Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (151)
Raspunsuri - Pagina 8
simplicity spune:
Mi-a spus o cunostiinta ca i-ar fi spus un medic ortoped ca pana la varsta de 2 ani nu e recomandat deloc sa le dam adidasi,pana la varsta de 2 ani sa le dam papucei care sa ii sustina glezna
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
" Nu spune nimic bun despre tine, caci nu te va crede nimeni. Nu spune nimic rau despre tine, caci toti te vor crede."
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Am comis-o si eu ieri cu tipatul, tot cand ii dadeam sa pape. Nu vroia sa ridice capul sa pot sa-i bag in gura si cand am tipat a ridicat capul si s-a uitat cu 2 ochi intelepti la mine parca mi-a zis....sunt doar un copil! Si mi-a fost asa ca mi-am jurat ca nu mai fac. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
stiu cum e...si Yannis face faza cu capu in barba, de obicei asta o rezolvam cu cutia de biscuiti sau cutia de Aptamil sau pachetul de servetele, ii aduc cutia si ridic cutia sus bag linguritza las apoi jos, la urmatoarea linguritza tot asa pana mananca tot sau macar suficient . Am incercat si cu jucariile jus-jos dar alea merg ptr 3-4 linguritze maxim . Mai nou ii arat carticica cu animale la masa si fac ca toata ograda lui Old Mac Donald. Mananca mai repede si mai curat ....
de Yannis
alexutzzza spune:
cat despre praji, am facut prajitura asta:
http://www.lalena.ro/163-reteta-chec-de-post-cu-miere.html
eu i-am adaugat si un pic de cacao la sfarsit...
next prajitura o sa fie asta:
http://www.retete-on-line.ro/retete-dulciuri/chec-de-post
Deh...cum al meu e la cura drastica de colesterol si cum toate dulciurile contin oua, unt, lapte trebuie sa ii fac ceva in casa cat mai diet...
de Yannis
lorex spune:
Lucia, ce ochi si ce ten de invidiat are ficior'tu
E f frumos ornat tortul! Felicitari!
Alexu, da tu cui faci prajituri mama daca esti singura acasa?
De tipat am tipat si eu o data ca nu statea sa-i schimb pampersul si eram f obosita si nu mai aveam rabdare sa-i cant in struna...
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui lorex Lucia, ce ochi si ce ten de invidiat are ficior'tu E f frumos ornat tortul! Felicitari! Alexu, da tu cui faci prajituri mama daca esti singura acasa? De tipat am tipat si eu o data ca nu statea sa-i schimb pampersul si eram f obosita si nu mai aveam rabdare sa-i cant in struna... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Multumim frumos de aprecieri.
Ieri ma uitam pe pozele pufuletilor si eram la bobita cand vine sotul.
Imi zice. Mai dar parca seamana un pci cu Teo.
Referitor la tort e primul ornat cu setul ala de va ziceam eu ca l-am cumparat.
As vrea sa fac si trandafiri ca sculele merg dar nu stiu reteta de crema din care se fac.
dastefa spune:
mai devreme si-a pris miru degetele la un sertar
noroc ca nu prea tare
dar sa plans de numa
s-a rezolvat cu pupici ,luat in brate
dar a uitat in jumate de ora
acum e tot acolo
stau pe faza
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui lorex Alexu, da tu cui faci prajituri mama daca esti singura acasa? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Lu' al meu sotz, undeva intre 20 si 24 e si el printre noi. Si 2 weekenduri pe luna . Si ii fac eu in casa ca de cumparat nu gaseste din aste non-colesterol.
A propos,Lucia si alte fete care faceti dulciuri, daca aveti ceva retete cu prajituri care se pot face cu ulei/margarina sau albusuri va rog sa imi dati si mie reteta. Daca sunt cu lapte nu-i problema ca pot pune din ala 0%, numa cu galbenusuri sau unt sa nu fie
de Yannis
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: " Nu spune nimic bun despre tine, caci nu te va crede nimeni. Nu spune nimic rau despre tine, caci toti te vor crede." |
cum ai zis si tu...E UN SUBIECT F DELICAT....pt ca fiecare dintre noi are o anumita educatie religioasa...eu personal sunt cu totul de acord cu tine...vin dintr-o zona ( moldova) si mai ales la tara preotul e printre cele mai imp pers.Parintii mei postesc posturile...pt ca asa se cuvine..dar..se cearta ca chiorii. eu personal nu cred ca mancarea e ceea ce conteaza in a fi un bun crestin. eu nu ma simt mai buna daca postesc...dar ma simt mai buna daca sunt milostiva, daca ajut, daca vin cu o vb buna si daca simt nevoia sa ma rog o fac oriunde chiar si pe o banca in parc...as tine post poate pt curatarea organismului...
imi cer scuze, nu vreau sa jignesc pe nimeni...e doar un punct de vedere.
pt miki...daca tu simti ca trebuie sa postesti fa-o...daac pe parcurs observi ca e ceva in neregula cu LM opreste-te
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Lu' al meu sotz, undeva intre 20 si 24 e si el printre noi. Si 2 weekenduri pe luna . Si ii fac eu in casa ca de cumparat nu gaseste din aste non-colesterol. A propos,Lucia si alte fete care faceti dulciuri, daca aveti ceva retete cu prajituri care se pot face cu ulei/margarina sau albusuri va rog sa imi dati si mie reteta. Daca sunt cu lapte nu-i problema ca pot pune din ala 0%, numa cu galbenusuri sau unt sa nu fie de Yannis |
sincera sa fiu n-am vz tortul lui miki..si nici n-am citit reteta...ieri dimi m-am apucat de disociata si cand a venit patriotul am ras 3 felii de cozonac...of of
mie imi plac f mult praji cu mar...si imi aduc aminte
merele se cojesc se dau prin razatoarea mare, se storc, se pun intr-o tigaie cu putin ulei, zahar la calit..cu capacul peste..sa se faca repede. cantitati dupa gust . la final scortisoara si 1-2 linguri grish..sa nu fie prea umede.
marul asta il fol la praji si la clatite, placinte..etc
1. 1 pachet margarina(unt)
4 linguri apa
2 linguri otet
faina cat cuprinde pt o coca nici prea tare nici prea moale. se lasa la frigi 1-2 ore ( nu-i musai) apoi se imparte in 2. se fac foi f subtiri. si se face precum placinta. adik : intinzi o foaie pui la capt merele ca la stridel...o rasucesti1-2 ori si tai bucatele. iti mai ramane din foaia aia...etc pana se termina,.ies f f bune si crocante.
2. 1 paharel bors
2 paharele ulei
un praf sare...juma de cub de drojdie..faina cat cuprinde. se framanta, se lasa la dospit , se fac 2 foi si se umplu cu mar...sdau cu orice altceva..si cornulete se pot face..
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
mamidepuiuti spune:
aveti o viteza de numa-numaabia reusesc sa ma tin dupa voi...ce-i,frate atata graba?
LML stefan,daria si madalina!
moamaaaaaaaaaaaa ce poze am vazut ;acum tot ca si catelul lui pavlov si la pufuleti si la torturi
simpli,cum este ariana? mai are mucisori?
si pe mine ma lasa nervii......dar imi pierd cumpatul mai mult fatza de radu,ca are un talent extraordinar de a te scoate din toate cele......si apoi incerc sa dreg busuiocul...cat pot...nu trebuie sa va imaginati ca-l lovesc,doar ca ridic vocea /strig... mai ales cand aud: am facut ceva?vb aia...el nevinovat always...
mami de Radu si Alex
asa creste Alex