Albinute & bondari de mar-apr '07 (150)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna seara

Mady nu am cum sa te sun ca am telefonul restrictionat.Dupa ce il platesc te sun eu

Kitty iti doresc sa treci cu bine peste hop. eu am ovare polichistice si la nasterea lui Victor am aflat ca nu am voie anticonceptionale dar altceva nu mi-au dat si uite asa m-am ales cu bebelina pisulina Ce zici o fi o reteta buna sa scapi de ele? La mine nu s-au m-ai vazut la eco si sper sa nu se mai vada .Sanatate tie si Giuliei.

Anamana iti doresc o sarcina fara problema asa cum am avut si eu.
Sa stapaniti sanatosi casuta.Si eu visez la o casa la curte poate in 5-6 ani dupa ce achitam primul imprumut (la o pers fizica pt ca cel de la banca e pe 35 de ani . Cred ca v-a fost tare greu fara baie , eu o luam razna sigur (mai ales acum gravida fiind ma simt mai neputincioasa si de aici si frustrarea).Si noi suntem de joi fara gaze ca s-a defectat ceva la senzorii de gaz din panou si nu au remediat, abea maine vin.Noroc cu microundele ca am avut la ce incalzi o supa si niste lapte iar ieri ne-am carat cu oalele la mama sa fac ciorba de vacuta si musaca si am plecat tot cu oale de se cruceau vecinii la scara vazandu-ne. Cat despre Maria subscriu la cele zise de fete.Pune mamicutza poze cu fata ca de la pozele in tutu si filmuletele in care imita lupu eu nu am mai vazut-o.

Pisikutzo eu nu ma simt confortabil fara perdele ca stau la bloc la parter nu in curtea mea cum as fi vrut.Si sincer nu imi vine sa aprind lumina la bucatarie sa ma vada lumea de pe strada cum mananc

Acum raspuns general si explicit la toate mesajele voastre de incurajare.
Stiu ca am surorile la 2 respectiv 4 statii de mine(cum zice si Ioana) dar si ele au cheltuieli si probleme.Haine de la fetele lor voi gasi dar sunt la a 3a si a 4a mana pentru ca au avut si noi dar au si primit iar cele care nu erau roz le-a purtat si Victor. Sunt putine purtabile iar eu pentru fata mea voiam mai mult. Oricum va avea si ea haine noi ca deja au cumparat ceva surorile mele nu e ala asha negru eu sunt aia
Stiu ca am parintii in viata la 4 statii de mine dar au pensii mici si probleme de sanatate.De cand ne-am mutat de la ei au stat cu caloriferele inchise sa economiseasca banii de caldura pentru ca mama se interneaza maine (are deja doua degete la piciorul drept pe care nu le mai simte si se teme sa nu o opereze la coloana sau sa nu isi piarda functionalitatea piciorului).
Banii sunt marea mea problema pentru ca nu sunt invatata sa depind de cineva.Mereu am avut suficienti bani sa pot oferi mici sau mari bucurii celor din jur.Ma ingrozeste gandul ca vine ziua lui Victor de nume si ziua mamei mele de nastere si eu nu am decat 50 lei pt lapte si paine pana pe 15 cand iau salariu.Iar zilele lor sunt pe 8 si 11 si voi fi nevoita sa ma imprumut.Nu pot sa ma obisnuiesc cu gandul ca nu il mai pot intreba pe fimiu ce doreste cadou ci voi fi nevoita sa cumpar ceva ieftin, poate nu ceea ce isi doreste.Stiu ca toate astea se vor termina cand imi voi relua serviciul, stiu ca sunt muncitoare si imi pot dubla veniturile dar gandul la cei doi ani ce vor urma, cu toate lipsurile si neajunsurile lor ma macina..
Stiu ca sunt oameni care nu au nici jumatate din ceea ce am eu dar iertati-ma ca sunt asa directa: am muncit enorm pentru asta si nu cred ca am primit ceva degeaba ci ca este raspunsul Domnului la toate sacrificiile si renuntarile de pana acum.

Mesajele si telefoanele voastre m-au ajutat sa-mi revin si va multumesc pentru ele din suflet .

Din pacate eu nu am variante ajutatoare pentru perdele la geamuri ca eu am avut rochia de mireasa din tafta nu am avut asa dantela faina cum a avut cumatra Bicky .
Anyway am observat ca de cate ori ma plang de neajunsuri cineva de acolo de sus care ma iubeste, imi trimite o mana de ajutor.Si acum am primit ajutor mobila din biroul cumnatului meu (a primit un job super platit si vrea sa-si redecoreze casa luna asta si s-a potrivit la fix in dormitorul copiilor si mobila bunicii mele (din 1982 ) in sufragerie (care era depozitata la socrii in casoaie). Ideea e ca, de bucurie, am muncit pe rupte astea 4-5 zile sa scap de cutii si genti.
Drept urmare am colul scurtat si dr mi-a zis vineri sa stau cuminte ca el vrea sa scoata fata pe 16 (adica LA 39 SAPT ca si la Victor ) si sa ma potolesc din munci. Oricum tre sa stau mai mult la orizontala si pe 9 merg iar la control.Cu voia Domnului p e16 noiembrie voi avea fata in brate.
Ca nume de sfant a ramas Elena.La primul nume oscilam intre Raluca, Diana sau Claudia. Nasii vor Claudia,eu la fel doar sotul meu e ...retinut sa zicem .....

Cumatra Bicky, frumoasa din "toate panzele sus" nu era Adnana?Si mie imi place numele si imi placea si actrita dar mai am si barbat si vrea sa aibe si el un cuvant de spus .Si bafta Andrei la Miss indiferent in ce luna o fi.

Despre tusea lui Victor(de 3 sapt tuse seaca rezista la siropuri) nu stiu ce sa zic. Saptamana asta merg la IOMC la o dr recomandata de un prieten sa vedem ce facem.
Daca tot stam rau cu banii macar sa nu avem nevoie de doctori si medicamente si sa fie Victor bine (pana vine bebelina sa nu o imbolnavim si pe ea) si sa nu se mai imbolnaveasca nimeni din familie.

Vizita Manuelei a fost ca o gura de oxigen.Mi-a facut placere si abea astept sa vina si cu Maria.
Apropo primim vizite pana pe 15 nov. Dupa ce aducem bebelina acasa numai primim vizite pana in ianuarie.Asa ca va asteptam cu drag.Un ceai cu miere si o paine prajita om avea sa punem pe masa.

Sanatate puisorilor dragi si mamicutelor lor.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Dragostele mele dragi de fete!

MARTA, ma bucur atat de mult ca ti-ai mai revenit, este o mare binecuvantare pacea din suflet, si acum bebelina iti va insenina si mai mult viata! Si vorbesc serios, daca ai vreodata nevoie de ceva, orice, haine, ajutor de orice fel...nu ezita sa ma suni, sau sa dai un mesaj pe orice cale. De la Domnul ai toate cele materiale pentru care ai muncit, dar tot de la Domnul sunt si oamenii care te ajuta cand esti intr-o situatie speciala.
multa sanatate mamei tale, ma gandesc si ma rog pentru ea.
Puup

Eu voi veni in Bucuresti pentru operatia fetei miercuri, cu voia Domnului. Voi avea unde sa stau, nu va faceti griji pentru mine, voi sta la aceiasi verisori ai tatalui meu la care am dormit si data trecuta. Insa tare as vrea sa va vad. Nu stiu cum sa fac, as vrea sa ne intalnim cate putem undeva...TZUNA, nu te-am vazut niciodata, SIUTA, suflet mare si tu, si pe tine vreau sa te cunosc "pe viu"...

KITTY, voi cum sunteti?...

off...nu se mai termina mucii...si pana nu se termina ei, nu cred ca avem ce cauta la operatie...mi-e mila si de ea, ca vrea sa se duca la gradi, si pana nu iesim din perioada asta nu are cum...Si ma rog Lui sa scapam de muci pana miercuri, ca sa trecem si de operatie, si de recuperare apoi...si inapoi la gradi...Sunt un pic la capatul puterilor, mai ales ca sunt si singura de doua saptamani si nu stiu cand se intoarce sotul meu...

Nu vreau sa ma plang. Stam bine. Doar rugati-va si pentru noi.

pup stupul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

LAINA- iti suntem alaturi. Sper sa se inzdraveneasca bine gaza ta si sa o puteti opera linistiti, sa-i treaca totul si sa se reintoarca la gradi.

Eu saptamana asta sunt putin mai libera asa ca mi-ar face mare placere sa ne vedem. Iti lasasem numarul meu intr-un pm. Poate veniti pe la noi ca si Siuta sta in zona. Ramane valabila invitatia cu cazarea dc trebuie sa va lungiti vizita si aveti nevoie.

Mergi la inceput

Super ar fi. Pe la ce ora am putea sa ne vedem? ca sa stiu cum aranjez tot programul, cu doctorul, cu tot...

Am sa te sun atunci, sa imi spui cum ajung la tine, sau la locul de intalnire, ce metrou sa iau si unde sa cobor etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna dimineata!

Va servesc cu un ceai si cu o cafeluta?

Noi functionam dupa ora de vara. Ieri ni s-a dat trezirea la 6, iar azi la 7.30 deja au plecat spre gradinita baietii.

Marta ii doresc multa sanatate mamei tale si lui Victor. Pentru orice eventualitate , dar mai bine stai cuminte si lasi fata sa mai stea la caldurica.

O saptamana usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Laina - ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimi....laina mersic de intrebare!mama a plecat azi la buc,la spitalul coltea,dupa ultimul tomograf facut aici a rezultat faptul ca ganglionii de la gat au crescut iar ceilalti din corp nu,asa ca trebuie de urgenta operata,pt ca sunt f mari si apasa pe vena jugulara,asa ca am primit trimitere la buc si azi a plecat acolo si mai vedem...si asteptam rezultatul la alta biopsie facuta la victor babes!am asa o stare...dar incerc sa nu ma gandesc!

Razvi e bine,ii curge si lui un pic nasul,dar e bine...merge si sapt asat la gradi pt ca nu am cu cine sa il las...deja si-a facut planul ce vrea de la mosul,vrea tren de mare viteza...deja am vazut unul de la tomy,am sunat sa intreb daca merge cumva pe sinele de la thomas,ca de-astea are si cica se potriveste!

va pup si va doresc o saptamana usoara!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza,

apar si eu dupa cateva zile pe drum saptamana trecuta am avut inot luni, miercuri si joi (asta inseamna plecat de acasa dimineata la 8 si intors seara dupa 23), vineri dimineata am plecat de acasa - serviciu - tren - bihor, aseara eram din nou in tren - acum la serviciu - deseara la inot... si abia astept sa dorm si eu acasa

In week-end l-am vazut pe Alex. A ramas acelasi copil intelegator, mai sta "cu buni si cu Tina si cu Valer inca putin, pana termina mami si tati casa, si dup'aia - mergem toti acasa, la Bucurtesti" e acelasi slabanog dintotdeauna (desi mi s-a spus ca s-a mai rotunjit ), vorbeste coerent dar mult prea ardelenesc si cu accente unguresti, cred ca il dau pe mana unui logoped cand venim inapoi; daca nu esti ardelean obisnuit cu genul asta de vorba nu intelegi ce spune il zice binisor pe "r", in majoritatea cuvintelor, dar inca spune "tze" in loc de "ce" si "s" in loc de "sh". Asta e, l-om repara cand ne intoarcem.

Piciorul - il foloseste bine, dar se simte la atingere unde a fost rupt, i-a ramas un fel de groapa acolo, si cred ca asa va ramane toata viata

Inventeaza si el povesti, "citeste" din carti, canta... bate mingea destul de bine prin curte, isi fugareste cainele, il cearta cand face prostii, iar cainele il asculta, ii raspunde foarte bine la comenzi...

Noi miercuri semnam actele de casa. Doamne-ajuta Daca reusim sa rezolvam contractul de gaz facem Craciunul in casa noastra. Deja visez cum o sa o decorez... btw, in bucatarie probabil vom avea o chiuveta, un frigider si o masa, in living o saltea o sa cumparam totusi un pat pentru Alex, sa aiba si el unde dormi si nu apucam sa modificam deloc mansarda pana anul viitor, deci deocamdata Alex va avea o camera de 80 mp la dispozitia proprie... Ar mai fi bine sa luam totusi niste draperii macar la geamurile care dau spre strada si bani de altceva deocamdata n-o sa avem dar va fi casuta noastra, si om amenaja putin cate putin, an dupa an...

Si cam atat de la mine. Poze pun pe facebook deseara, daca o sa fiu in stare. Daca nu, maine

Kitty, , si nu te stresa. Eu am astfel de probleme de pe la 16 ani, atunci am ajuns la urgente din cauza asta... intre timp, ceva s-a schimbat in foarte bine cred ca de la moral

copiii bolnavi, sa treaca repede.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Buna ziua!

MADY, imi pare rau ca trebuie sa treceti si voi prin atatea...Sunteti in rugaciunile mele, speram, cu voia Domnului, sa fie si bine! Razvi e un simpatic, imi si imaginez figura lui cand va vedea trenul!

DIANA, sa dea Dumnezeu sa aveti casuta mult visata! Mult noroc la inot, cu vointa pe care o ai, poti deveni campioana olimpica daca-ti pui mintea la asta! Multa sanatate si lui Alex, ce mai conteaza o cicatrice (care de altfel la baieti nici nu-i asa bai), pe langa ce nenorociri puteau sa fie si de care v-a ferit Domnul...Asteptam poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Diana, jos palaria ca iti place sportul! Iar Alex se va reface complet ,mai repede decat crezi. Caterina are o gaurica in picior de la un vaccin facut aiurea, i-a strivit cred, muschiul, dar asta e... n-o sa poarte mini daca nu-i place

Marta, ai dreptate, Adnana ii zice, dar io la vremea respectiva o retinusem de Andrada si asa a ramas

Caterina a venit de la Vatra Dornei sambata, cu temperatura 38 si rosu in gat. Abia ce terminasem Cedax-ul lunea trecuta. ORL-ista a zis ca nu-i prescrie antibiotic decat daca dupa 3 zile nu cedeaza temperatura. Ne-a dat Strepsils, Nurofen si Sterimar. De ieri nu mai face temperatura, dar o doare, inca, in gat. Asa ca ne tratam cu ce ne-a dat doctorul, plus ceai de musetel, sirop de mugur de pin si indiferenta Bine ca am scapat de otita!

Cumatra Jo iar face mancare....dar cica nu ne mai scrie....dar va zic io: ciorba de perisoare,orez cu pui, curcan cu ciuperci si ceva pastrav. Iaca acu' omoara-ma daca poti! Eu am facut ieri ciulama de pui, supa cu galuste, placinta cu bostan. Astazi, ficatei de pasare cu piure iar maine varza cu carnati pt ce-i trecuti de 40 de ani si branza cu smantana si cu mamaliga pentru minori.

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput