vreau sa ma educ(3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Fetelor, Rox si Denizel, sa stiti ca daca continuati cu bine vs rau nu veti ajunge la calea de mijloc, mai.

Acum am sa zic o chestie pe care cred ca Denizel o vedea asa venind , anume..ce e bine ce e rau?

Pentru mine poate fi f bine ceva ce pentru Denizel e foarte rau. Daca ar fi sa las ´´calea de mijloc´´ si sa ma duc spre extrema binelui, as fi-n plop si plopu-n aer, ca n-as sti la care bine sa ma raportez.

La al meu? Ok, dar binele meu poate fi raul lui Denizel, deci iacata-ma iar la mijlocul ala, care ma forteaza sa gandesc rational sau sa actionez sentimental, nici prea prea nici foarte foarte. Adica cu variante, cu nuante, care gasesc ..calea. Si calea asta este , evident, de mijloc.

Bine, acum nu discutam despre chestiuni generale pe care marea majoritate o (sau le) considera ca fiind bune: a ajuta pe cineva in impas, a asculta ce are celalalt de spus, a nu fura, a nu da in cap, etc etc) Desi si aici sunt multe multe nuante, ca daca vine unul peste tine sa-ti dea in cap, ai face ´´bine´´ sa-i dai tu intai.

Concluzia mea este ca bine, rau, bine rau..sunt atat de subiective incat, cu cele mai bune intentii, binele tau poate f raul celuilalt.

Important e cum se raporteaza celalalt la ceea ce consideri tu a fi bine, ca daca se raporteaza ´´gresit´´ esti fortat sa ajungi la calea de mijloc.

As putea da un milion de exemple..ok, este la un alt subiect aici o mama mandra ca, citez ´´i-a dat DD doi copii care nu ii fac probleme´´.Daca cititi, vedeti ce inseamna ´´probleme´´ si veti cunoaste o mica dictatura parinteasca de care mama e tare mandra, ca e ´´BINE´´.

Lady Desigur. Binele si raul sunt relative intotdeauna. Ideea era de gasit un bine comun in relatie.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Ce mama ma-sii mai fac? Ca mi-am aruncat pantofii cu tocuri de 10!

Pai daca asta a rezolvat problema atunci, dp tau de vedere, iti iei alti pantofi. De 12.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Mi se pare mie sau de fro doo zile-ncoace cineva (nu dau nume, persoana emportanta-n or'ce caz) se foloseste de timpul nostru si de sub'ect ca sa-si etaleze p-aci toate calitatile aaaaa, pardon defectele?!

Cat priveste realitatea care bate filmul, parca e prea de tot, zau asa.
[/url]

Sintem pe forumul DC. Si eu, si voi, si altii. Din cate stiam eu, tu si alta persoana de pe aici, nu dau nici eu nume care, avem cu totii dreptul sa accesam forumul DC, avem dreptul de a citi si raspunde nestingerit la orice subiect dupa voie si plac. Mai clar: putem posta toti oriunde, oricat, dar in limitele regulamentului. Este de-a dreptul hilar drepturile speciale pe care vi le arogati, si mai hilar de atat este faptul ca voi credeti ca nimeni nu are dreptul sa reactioneze la aberatii.
Poate nu ai observat dar am fost on topic. Am scris ceea ce cred eu. Nu e nevoie sa vorbesc despre asta 60 de pagini. Asa sant eu mai eficienta. Sa toc frunza la caini nu face parte din caracterul meu, desi uite acum ma contrazic pt. ca imi pierd timpul scriind acest mesaj. In concluzie, sper ca mai terminati ca mesajele astea provocatoare care ataca persoanele si nu ideile, si care intr-un final va va strica subiectul vostru , de pe forumul vostru . Sper ca imi observati gentiletea si ati remarcat ca nu am percutat la fiecare muscatura. Ceea ce nu inseamna ca aveti liber sa o faceti, ci ca aveti timp sa va opriti . Timp care se scurge repejor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Grace
Sper ca imi observati gentiletea si ati remarcat ca nu am percutat la fiecare muscatura. Ceea ce nu inseamna ca aveti liber sa o faceti, ci ca aveti timp sa va opriti . Timp care se scurge repejor. [/size=1]

O concluzie este locul in care te-ai plictisit sa mai gindesti...

Grace mi se pare mie sau ameninti?! Ce-ti veni?
Ne-ai pus bomba cu ceas la subiect?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rrox3

Grace mi se pare mie sau ameninti?! Ce-ti veni?
Ne-ai pus bomba cu ceas la subiect?

Rox, tie si altora de la acest subiect pot cel mult doar sa va ofer un brat de .
N-am nimik cu subiectul ci cu mesajele care ma ataca. Din partea mea puteti vorbi 1200+ de pagini. Va citesc cu placere atat timp cat nu imi zgarie retina vreun mesaj. Cred ca as avea dreptul sa ridic atunci mana si sa semnalez asta, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:

Citat:

Mi se pare mie sau de fro doo zile-ncoace cineva (nu dau nume, persoana emportanta-n or'ce caz) se foloseste de timpul nostru si de sub'ect ca sa-si etaleze p-aci toate calitatile aaaaa, pardon defectele?!

Cat priveste realitatea care bate filmul, parca e prea de tot, zau asa.
[/url]

Sintem pe forumul DC. Si eu, si voi, si altii. Din cate stiam eu, tu si alta persoana de pe aici, nu dau nici eu nume care, avem cu totii dreptul sa accesam forumul DC, avem dreptul de a citi si raspunde nestingerit la orice subiect dupa voie si plac. Mai clar: putem posta toti oriunde, oricat, dar in limitele regulamentului. Este de-a dreptul hilar drepturile speciale pe care vi le arogati, si mai hilar de atat este faptul ca voi credeti ca nimeni nu are dreptul sa reactioneze la aberatii.
Poate nu ai observat dar am fost on topic. Am scris ceea ce cred eu. Nu e nevoie sa vorbesc despre asta 60 de pagini. Asa sant eu mai eficienta. Sa toc frunza la caini nu face parte din caracterul meu, desi uite acum ma contrazic pt. ca imi pierd timpul scriind acest mesaj.

Ca sa vezi dom'le, nici nu stiam cata lume importanta de pe forumul asta se autosesizeaza :))))) Stiu ca va zisei ca nu dau nume asa ca nu pot decat sa constat unde dau si unde crapa :)))

Citat:
In concluzie, sper ca mai terminati ca mesajele astea provocatoare care ataca persoanele si nu ideile, si care intr-un final va va strica subiectul vostru , de pe forumul vostru . Sper ca imi observati gentiletea si ati remarcat ca nu am percutat la fiecare muscatura. Ceea ce nu inseamna ca aveti liber sa o faceti, ci ca aveti timp sa va opriti . Timp care se scurge repejor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Poate nu ai observat dar am fost on topic. Am scris ceea ce cred eu. Nu e nevoie sa vorbesc despre asta 60 de pagini. Asa sant eu mai eficienta. Sa toc frunza la caini nu face parte din caracterul meu, desi uite acum ma contrazic pt. ca imi pierd timpul scriind acest mesaj. In concluzie, sper ca mai terminati ca mesajele astea provocatoare care ataca persoanele si nu ideile, si care intr-un final va va strica subiectul vostru , de pe forumul vostru . Sper ca imi observati gentiletea si ati remarcat ca nu am percutat la fiecare muscatura. Ceea ce nu inseamna ca aveti liber sa o faceti, ci ca aveti timp sa va opriti . Timp care se scurge repejor. [/size=1]

Citat:
Rox, tie si altora de la acest subiect pot cel mult doar sa va ofer un brat de .
N-am nimik cu subiectul ci cu mesajele care ma ataca. Din partea mea puteti vorbi 1200+ de pagini. Va citesc cu placere atat timp cat nu imi zgarie retina vreun mesaj. Cred ca as avea dreptul sa ridic atunci mana si sa semnalez asta, nu?

Grace, cand erai tu mai mica iti amintesti sa fi fost o perioada in care s-a dat de multe ori in reluare Le Nettoyeur? :))

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mãmici de bãietel.

Mergi la inceput

Citat:

Ca sa vezi dom'le, nici nu stiam cata lume importanta de pe forumul asta se autosesizeaza :))))) Stiu ca va zisei ca nu dau nume asa ca nu pot decat sa constat unde dau si unde crapa :)))

In ochii mei voi fi intotdeauna o persoana importanta. (Voi ginditi altfel despre voi? ) Ca se intimpla asta inclusiv atunci cind interferez cu voi, asta este. N-o sa scad in proprii ochi doar ca sa ma las coplesita de "maretia" voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui rrox3

Lady Desigur. Binele si raul sunt relative intotdeauna. Ideea era de gasit un bine comun in relatie.

Intotdeauna e un cuvant cam ne-relativist sau mi se pare mie? :))

Lady, Rox,

Se dau un barbat, o femeie si un ciocan.

Barbatul ii da femeii un ciocan in cap.

A facut rau, fiindca i-a dat cu ciocanul in cap de plictiseala?
A facut rautz, fiindca i-a dat cu ciocanul in cap dupa ce a gasit-o in dormitor cu prietenul cel mai bun?
A facut binisor, fiindca i-a dat cu ciocanul in cap in timp ce ea scotocea in sertar dupa pistol?

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mãmici de bãietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Intotdeauna e un cuvant cam ne-relativist sau mi se pare mie? :))

Este, da.

Citat:

Lady, Rox,

Se dau un barbat, o femeie si un ciocan.

Barbatul ii da femeii un ciocan in cap.

A facut rau, fiindca i-a dat cu ciocanul in cap de plictiseala?
A facut rautz, fiindca i-a dat cu ciocanul in cap dupa ce a gasit-o in dormitor cu prietenul cel mai bun?
A facut binisor, fiindca i-a dat cu ciocanul in cap in timp ce ea scotocea in sertar dupa pistol?

Depinde de sistemul de referinta al celor doi

El va zice a ca foat bine, ca ea vroia sa-l impuste. Ea va zice ca a fost rau, ca vroia doar sa-l sperie. Judecatorul nu stiu ce va zice, ca nu ma pricep:)))

Mergi la inceput