Albinute & bondari de mar-apr '07 (150)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biky spune:

mah, Delia.....ashea ca tine... fina, frumoasa, deschisa la culoare....Apai cand o vazui slaba, neagra si urata , am zis ca are o fatza prea dura pentru Delia si ca mai bine i s-ar potrivi un nume de regina, de tzarina gen Ecaterina, Elisabeta!!!!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Fetele dragele va rog sa imi spuneti de unde pot cumpara fructe si legume magnetice. Am nevoie de ele pentru gradinita, cam 5 buc din fiecare tip. Le trebuie sa faca multimi ....

Pe net si prin magazine am gasit doar litere si cifre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eu am vazut in Auchan si Brico,fabricate de Lumea copiilor,parca asa se numea firma.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna

Hop si eu, dupa o luuunga absenta (motivata, dar fara legatura cu picii, povestesc dupa ce se termina, cand se termina).

Am intrat sa va mai spun si eu despre greierasul meu (pana acum ii ziceam gandacel, dar aseara a zis ca ea s-a facut mare, asa cat un greieras).
A inceput gradinita (program prelungit) de pe 13 septembrie (si nu a fost cu ghinion). Cum in oras avem o singura gradinita cu program prelungit, de stat, am scapat de dilema, gradi de stat vs. particulara. S-a adaptat foarte bine, si desi tot familionul era convins ca o duc dupa prima zi inapoi la Rucar, nu a plans deloc, a dormit, mancat si socializat din prima zi de gradi, desi in primele zile ca era un urlet general la grupa mica. Dupa cateva zile, doamnele chiar m-au intrebat daca sigur n-a mai fost la gradi si anul trecut. A avut norocul de doua educatoare tinerele si dragute, care iubesc foarte mult copii si si de care Maya s-a lipit, dar si de 2 ingrijitoare pe masura. In grupa sunt peste 30 de copii inscrisi, dar pana acum nu au fost mai mult de 20.

Toate bune si frumoase, doar ca isteata de mine, a hotarat dupa o luna ca merita si fata o vacanta de o saptamana la bunici, la inceput chiar mi-am propus sa o aduc 2 saptamani pe luna la gradi si 2 saptamani sa o las la Rucar, pe motiv ca nu-i scoate deloc afara, cred ca e singurul lucru care nu-mi place deocamdata la gradi. Si dupa o saptaman la Rucar, saptamana trecuta a inceput sa planga dimineata ca ea nu mai vrea la gradi, iar daca luni mi-a zis in timp ce o schimbam la gradi, mami sa-ti spun ceva: eu nu mai vleau la gradi, vleau la mamaie (nu-l pronunta inca bine pe r, sau il pronunta doar in anumite cuvinte), am ajuns ca joi sa o las tipand (vineri mi-am luat liber sa stau cu ea, dar imi programasem de mult ziua asta si stia si ea de ea).
Asa ca saptamana asta am luat iarasi vacanta. Sper eu ca dupa saptamana asta si cealalta, cand aveau oricum vacanta, sa i se faca dor de stat cu noi si sa vrea la gradi. Cred ca inca de la inceput a contat mai mult faptul ca statea dupa-amiezele cu noi decat faptul ca prima parte a zilei o petrecea la gradi si asta a ajutat-o sa nu plaga ca o las acolo, dar si faptul ca o pregatisem din timp cu ce o asteapta (la ea conteaza f. mult sa stie dinainte tot ce se intampla (sau atat cat se poate) ca sa accepte usor ceea ce i se intampla.

Deci Roxi ( baietii tau mumosi), teoria ta cu daca nu plange la inceput plange dupa 2 saptamani, sau daca nici asa e un copil foarte cuminte (nu mai stiu exact expresia tam dar ceva de genul asta am retinut), poate fi completata .. se poate sa inceapa sa planga si dupa o luna.

In toata luna in care a fost la gradi a fost extrem de exuberanta acasa, cu greu o bagam seara in casa, iar in zilele urate ne gaseam de lucru amandoua prin casa, dar nu vrea sa ne povesteasca nimic din ce face la gradi. Nici n-am presat-o, o mai auzeam in timp ce se juca ca spune niste versuri din cantecele sau poezii pe care nu le stia, sau mai trageam cu urechea cand vorbea cu Alex la telefon. Ei ii dadea raportul in fiecare seara cu ce a facut la gradi.

Am avut norocul sa nu se imbolnaveasca pana acum, sa dea DD sa nu se intample nici de acum (in ideea ca va accepta sa se intoarca la gradi, ca nu stiu daca rezist sa o las plangand in fiecare zi). A avut doar cateva reprize de muci (cred ca i-au curs in luna de gradi cat in cei trei ani stati acasa), dar fara alte complicatii. Acum mananca de zor catina, pe care n-a vrut sa o accepte in miere, dar in schimb mananca toata ziua la bobite de pe crengutele culese de tata (mie mi se par super acre, dar ei ii plac).

pup tot stupul si va urez sanatate celor mici dar si celor mari (kitty, am inteles ca urmeaza sa ne aduca o veste buna referitoare la sanatatea ei )

C&M

si daca n-am mai intrat de mult va pun si niste poze cu mandra mea facute luna asta, de fapt cea mai mare parte duminica la padure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna seara de la cluj!
cafea mi-am baut-o la baia mare.

e friiig si urat!!! sa vedem ce ne mai asteapta maine.

marta taci tu, ca e bine! veti avea de toate. sau niciodata nu esti multumit cu ce ai ... noi ne-am mutat de 4 luni si tot mai aranajm cate ceva. acum mi-a venit o idee MINUNATA sa rearanjez mobila in camera lui matei!!! iar canapeaua din bucatarie este "temporara" pt ca urmeaza o noua achizitie ... la anul. si cand vom schimba canapeaua, vom schimba si covorul ... si tot asa.
auzi? da' tu cand nasti?

sa aveti zile calduroase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Da, chiar asa Marta cand nasti? Nu trebuie in curand?

GREVA- unele gradinite intra chiar de maine. Cum ar fi gradinita Mariei dar ghinion ca scoala de langa unde predau dupa-amiaza nu intra asa ca maine iau matza cu mine. Nu am mai facut asa ceva pana acum deci fie ne vom intelege f bine si va fi cumintica (deja m-am gandit cu ce sa-i umplu timpul-3 ore) fie ne mancam urechile una alteia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna seara!

Nu vin cu vesti, neconcludent totul...multumesc din nou de gandurile bune.

Crina ma bucur ca ne mai dai un semn, ca sunteti bine, dar pozele nu le vad, oare numai eu am problema asta?

Marta cum adica esti depresata? Vine bebelina, maare bucurie!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

Eu am vazut in Auchan si Brico,fabricate de Lumea copiilor,parca asa se numea firma.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

In Brico ajung ca avem si noi, dar de Auchan ducem lipsa. Am mai vazut pe undeva jucarii de la firma asta dar nu imi amintesc unde. Am retinut ca erau dragute si nu aveau preturi mari.

Mergi la inceput

Nu a dat nimeni cafea?

Ati inghetat? Sau traficul bucurestean oprit-aglomerat-oribil va retine din drum?

Poftiti la cafea va rog .....

Sa avem o zi usoara si placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

'neata!
giovanna, e o vorba, calatorului ii sade bine cu drumul. si tie vad ca ti prieste, mama, buna dispozitie, vizite...cea mai faina tre' sa fie ideea in sine, fuga de acasa. cum te descurci cu mateescu cand esti plecata, cine l poarta la gradi si napoi?
crina, doamne, ce ti veni sa iei fata de acolo?? minune mare sa i placa asa mult, uite nana nici acum nu s a acomodat. nici pe ei nu i scoate afara, dar cred ac e o masura de protectie, sa nu raceasca acum in aerul mai rece de afara. dar eu o duc in parc in fiecare dupa amiaza, de la 5 la 6 si si ia portia de aer.
crinuletz, eu nu vad nicio poza, zice ca nu exista contul..mmm, m am bosumflat. sper sa nu dispari iar un an, vezi ca esti datoare cu povestea misterioasei tale fugi din stup.
kittyluna, maaare mi e curiozitatea ce i fi patit tu, oare...ca n am inteles nimic dupa consultatia ta de ieri, e de bine, e de rau. pup fata, sa n ai nimic grav.
biky: pfuuuii, o sa mor de ras cu tine, ma! pai am fost cel mai nebun copil din cartier, sefa nebuniilor, mama prostiilor, auzi la ea fina si...pfuuiii!! dar i se potriveste caterina in orice caz, ii vine bine asa, iar mie mi place s o alint caterinca ptr ca are samanta de mistocareala n ea, oho!
martuza, baga ti mintile n cap! asa. sa ti fie de bine mutarea, n are nimic o inundare, poate te plictiseai si ti trebuia ceva de facut, poate ti era dor de un santier...de ale vietii, nah!
daca ai nevoie de ajutor la nume, zi ne noua, ca facem o lista, votam, nu te stresa prea tare, sintem aici ptr tine
gabi, am vazut mere, pere etc la bamboo( nu clubul, desigur). nu stiu daca nu sinr prea scumpe totusi.

va pup, o zi faina!

Mergi la inceput