Albinute & bondari de mar-apr '07 (150)
Raspunsuri - Pagina 10
ioanaradu spune:
buna dimineata!
La multi ani Doina!!!
La multi ani Radu!!!
si
La multi ani Elena de elyanna!! (stiu eu ca intr-o zi a fost ziua ei ... dar nu ma stiu in care.
cam amortit stupul ... oare de ce? a inceput duamna kit serviciul?
sa aveti o zi buna!!
Kitty spune:
Doina
Neatza!
Multu de cafea Ioana! Ma bucur ca ai ajuns la Carmen, si inca intr-o zi de sarbatoare pentru ea.
Da, eu m-am intors la servici, dar stupul cred ca a amortit de frig.
Pe de alta parte azi am nevoie de niste ganduri bune, ca merg la doctor si sper sa aud vesti bune.
Ada sanatate!!!
gabi78 spune:
LA MULTI ANI DOINA! Sanatate si multe bucurii!
Sanatate Bebeloi si Bebdoi mai tot timpul bolaviori si LA MULTI ANI lui Bebedoi! Sa creasca mare!
Kitty sanatatee maxima si tie. Sa ai numai vesti bune!
Noi suntem bine, Bianca in continuare cu muci si usoara tuse expectoranta. Nu i-am mai dat nimic. Ca nu mai stiu ca sa ii dau. I-am scos mucii seara si dimineata si le pun in camera uleiuri volatile. Dorm bine amandoi.
De duminica am facut reamenjare si i-am mutat pe amndoi in aceeasi camera. Bianca nu are probleme de acomodare, Tudor tot cu mine se culca si peste noapte se trezeste si se duce la el in pat.
Am facut ieri olecuta de shoping si am luat pentru amandoi salopee de iarna, adica combinezon ca de schi. sunt foarte calduroase si daca va fi iarna pe care o anunta meteorologii imi vor fi foarte uile. Daca nu ... le vand la anu' ...
O zi buna tuturor si sa auzim numai de bine!
P.S. La multi ani tuturor celor care poarta numele de Dumitru! Sa fiti sanatosi si sa aveti o zi plina de bucurii!
Siuta spune:
Neata stup!
Eu sunt in agitatie mare, nu stiu de ce...stiti ca joi e greva la gradi ?? Am aflat si eu de dimineata. Si cica sapt viitoare au vacanta!
La multi ani Carmen si Doina ! Sa fiti sanatoase si la punga groase .
Kitty, !
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
biky spune:
LA MULTI ANI DOINA! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!
La multi ani si lui bebedoi Raducu!
Kitt asteptam vesti bune
siuta - nu stiu de greva de joi, dar sigur e vacanta saptamana viitoare!
cumatra Jo da' in ce oras iti bei momentan cafiaua, ha?
Eu? Eu is .....mi-e dor de Caterina! E pustie casa fara ea! Ieri am vb la telefon...... era bucuroasa ca vin veveritele in palma ei si ii fura nucile si totodata trista ca nu are role ca fetitele din parc . Apropos, are vreun copil role? De care role? Nu e prea devreme pt role?
Io in schimb nu-mi gasesc locul... mai fac cate ceva prin casa/ curte si evident, mancaaareeee : ciorba radauteana si ciuperci umplute.
va pup si va doresc petrecere frumoasa daca aveti vreun Dumitru prin famelie!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
martutza spune:
haloo la toti evribazii
Eu sunt in propriul meu butoi capacit si ceruit...da'mi-o trece mie candva -cumva si poate reusesc sa ies din el.
sunt asa depresiva ca nici nu ma mai intereseaza ce nume ii pun la fata;am o stare inexplicabila si aparent nejustificata de tristete.Da' nu ramane fata mea fara nume.....
Acum muncesc la nishte traduceri sa-mi umplu timpul poate uit si ies din starea asta.
Victor are o tuse seaca si enervanta de 2 saptamani si dr s-a uitat sapt trecuta in gatul lui si a zis ca e ok dar sa continui cu Echinaceea si vit C vreo 7 zile.Am 2 saptamani de naturiste (ca am bagat si nishte camomille si alte d'astea ) si nici o schimbare. Maine merg la ORL sa-l vada si acolo .La siropuri de tuse nici nu stiu ce sa mai iau si ,sincer panamaine cand ia sotzu banii...sunt pe 0
Din 17 suntem acasa la noi, nu avem tot ce ne trebuie dar macar avem paturi in camere si tot ce trebuie in bucatarie .
De bucurie am uitat sa udam casa asha ca, marti (la 2 zile) m-am trezit intr-un mare lac...s-a spart furtunul de alimentare cu apa calda; datorita dispunerii camerelor acum avem "onoarea " sa schimbam cca 2 mp de parchet (ca tot era proaspat pus ) in plus s-a umezit si pe o mica portiune din perete in sufragerie .Noroc ca nu s-a ars compu' sau frigiderul ca o luam pe aratura.Daca ne vedeati pe mine si pe fimiu cum dadeam cu matura si adunam cu prosoape .... a si alunecat bietul copil in dorinta lui de a ma ajuta pe el de baiat..ca ar vrea sa faca numai treburi de om mare, de alea lui...le face " la 4 ani cand o sa merg la gradinita"
eeee..astea sunt nimicuri in comparatie cu problemele altora, asha ca "Marta keep walking fast" ca nu ai ce face.
Sanatate copii de Gaia, Gaby, Laina etc
La multi ani Alexa, Oana Stefana, Carmen si Doina. Sa va uite necazurile si sa fiti sanatoase
Kitty de-a Domnu o veste buna pentru tine
Biky zi-mi si mie cum e ciorba radauteana? . Eu am avut in weekend ciorba de burta (si mazare si fripturica de pui) si i-am dat lui Vic prima data.La inceput a zis ca nu mananca ciorba galbena, dar cand i-am zis ca e cu oua a mancat si chiar i-a placut, nu atat de mult ca cea de vacuta..dar e un inceput. El e mare fan oua . Azi fac supa cu galushti si varza cu carnati.
Am musafiri, sper sa se simta bine la noi, va povestestc ei dupa ce pleaca
Eee ash mai sta la povesti dar am ajuns la fundul sacului... de bani si in casa mai trebe o gramada, asa ca trec la munca si ii pun lu' fimiu nishte desene, sa nu ma zapaceasca pana vin musafirii.Sunt o mama "model" nu-i asha?
va pupam cu drag
va dorim o toamna linishtita.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
pisikuta spune:
la multi ani, draga marumureseanca, sa fii fericita! de la mine mai tarziu, dar la fel de apasat!
la multi ani doina!
am fost iar cam prinsa in activitati. sanantate la bolnaviorii zilei. va pup, pe mai tarziu!
pisikuta spune:
adelle, nu stiam ce i cu tine de n ai mai aparut pe aici. la multi ani, sa traiasca bebedoiu, sa creasca mare, destept e, frumos e, niste noroc sa i mai dea soarta n traista!
kittyluna, sper sa fie ceva usor si care trece rapid . cum naiba te ai imbolnavit?
biencuta sa ti fie de bine mutarea, sa nu te iei la bataie cu fratioru' si sa dormiti cuminti!
biky spune:
Pisiko, chiar ma gandeam la tine.... cand hop, scriu si io , tu dispari! Mvaiiiii, dar se poate.....
Martutzo, pi tini te-am uitat!
Cat despre numele fetei, ai timp! Eu am plecat la spital cu Delia - Medeea in cap si m-am intors cu Caterina (cand i-am vazut fatza mi-am dat seama ca nu i se potriveste numele ales initial)
Cat despre ciorba radauteana, nu e mare istorie, seamana cu aia de burta numa' ca-i pui piept de pui, dar gasesti pe gogu retete fel de fel. Eu fierb un piept de pui cu legume, eventual cu tot cu ghiare, gat, spate. Dupa ce fierb, strecor zeama in alta oala, pun in ea suvite de piept, si finalul e ca la ciorba de burta: dreg cu ou si smantana, pun otet si usturoi.
La noi e o vreme nashpa, intuneric, frig si ploua... Ce pot face pe vremea asta, ha?
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
pisikuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biky Pisiko, chiar ma gandeam la tine.... cand hop, scriu si io , tu dispari! Mvaiiiii, dar se poate..... Martutzo, pi tini te-am uitat! Cat despre numele fetei, ai timp! Eu am plecat la spital cu Delia - Medeea in cap si m-am intors cu Caterina (cand i-am vazut fatza mi-am dat seama ca nu i se potriveste numele ales initial) Cat despre ciorba radauteana, nu e mare istorie, seamana cu aia de burta numa' ca-i pui piept de pui, dar gasesti pe gogu retete fel de fel. Eu fierb un piept de pui cu legume, eventual cu tot cu ghiare, gat, spate. Dupa ce fierb, strecor zeama in alta oala, pun in ea suvite de piept, si finalul e ca la ciorba de burta: dreg cu ou si smantana, pun otet si usturoi. La noi e o vreme nashpa, intuneric, frig si ploua... Ce pot face pe vremea asta, ha? fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995 |
exact la asta ma gandeam si eu in we, scrie cat si eu nu sint pe fazaaaa!! ashea shiva mai rar!
auzi, soro? da' ce fata tre' sa ai, ma, ca sa te cheme delia? hai?!!