Albinute & bondari de mar-apr '07 (150)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

TZUNA, da, e destul de frig, am noroc cu apartamentul in care stam, ca e super ok, nu are niciun perete afara, asa ca nu se face extrem de rece,...ar cam fi 19 grade...dar mai pun caloriferul electric cand e prea rece. Nu ne-au dat caldura pentru ca se zice ca se efectueaza nu stiu ce reparatii, dar cred ca motivul real este ca cei de la asociatie nu vor inca sa plateasca incalzire la intretinere...prefera sa se incalzeasca de la aragaz...ii inteleg si pe ei, sunt si oameni saraci...dar sunt si oameni rau-voitori...cu 3 masini si spun ca nu au cu ce plati intretinerea....uof...

ce sa facem...asta e. ne descurcam cum este, bine ca avem casa si nu stam in vreo baraca inchiriata, sau cutie de carton...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata! de sambata dimineata.

Ati scris o gramada, ma bucur de asta, doar ca simteam ca nu pot sa tin pasul cu voi.

Crina am vazut si eu domnisoara frumoasa in care s-a transformat bebele tau. Te inteleg ca vrei sa o tii aproape, sa te bucuri de fiecare clipa si de fiecare cuvant al ei, pe de alta parte o inteleg si pe ea, o fi interesant la gradi, sunt copii si activitati, dar ce avea ea la bunici e greu de egalat.

Laina sper sa-ti treaca perioada asta mai grea. Ma bucur ca ai gasit ajutor in stup.

Ela fa cum crezi tu ca e mai bine pentru voi, poate ca e bine sa amani pana in primavara, prea ai fost tulburata acum, insist ca nelininstea ta o influenteaza pe Thea. Nu gasesti prin preajma copii de aceeasi varsta sa va mai intalniti acasa la fiecare sa se joace impreuna in perioada asta cu timp urat?
Sanatate!

Ioana tare rau imi pare ca "mi-ai facut cu mana" de doua ori si n-am putut sa ne vedem. Poate cand mai treci vorbim din timp si ne organizam cumva.

Bianca mi-am scaldat ochii in pozele tale, superbi si copiii si toamna!

Marta dupa cum au spus si fetele, pentru casa nu trebuie sa te superi, incet-incet o sa faceti detoate, stiu, e o perioada grea, dar o sa-ti creasca inima cand o sa iti vezi puii unul langa altul. Te felicit pentru ca, in conditiile astea, ai facut efortul de a o ajuta pe Laina!

Cumatra Biky - nebuna ca de obicei . Si eu imi amintesc cu nostalgie despre perioada in care toata casa era o improvitatie...si cadoul de Craciun o portocala cu mutra zambitoare.
Totala cantareata ta....doar pe masa ii place?

Pisika potolita, mi-e drag sa-mi confirmi cum clocotesti in interior. Si pot sa-mi inchipui extazul tau artistic...ai fost la Parc Guell? M-am delectat si eu cu niste imagini in dimineata asta, dar evident n-ai cum sa simti senzatiile alea coplesitoare pe care le ai acolo. Am facut planuri ca ....ODATA.... sa mergem si noi.

Siuta de tuse si noi ridiche neagra cu miere.

Role avem si noi, nu prea mari succesuri am avut cu ele. Caut filmulet si pun si eu.

Giulia are enteroviroza. Joi seara..ca din senin, febra 39,5 apoi toata noaptea diaree, stare proasta. Acum e putin mai bine. Eu...cu sentimentul ca numai asta imi lipsea.

Am tot avut retineri sa spun despre problema mea, nici nu stiu de ce...poate ca mi se parea prea intima, poate ca as fi vrut sa stiu ca e totul ok si apoi sa spun. E vorba de niste chisturi pe ovare ...stiam ca am, dar acum am ajuns la urgenta, la eco se vedea ceva mai aiurea, doctorul mi-a dat tratament cu hormoni, dupa tratament am mers la doctorul meu, care e un relaxat si imi ridica moralul intotdeauna, "sa ma linisteasca", ei, acum mi-a dat tratament mai tare decat cel de la urgenta, ma tine sub observatie, mi-a spus ca vedem ce facem in continuare. M-am stresat, m-am gandit la toate cele.
Partea rea e ca capcaunul meu s-a speriat si el foarte tare si nici nu mai stiu ce sa fac sa-l incurajez pe el. Amandoi suntem panicosi la probleme de sanatate, banuiesc ca din cauza a ceea ce am trait noi in copilarie. Oricum ma simt epuizata si incerc din rasputeri sa ma adun si nu prea pot.
Si ...mie oricum nu-mi place sa fiu scoasa din ritm...si acum a trebuit neaparat sa o las moale de tot cu agitatia.

Un weekend placut si insorit va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Aaa...nu ma pot abtine...

Mergi la inceput

KITTY....multe si pe capul tau. Stiu ca e greu cu Giulia acuma, in conditiile in care si asa nu prea erai tu linistita. Dar o sa treaca si asta, si are sa fie iar soare. Stii si tu foarte bine ca enterovirozele astea trec destul de repede, si fara urmari.

In legatura cu problemele tale...noi am mai vorbit...ai incredere ca totul va fi bine. Intr-un fel sau altul. Capul sus, aveti speranta, si tu si capcaunul, ca nu sunteti singuri, si nu exista problema fara rezolvare. Pana la urma, daca nu da tratamentul rezultate, chirurgical tot se rezolva, nu?

Te rog sa ma crezi ca nu vorbesc pe deasupra, vorba ceea, e usor a zice 20 la fundul altuia. Te inteleg destul de bine. Si, asa cum mi s-a spus mie, asa spun si eu la randul meu mai departe:conteaza sa fii in viata, si viata ceea s-o traiesti asa cum trebe pentru sufletul tau si pentru sufletele celor din jur. Sunt cu toata inima alaturi de tine, pentru orice ai avea nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

KITTY- iti tinem pumnii sa fie totul bine si cu tine si cu Giulia. In cazul ei sigur va trece repede si fara urmari dar eu una cand aud de enteroviroze ma tine undeva in spate.

Azi e o zi superba. Am fost in IOR cu autobuzul cu copiii de la bloc. Pentru asta a trebuit sa ma trezesc la 6.30 ca sa am timp sa fac mancare si curat. Acum pun castravetii in otet ca le-a venit si lor in final randul.

Un week-end placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Hello evribadi!
Zi insorita si placuta la noi. Am fost cu puradeii in parc, s-au distrat moscolindu-se cu creta (Bianca) si desenand sine de tren intermnabile (Tudor). Acum dorm de ceva vreme si cand se trezesc mergem la parintii sotului pentru aniversarea lui Sf Dumitru.
Ieri am bucatarit .... prajiturit de fapt si o sa pun poze cu mandretea de prajituri. Am facut Tiramisu, o prajitura cu crema de caise si un tort. Tort galben! L-am mazgalit cu creioane de decorat si acum sper sa fie si bun.

Marta ... draga mea .... si daca era baiat ce crezi ca il imbracai cu hainele lui Victor? Asa te-ai socotit tu?Lasa-ma sa ... . Iar jucarii ... Bianca e super fericita daca ii dau o masinuta, face turnulete cu aceleasi cuburi cu care facea si Tudor, iar cele 2 pausi pe care le are le trateaza cu indiferenta. I-am luat carucior d-ala de papusi si de ala de f incantata, insa la fel de bine impinge si de olita lui frac-su ca e d-aia cu rezematoare.
Pai e diferenta de 4 luni intre hainute ... ai uitat acest aspect? Nu ti se vor potrivi decat cel mult un sfert! Asa ca linisteste-te. Mai bine pune-le pe surori sa adune ce mai au ele de la nepoatele tale si sa vezi ca tot te scoti.
In privinta numelui .... Bianca nu iti place .....
Copii mei au dormit asa cum ti-ai dat seama. Tudor cu mine in pat, Bianca in patut in aceeasi camera. Taica-su in sufragerie pe canapea si mai venea cateodata cand il durea spatele foarte tare.
La inceput il lasam pe Tudor sa adoarma si apoi il mutam in camera lui, apoi a inceput sa simta si nu l-am mai putut muta. Bianca a dormit toata noaptea de la 3 saptamani, ceea ce iti doresc si tie. Amandoi au somnul foarte bun si nu e chip sa se trezeasca. Acum de exemplu i-am dus in pat si Bianca pana a adormit s-a tot foit si si-a prins piciorul intre zabrele de la pat, si plangea ... plangea ... ca din gura de sarpe. Cand m-am dus sa vad ce s-a intamplat ea era numa' un tipat si el dormea dus.
De dimineata Tudor s-a trezit "la program" si a venit la noi in camera si mi-a spus "Mami stii cum doarme Bianca? Ca un purcelus!" Deci s-a uitat la ea dar nu a trezit-o.
Nu am retete pentru chestiile astea, pur si simplu am avut noroc.
Te pup din inima si cu siguranta daca ajung in Bucuresti si am timp te sun sa ne vedem.
In principiu noi nu venim decat la aniversarea cumnatului si a familiei lui, iar eu mai bantui pe la targuri si magazine dar mereu pe fuga.

pisika .... TE ADMIR.

crina tare frumoase pozele. Si mai frumoasa fata ... ma scuzi ... domnisoara.

Am vazut si pozele de peste apa si de fiecare data cand vad pozele de acolo sunt invidioasa pe posibilitatile care exista si pe care ai mei nu le vor vedea ever. Ce locuri de joaca frumoase, ce curat e peste tot, ce fara de grija pare a fi totul in jur ...

biky da' cred ca poalele fusera chiar f frumoase la geam ca au fost si cu model.
Foarte frumoasa casa ta si mandra tare e Caterina. Si inalta!

Elena eu ii fac Biancai aerosoli de cateva zile cu ACC tocmai pentru secretiile care nu mai treceau de apropae o luna. Nu e complet vindecata dar elimina la muci de m-a zapacit prin kk. Deci au efect ... zic eu.

Siuta la ai mei a avut efect Favitusin.

Giulia iti doresc ca acum deja sa fii bine. Va pup pe amnadoua fetele si doua palme pentru capcaun. Zoe fii barbata!

Sa citesc numa' de bine!

Mergi la inceput

GABI, da, si noi ar trebui sa facem, dar nu am gasit aparat, iar la un cabinet medical chiar nu am cum sa ma deplasez singura cu ea... Ea ea acum Sinupret, si are si acela un efeeeect....deci de trei zile sot la muci cu batista bebelusului de nu mai pooot...la fiecare sfert de oraaa....nu stiu de unde dom'le atatia muuuci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

neatza....nu da nimeni o cafea calda si buna de duminica???

kitty multa sanatate si tie si giuliei!

roxy eu de cate ori vad poze cu r&h ma apuca cheful sa mai fac un bebe!

marta

laina totul va fi bine cu operatia de polipi ai sa vezi!

o zi frumoasa!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

MADY, multumim pentru incurajari!
Tu ce mai faci? cum mai sunt lucrurile la tine? Hehe..pe cand bb2?

No, really, m-ar apuca si pe mine acest chef, dar...ma mai temperez. In primul rand pentru ca nu as beneficia de niciun ajutor de la stat, si am fi 4 oameni (dintre care bb2 are nevoie de cele mai multe lucruri...dar si Antonia creste si are nevoie si ea de o gramada..), deci am fi 4 oameni dintr-un salariu...care si ala nu e foarte stabil. Deci...nu prea am cum. In plus, toti din casa suntem cu somnul destul de usor...si oricum, sotul ar trebui sa se odihneasca pentru servici...Deci ar trebui sa "dorm" eu cu amandoi bb-ii... Pe langa faptul ca Antonia are somnul sensibil, si siigur nu ar dormi daca ar plange bb langa ea...

Eh..cum o vrea Domnul. Bine macar ca am facut unul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

KITTY- am intrat special pt tine sa vad cum sunteti si nimic. Ce face Giulia? Tu cum esti?

Noi suntem terminati ca azi dimineata ne-am trezit asa ca oamenii sa mergem la baie (intai eu si apoi sotul) si ca tot veni vb de somn usor vs butuc Maria ne-a auzit , m-a chemat sa stau putin cu ea pe motiv ca a visat urat si asta a fost tot. Nu a mai dormit nimeni de la ora 5.30. Ea nu pot spune ca a facut galagie ca i-am spus ca ne mai culcam si ma mai pupa, mai soptea ceva dar mie imi zburase somnul, sotului la fel. Pana la urma ne-am imbarcat pe la ora 8.30 si am plecat la slujba la Mrea Comana. A fost f frumos si abia ne-am intors ca-i luasem Mariei mancare la mine.

O duminica placuta tuturor!

Mergi la inceput