Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (151)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica
IOI, FAC ULCER!

Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)

Nu mai zic nimic doar ca stau cu talpile intr-o balta.

O sa ii fac si eu Marei la 9 luni. 9 luni am zis????

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

WOW 9 luni?!?!?

Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

dastefa- ma bucur pentru tine si pentru Miruna ca vestile au fost bune

lorex-eu tin de vreo 5 ani cura cu oua de preoelita si chiar ma ajuta -vad la ten, la memorie(mai ales cand invatam pt examene).si plus ca e un mic dejun excelent eu le iau cu suc de portocale.

pe de alta parte please help...simt ca nu ma mai tin nervii....sa mai stau cu asta mic...nu vreau sa tip la el, incerc sa ma stapanesc...dar simt uneori ca NU MAI POT!parca o iau razna si nu vreau decat sa stea intr-un loc si sa nu-l mai aud..oare innebunesc eu sau ce sa fca?

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete
Livia,de cate ori simti ca nu mai poti citeste "povestea de Dragobete".....

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
" Nu spune nimic bun despre tine, caci nu te va crede nimeni. Nu spune nimic rau despre tine, caci toti te vor crede."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Fetelor, gutui le-ati dat la pufosi?
Eu tocmai am feliat una si am bagat-o la cuptor (ca pe dovleac), sunt curioasa ce iese.

Alexutza imi spui te rog cum ii dai orezul (intreg sau pasat)? As vrea sa-i dau si eu azi spanac cu orez. Spanacul il fierb sau pot sa-l fac la abur si il amestec cu orezul fiert?

AMR 3.5 kg

Sorry de intarzaiere...eu am facut prajitura, macare ptr Yannis, mancare ptr noi, spalat rufe, hranit Yannis, spalat o tona de vase....

Orezul pasat. Pasez carnea pe viteza maxima ptr ca aia am vazut ca se inneaca cu ea daca nu e pasata bine, dar legumele si orezul nu le pasez pe Turbo. Le pasez normal (butonul mic) si pe viteza mica (1-2), fiind si caldutze se sfarama dar nu devin o pasta.

pofta mare!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Alexutzza mi se pare f ok ce spui legat de ou....

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
" Nu spune nimic bun despre tine, caci nu te va crede nimeni. Nu spune nimic rau despre tine, caci toti te vor crede."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

dastefa- ma bucur pentru tine si pentru Miruna ca vestile au fost bune

lorex-eu tin de vreo 5 ani cura cu oua de preoelita si chiar ma ajuta -vad la ten, la memorie(mai ales cand invatam pt examene).si plus ca e un mic dejun excelent eu le iau cu suc de portocale.

pe de alta parte please help...simt ca nu ma mai tin nervii....sa mai stau cu asta mic...nu vreau sa tip la el, incerc sa ma stapanesc...dar simt uneori ca NU MAI POT!parca o iau razna si nu vreau decat sa stea intr-un loc si sa nu-l mai aud..oare innebunesc eu sau ce sa fca?

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

eu nu te pot ajuta...tocmai am comis-o azi, am batut cu palmele in masa lui de mancat si am tipat la el nu mai puteam imi daduse tota mancarea peste tot, pe el, pe scaun, pe jos, pe peretele din spate si eu tocmai spalasem pe jos, el era spalat de dimineatza ca se cacase rau de tot, hainele tocmai schimbate..iar eu cu prajitura in cuptor si mancarea noastra pe foc numai mizeria lui imi lipsea imi pare asa rau. Saracutzul s-a speriat si a plans dar nu mai pot simt ca explodez....toata ziua toata ziua numai cu el...weekendul asta ploios numa in casa, numai eu cu el fara tati fara nimeni sa-l las si io in grija altuia macar 5 minute.
Asa ca...ne luam de mana...numa tu s anu faci prostia mea, s nu sperii copilu ca mititelu de el nu are cum sa inteleaga...offf

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Legat de tipat eu ma abtin, inca mai reusesc.
Se mai intampla sa tip fara sa vreau cand ma musca de san.
Zic AUUUU
si el se pune pe plans mititelul.
Uneori reusesc sa ma abtin si cand ma musca, dar nu intotdeauna.
Doare ca naiba ca acum avem 3 dintisori(2 jos si unul sus)
Noi nu mai stim ce sa facem de caldura.
Am caloriferul din dormitor inchis de tot(practic e rece) si tot murim de cald.
Apropo. In sfarsit avem si noi poze in album ul comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Fetelor, gutui le-ati dat la pufosi?
Eu tocmai am feliat una si am bagat-o la cuptor (ca pe dovleac), sunt curioasa ce iese.

Alexutza imi spui te rog cum ii dai orezul (intreg sau pasat)? As vrea sa-i dau si eu azi spanac cu orez. Spanacul il fierb sau pot sa-l fac la abur si il amestec cu orezul fiert?

AMR 3.5 kg

Sorry de intarzaiere...eu am facut prajitura, macare ptr Yannis, mancare ptr noi, spalat rufe, hranit Yannis, spalat o tona de vase....

Orezul pasat. Pasez carnea pe viteza maxima ptr ca aia am vazut ca se inneaca cu ea daca nu e pasata bine, dar legumele si orezul nu le pasez pe Turbo. Le pasez normal (butonul mic) si pe viteza mica (1-2), fiind si caldutze se sfarama dar nu devin o pasta.

pofta mare!

de Yannis

Tu si micki v-ati vorbit azi cu torturile/prajiturile voastre!! Ce praji ai facut?
O sa ies sa-mi cumpar o praji azi ca vreau sa termin de calcat si n-am timp sa-mi fac.

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Lucia si tu mama?
Am salivat la tortul tau. Fosta inaripata de pe lipie m-a facut sa ma zburlesc...ce D-zeu este?
Teo este ca intotdeauna. Bun venit in album!

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Am comis-o si eu ieri cu tipatul, tot cand ii dadeam sa pape. Nu vroia sa ridice capul sa pot sa-i bag in gura si cand am tipat a ridicat capul si s-a uitat cu 2 ochi intelepti la mine parca mi-a zis....sunt doar un copil! Si mi-a fost asa ca mi-am jurat ca nu mai fac.

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

Lucia si tu mama?
Am salivat la tortul tau. Fosta inaripata de pe lipie m-a facut sa ma zburlesc...ce D-zeu este?
Teo este ca intotdeauna. Bun venit in album!

AMR 3.5 kg

sincera sa fiu nu stiu reteta la inaripata aia de ep lipie.
Stiu doar ca puiul ala e copt direct pe lipie.
Adica pus pe lipie cat inca era necopata si coapte impreuna.
Era facuta de o fosta eleva de a mea.
Ei in fiecare toamna organizeaza un targ al toamnei.
Liceul unde am lucrat eu.
Si fiecare aduce spre vanzare ce are acasa si ce se pricepe sa faca legat de targul toamnei.

Mergi la inceput