las coplesita de "maretia" voastra. |
Asta a fost o noua concluzie?
viviana spune:
Oh, Grace, linisteste-te, Anca_a se referea la mine.
Daca mi-ar fi spus-o direct nu se mai creau atatea confuzii!
Si nici macar nu m-as fi suparat.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Grace spune:
citat din mesajul lui anca_a N-ai inteles, alta era ideea acolo. Desigur ca toti ne credem persoane importante insa nu toti suferim de mania persecutiei... |
Anca, sper ca stii ca acum insisti sa deturnezi subiectul "vostru" , de la subforumul "vostru" , unde altii nu si-au dovedit vreo performanta sau au postari atat de rare, incat nu mai au si dreptul sa aiba vreo opinie vreodata. In aceasta idee, subliniezi si tu ca persoane "importante" au venit sa isi etaleze defectele la subiectul "vostru ". Eu iti raspund asadar pt. ca nu mi-a placut "aura" in care va imbracarati, si apoi imi spui ca sufar de mania persecutiei. Foarte "vertical" din partea ta. Sper sa intervina cineva totusi indrituit cu reale puteri si sa va arate banca in care trebuie sa stati de fapt. Si cu asta basta, din respect pt. celelalte participante la acest subiect care chiar au ceva de spus si o mai spun si frumos, ma voi opri aici.
Acum ma duc sa fac 2 dusuri (unul dupa altul), dupa aceasta discutie "elevata".
rrox3 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Intotdeauna e un cuvant cam ne-relativist sau mi se pare mie? :)) |
Dap, e absolut. Si spune exact ce cred eu despre bine si rau. Nu exista bine absolut si nici rau absolut.
Sigur, in viata reala, da? Nu vorbim despre povesti. Acolo prezentarea absolutista are rolul ei.
denizel vrei sa discutam despre cat de absoluta e o declaratie de genul "totul e relativ" ? la sistemul de referinta desigur
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
denizel spune:
citat din mesajul lui Grace Anca, sper ca stii ca acum insisti sa deturnezi subiectul "vostru" , de la subforumul "vostru" , unde altii nu si-au dovedit vreo performanta sau au postari atat de rare, incat nu mai au si dreptul sa aiba vreo opinie vreodata. In aceasta idee, subliniezi si tu ca persoane "importante" au venit sa isi etaleze defectele la subiectul "vostru ". Eu iti raspund asadar pt. ca nu mi-a placut "aura" in care va imbracarati, si apoi imi spui ca sufar de mania persecutiei. Foarte "vertical" din partea ta. Sper sa intervina cineva totusi indrituit cu reale puteri si sa va arate banca in care trebuie sa stati de fapt. Si cu asta basta, din respect pt. celelalte participante la acest subiect care chiar au ceva de spus si o mai spun si frumos, ma voi opri aici. Acum ma duc sa fac 2 dusuri (unul dupa altul), dupa aceasta discutie "elevata".[/size=1] O concluzie este locul in care te-ai plictisit sa mai gindesti... |
Uite cum uita omul de unde a plecat .
Grace, da dumneata cateva pagini in urma si vei vedea ce cuprinde prima ta interventie pe acest topic. P r i m a !!!
Daca esti inca sub dush si speli cu ravna hainele noi ale imparatului, iti spun io ce ai zis: ai intrat special pe acest topic pentru a aduce lumii la cunostinta faptul ca te "doare inteligenta din cauza ... biiiiip..." pe care le sustin eu in legatura cu calea de mijloc.
A fost foarte politicos din partea ta, iar cei indrituiti cu reale puteri (unde ai invatat sa vorbesti asa? Acolosa, in Germania, nu? ) te admira din umbra, sunt sigura .
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
denizel spune:
Rox si Lady, vorbim maine, nu mai pot acuma.
Pe scurt, io consider asa: a ucide, adica a lua viata unui om e numai rau. Nu e si rautz si binisor si rau si bine, depinzand de context.
Exista uneori scuze pentru crima si oamenii pur si simplu nu pot fi declarati vinovati de crima, dar crima in sine, actiunea asta, e numai rea :).
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
rrox3 spune:
Denizel dar a lua viata unui animal, cum este?
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
nelia spune:
citat din mesajul lui rrox3 nelia daca tot te pui pe citit, mai citeste o data ce am scris eu, ca, nu e aproape identic cu ce scrie accept, nu cu ce scrie viviana. Ba chiar am revenit si ti-am dat o idee de explicatie, de ce nu s-a responsabilizat Agata cand i-ai lasat tu mai multa libertate. |
Rox, eu stiu ce mi-ai raspuns tu, am spus ca am facut mai mult de jumatate de an... da' la noi nu merge. Acum incerc din nou, de vreo saptamina. Sa vedem. Numai ca nu-mi permit sa scada mult, are nevoie de buletin de note bun in clasa a IV-a daca vrem o secundara mai acatarii... Dar incerc sa-i pasez responsabilitatea, ne-am uitat pe lista de evaluare a scolilor secundare, am intrat amindoua pe site-ul celor mai bune...
Ma rog, ea vrea sa mearga la cea de teatru si de arta dramatica, care, din punct de vedere academic, e slabuta, e cam pe locul doua sute si din aproape 500 de scoli. Stiu ca-i place teatrul, stiu ca viseaza sa fie actrita sau regizor...
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Luna1 spune:
Nelia la voi ce sistem de notare este? La noi nu exista note, sunt departajati cum ziceam pe grupe pe aptitudini insa atat, abia la secondary au note din cate am inteles (adica A, B, C...).
My reason
Chuny spune:
Prea mult circ, doamnelor, prea mult! Parca nu mai e loc destul pe soclu ... asa ceva!
Sib Aripi tot mai grele *** Nasterea ariciului Vladimir *** *** Anna, o nastere cu viteza