Albinute & bondari de mar-apr '07 (150)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Se pare ca diagnosticul final este:carcinom cu punct de plecare plamani. maine se reintoarce la buc sa o vada un chirurg pt ca trebuie operata la ganglionii de la gat,altfel nu poate incepe un alt tratament pt noul diagnostic!ma simt darmata dar ma straduiesc sa raman calma si sa imi indrept toata atentia catre razvan!viata trebuie sa mearga mai departe!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

mady nici nu stiu ce sa zic mai mult, decat sa ne rugam pt mama ta.

tzuna noi am incercat bronchovaxom, fara rezultate. in schimb am un coleg care i-a dat baietelului toata lista pe care ai pus-o tu, plus inca vreo 3-4. rezultate ... aproape de 0.

eu inca ma mai gandesc, mai citesc ... maine stabilesc exact cu dr cand ne intalnim. cel mai probabil vineri dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MADY-multa putere, rabdare si sanatate atat pentru voi cat si pentru mama ta. O pot ajuta cu ceva? Maine sunt prinsa in mai multe dar joi as putea da o fuga la spitalul unde este.

Mergi la inceput

Tzuna mersic mult!daca voi avea nevoie iti voi zice!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Aaaaa ....tzuna eu nu am incercat nimic din lista dar de cand cu gradi ia immunomix si a racit o data,dar a trecut repede....si la un an juma i-am facut prevenarul!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Mady spune-mi numele de botez al mamei tale.Ma voi ruga pentru ea.Sa dea D-zeu sa iasa cu bine din operatie si sa se recupereze.Sunt alaturi de tine.

Ioana draguta si realista ca intotdeauna.Da,viata in gri nu are nevoie de draperii gri Iti multumesc pentru propunere.Momentan am gasit o perdea mai veche la soacra-mea si am pus-o la bucatarie iar in sufragerie mi-a trimsi soacra o perdea de la ea.Nu e tocmai ce voiam dar e mult mai bine decat geamul chel .

Tzuna eu i-am dat LantigenB lui Victor anul trecut in aprilie si mai cate 10 zile, 14 pic /zi in 2 prize si cu pauza de 20 zile.Au fost doua ture si atat.Pentru noi iarna trecuta a fost cea mai linistita iarna din acest punct de vedere.O singura raceala in octombrie cand mama era in spital si copilu a stat la socrii care nu au dat drumul la caldura in casa desi e ditamai casoaia.El nu sta invelit si a racit dar o forma usoara reparata in cateva zile cu naturiste si ceaiuri,apoi varicela in aprilie (care nu se pune ) intre ele nici o problema desi il gaseam seara (cand ajungeam eu pe la 8-9) in zapada cu tasu, cu gheata pana si pe maieu si tolanit in zapada facand ingerasi.Concluzia mea e ca a fost ceea ce trebuia pentru el.O sa incep sapt viitoare o noua tura daca scap de tusea seaca.Azi am luat sirop din muguri de pin sa vad daca rezolv problema si la salariu iau si aparat de aerosoli sa fiu pregatita desi nu vreau sa am nevoie de el .

Kitty sanatate tie si Giuliei.Si Victor e pofticios si ma rog sa nu aibe probleme digestive ca imi va fi la fel de greu ca si tie sa il tin la regim.

Laina vreau sa ne vedem saptamana viitoare.

Pisik sa stii ca dr noastra de familie cand are dubii in ceea ce priveste tratamentul ma trimite la ORL sau Pediatrie.Asta o numesc eu responsabilitate umana si medicala.Intotdeauna mi-a dat sa refac analizele si mi-a explicat alternativele pe care le am la siropuri.
Ceea ce stiu eu din practica de asistenta medicala (3 ani in pediatrie ) este ca o tuse cu expectoratie (vascoasa, purulenta, transparenta,etc) se tratateaza cu expectorante si antibiotic la cea purulenta, o tuse cu expectoratie vascoasa care nu se elimina se trataeza cu fluidizante ale secretiilor si apoi expectorante si o tuse seaca cu calmante de tuse sau antitusive cum li se mai spune.Regula si pentru copii si parinti.
Acum cu toata teoria si practica mea, la fimiu nu am gasit siropul calmant care sa-si faca efectul.Dupa 5 zile schimb siropul daca e produs de sinteza (chimic) iar din cele naturiste ii dau cate 7-10 zile ca astora le trebuie mai mult timp sa-si faca simtita prezenta.
Sanatate Norei si pupici.Sa fie de bun augur tratamentul

Bicky iti doresc sa se trateze amigdalita Caterinei fara probleme.Sanatate si pupici.

Off-topic sau nu : vreau si eu reteta de ciulama si idei de preparare a curcanului. Poate pe facebook sau mail sau unde vreti voi numai sa apuc sa experimentez ceva pana pe 15 ca mor de pofta si am descoperit la p-ta Veteranilor un magazin cu curcan proaspat si arata demential.
Gospodinelor as mai vrea indicii care sunt pestii cu cele mai putine oase si mai usor de curatat pentru copii.Victor e fan peshte si as vrea sa-i dau cat mai mult dar nu avem rabdare cu curatatul oaselor.

Ma retrag ca are sotul de lucrat si eu tre sa fac puzzle cu Victor.Am luat azi din piata un puzzle de 3 lei din piese mici de plastic cu ferestre si gardulete din care facem casute si garaje.E super incantat iar eu fericita ca il precupa ceva si ca nu a fost un efort financiar sa-i aduc zambetul pe buze.

O seara linistita si sanatate de fier.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

mady, pentru mama ta.

marta, Alex e foarte mare fan pastrav, si mai nou am incercat si salau (foarte bun), ambii au doar oasele mari care pleaca de la coloana vertebrala. Am inteles de la pastravarie ca si stiuca ar fi in aceeasi situatie, dar inca n-am incercat-o.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna dimineata!

Un gand bun si din partea mea pentru mama ta Mady. Sa fie bine!

Marta noi facem cam asa .... ciorba din gaturi de curcan, friptura la cuptor din pulpe sau din aripi (si pun si niste vin) si pieptul l-am facut snitele sau l-am tocat si am facut ciorba de perisoare sau dovlecei umpluti. Despre peste ... eu nu prea fac .... de lene ... si mancam la parintii sotului care iau caras. E pliiiin de oase dar are carnea dulce si gustoasa.

Sa aveti o zi placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

tzuna- eu i-am dat Andrei de la 4 la 7 ani BRONCHO-VAXOM primavara si toamna cate 3 luni la rand 10 zile si am fost multumita, intrucat nu mi-a mai facut forme grave de raceli. Din primavara ii dau si Caterinei si in afara de otita la care i-am dat antibiotic, celelalte raceli le-am tratat cu nurofen, siropuri. Acum suntem in a 3 luna de toamna in care in dam bronchovaxom (de pe 1-10 nov).

Marta - iaca, vezi, ca te-ai facut cu perdele? Referitor la curcan, eu personal, nu fac cine stie ce din el deoarece nu le place carnea, ca-i atzoasa. Deci fac racituri (piftie) si din piept piftelute sau salata boeuf. Bunica mea facea pieptul de curcan la cuptor, intreg, cu un sos din nu stiu ce....taia cate o felie doua din piept iar din sosiera turna sos pe deasupra, mvai....o minunatie

Pisik - sanatate Norei stiu cum e.... Caterina se simte mai bine, chiar a si mancat mai binisor ieri. Continuam cu nurofen, o doza pe zi, sirop de pin, sterimar si bineinteles bronchovaxom.

Jo - ai grija cu Matei la gradi....sigur va lua ceva-ceva. Ar trebui sa-i faci un tratament de imunizare. Iar referitor la antigripal, nu am facut si nici nu am sa fac la fete, mai ales ca mi-a zis dr. ca vaccinul asta de acum e cam frectie la piciorul de lemn.

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Aaaaaa Marto.....am uitat de peste!
Eu cumpar crap sau novac viu si transez burta(ca are oase mari) in fileuri pe care le pun in congelator in pungi separate, restul manancam noi astia batrani. Congelat mai iau pangasius, de ala in pungi vidate, pe care il fac pane, la fel ca snitelele. Macrou mananca doar la gratar, tinut in prealabil in mirodenii.
Acu' drept sa-ti spun ii mai dau si din conserva, caci o vede pe Andra si vrea si ea. Alte varietati de peste nu am incercat, intrucat la noi e cam patria crapului, novacului si fitofagului pe care le gasesti mai tot timpul proaspete.

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput