Albinute & bondari de mar-apr '07 (150)
Raspunsuri - Pagina 9
ioanaradu spune:
ce e linistea asta??
ia trezirea ca eu am ajuns si la baia mare si voi n-ati scris nimicuta azi!!
daaaa ... la multi ani carmen maramusa!! sa traiesti multi ani fericiti langa familia ta frumoasa!!!
deci azi am avut onoarea sa-l cunosc pe d-l vlad de maramu' care este frate cu matei: acelasi tipar!!! si este frumoooos si desteeeept!!! si parintii lui sunt foarte draguti si calzi si primitori!
la cluj n-avem pe nimeni? ca marti seara ma mut acolo!
asadar ... salutari de la baia mare!!
roxanici spune:
La Multi Ani Carmen maramusa!!!!! sper ca ti-a adus Jo si niste raze de soare pe strada ta
radcarmen spune:
Multumesc de urari fetele si Kitty mersi pentru dedicatie,mi-a mers la suflet!
Astazi am cunoscut-o pe madam Jo, mami lui Mateias si, foarte interesant, parca ne cunosteam de multa multa vreme iar Vlad a luat-o in primire ca si cum ii era o prientena veche. A fost prima mea intalnire cu cineva din stup...uraaa! Mersi de vizita Jo!
Noapte buna tuturor!
stefimic spune:
LA MULTI ANI CARMEN! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familie.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
elpower spune:
La multi ani cu sanatate, Carmen! Sa ai parte de bucurii! Pupici multi si imbratisari calde de la noi!
biky spune:
La multi ani Carmen!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
tzuna spune:
La multi ani, Carmen! Multa sanatate si o viata plina de bucurii alaturi de cei dragi tie.
Noi suntem bine. Am avut parte de un week-end plin si f frumos. In sfarsit a tinut si vremea cu noi. Sambata am fost la o aniversare dimineata, petrecere frumoasa, numai cu copii micuti, dupa-amiaza de fapt mai pe la 17.30 am fost in parc la Izvor ca Maria a prins curaj si e amatoare de tobogane tub f mari.
Ieri am fost la o biserica langa Muzeul taranului romana, in parcul de la Kiselef sa culegem frunze si seara in vizita la o familie cu o fetita de varsta Mariei. Distractie nu gluma. Azi insa va tb sa recuperez cu treaba ca nu s-a facut singura in week-end asa ca tb sa gatim, sa facem curat si as avea si de calcat dar la cat de putin timp imi mai ramane dupa ce ajung acasa nu stiu cum le fac pe toate.
stefimic spune:
LA MULTI ANI DOINA! Sa ai parte numai de fericire si multe bucurii de la puiul tau.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
gaia.nevia spune:
Hello!
La multi ani, Carmen!
La multi ani, Doina!
va pup, dragelor, sa fiti sanatoase si voioase si sa vi se implineasca dorintele!
Sper ca toata lumea e bine... noi suntem raciti (continuu, as putea spune...) si in rest... muncesc de nu-mi vad capul... am fost in delegatie pana si de ziua lui Radu...
Si... am baiet de doi ani!