Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (151)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Alexu, da tu cui faci prajituri mama daca esti singura acasa?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Lu' al meu sotz, undeva intre 20 si 24 e si el printre noi. Si 2 weekenduri pe luna . Si ii fac eu in casa ca de cumparat nu gaseste din aste non-colesterol.

A propos,Lucia si alte fete care faceti dulciuri, daca aveti ceva retete cu prajituri care se pot face cu ulei/margarina sau albusuri va rog sa imi dati si mie reteta. Daca sunt cu lapte nu-i problema ca pot pune din ala 0%, numa cu galbenusuri sau unt sa nu fie

de Yannis

sincera sa fiu n-am vz tortul lui miki..si nici n-am citit reteta...ieri dimi m-am apucat de disociata si cand a venit patriotul am ras 3 felii de cozonac...of of

mie imi plac f mult praji cu mar...si imi aduc aminte

merele se cojesc se dau prin razatoarea mare, se storc, se pun intr-o tigaie cu putin ulei, zahar la calit..cu capacul peste..sa se faca repede. cantitati dupa gust . la final scortisoara si 1-2 linguri grish..sa nu fie prea umede.

marul asta il fol la praji si la clatite, placinte..etc

1. 1 pachet margarina(unt)
4 linguri apa
2 linguri otet
faina cat cuprinde pt o coca nici prea tare nici prea moale. se lasa la frigi 1-2 ore ( nu-i musai) apoi se imparte in 2. se fac foi f subtiri. si se face precum placinta. adik : intinzi o foaie pui la capt merele ca la stridel...o rasucesti1-2 ori si tai bucatele. iti mai ramane din foaia aia...etc pana se termina,.ies f f bune si crocante.

2. 1 paharel bors
2 paharele ulei
un praf sare...juma de cub de drojdie..faina cat cuprinde. se framanta, se lasa la dospit , se fac 2 foi si se umplu cu mar...sdau cu orice altceva..si cornulete se pot face..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

, merci! si mie-mi plac prajiturile si placintele cu mere!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

si pe mine ma lasa nervii......dar imi pierd cumpatul mai mult fatza de radu,ca are un talent extraordinar de a te scoate din toate cele......si apoi incerc sa dreg busuiocul...cat pot...nu trebuie sa va imaginati ca-l lovesc,doar ca ridic vocea /strig... mai ales cand aud: am facut ceva?vb aia...el nevinovat always...

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Tu esti de domeniul SF-ului deja: 2 copii si intr-o tzara straina! Bravo! Felicitari ptr calm si sanatatea mintala

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

si cum sunt singura pe aici...asa vin io la spartul targului...f5 f5 f5

jijeii dorm....

si citeam....mai ales la alexutza..vedeam filmul...cu baia si puiul de grec..

io...oare sunt prea relaxata? sau poate denaturata? nu stiu cu ochii doar pe jiji...fac papa fac curat..arunc ochii pe el...il duc la baie..nu stau doar cu el...el se joaca cuminte...eu ii pregatesc camera...fac baie...in general cand am ceva musai ed facut...ii pun desene..bebe tv........stiu ca nu-i bine, dar nu exagerez si..stiu sigur ... ca nu-si misca ochii de acolo 10 min...il car dupa mine..il pun in carutul de cumparaturi..il car la piatza...etc...
nu sunt stresata...de cand eram gravida mi-am propus sa privesc aparitia lui ca pe ceva normal..si-l cresc ca atare...i-e foame manaca, nu. nu...ii place ii dau nu, nu...in fine....nici n-am tipat la el...inca nu m-a ener asa tare...e cuminte..doar noaptea..NOAPTEA LUI....dar si atunci mi-e drag ca-i al meu.....

am batut campii..stiu....dar..fiti mai relaxate..avea bunica o vorba...ca tot ne agitam la craciun sa fie toate gata etc....nu vine craciunul cu parul....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

si cum sunt singura pe aici...asa vin io la spartul targului...f5 f5 f5

jijeii dorm....

si citeam....mai ales la alexutza..vedeam filmul...cu baia si puiul de grec..

io...oare sunt prea relaxata? sau poate denaturata? nu stiu cu ochii doar pe jiji...fac papa fac curat..arunc ochii pe el...il duc la baie..nu stau doar cu el...el se joaca cuminte...eu ii pregatesc camera...fac baie...in general cand am ceva musai ed facut...ii pun desene..bebe tv........stiu ca nu-i bine, dar nu exagerez si..stiu sigur ... ca nu-si misca ochii de acolo 10 min...il car dupa mine..il pun in carutul de cumparaturi..il car la piatza...etc...
nu sunt stresata...de cand eram gravida mi-am propus sa privesc aparitia lui ca pe ceva normal..si-l cresc ca atare...i-e foame manaca, nu. nu...ii place ii dau nu, nu...in fine....nici n-am tipat la el...inca nu m-a ener asa tare...e cuminte..doar noaptea..NOAPTEA LUI....dar si atunci mi-e drag ca-i al meu.....

am batut campii..stiu....dar..fiti mai relaxate..avea bunica o vorba...ca tot ne agitam la craciun sa fie toate gata etc....nu vine craciunul cu parul....

sa traiti! nu am tupeu sa mai zic ceva ptr ca Yannis e mai usor de supravietzuit cu el numai si prin simplul fapt ca doarme toata noaptea.
Ai dreptate cu ce zici, in mare si eu ma descurc la fel de bine si relaxata. La mancare insa e stres mare. vezi tu, eu nu-s asa ca tine... stii de cate ori mi-am zis sa fac asa? vrea, bine, nu vrea iar bine ca doar n-o muri de foame. dar mie daca nu-mi mananca pan la ultima linguritza ce i-am facut ma stresez, ma oftic, sunt si zgarcita si-mi pare rau si de bani si de timpul cat am stat sa-i fac mancarea si nu as arunca neam. de regula acolo se sparge buba, la ultimele linguritze cand eu il fortzez, el nu mai vrea si incepe baia de sange LOL! Pana acolo e ok, mananca frumos curat, ei cand incepe sa se agite sa stropeasca cu mancarea sa-mi dea pese lingura...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

alexutzzza,la urmatorul grec mititel vei fi mai calma,o sa vezi pana atunci te obisnuiestiiar la al treilea vei fi relaxata de tot
fara doar si poate,eu la radu am fost foarte si ma stresam din orice...la al doilea esti mai relaxata

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

despre tipete,ce sa zic ....mai am si eu momente cand simt ca cedez,nu sunt deloc perfecta,nu pot afirma ca totul e roz,nu stiu daca ma enervez ca face ea ceva ce mie nu imi convine sau ca numai pot eu....sotul meu lucreaza mult si cand e liber il lasam sa se odihneasca,eu fac aproape totul,eu nu am cu cine sa o las never(nu avem pe nimeni aici si nu cred ca as putea sa o las un weekend,o zi,o juma de zi in alta parte,pur si simplu nu am incredere in nimeni,poate cand va creste si imi va spune cum a fost acolo unde am lasat-o si pt ca nimic din ce as face nu ar fi cu adevarat placut pt ca gandul mi-ar fi numai la ea-asta sunt eu,ce sa-i fac) ....ma ajuta si sotul mult ,in general cand trebuie sa fac de mancare,cand avem de facut cumparaturi mai mari,eu dus fac numai noaptea,cand ea doarme sau cand sotul e acasa,mancare prefer sa fac cand e el acasa,pt ca Ariana nu sta deloc locului,decat in locuri interzise si mi-e frica sa nu se loveasca...

Sunt om,e normal sa gresesc,incerc din rasputeri sa fiu calma....dar cateodata lucrurile ma depasesc

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
" Nu spune nimic bun despre tine, caci nu te va crede nimeni. Nu spune nimic rau despre tine, caci toti te vor crede."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

aveti o viteza de numa-numaabia reusesc sa ma tin dupa voi...ce-i,frate atata graba?

LML stefan,daria si madalina!

moamaaaaaaaaaaaa ce poze am vazut ;acum tot ca si catelul lui pavlov si la pufuleti si la torturi

simpli,cum este ariana? mai are mucisori?

si pe mine ma lasa nervii......dar imi pierd cumpatul mai mult fatza de radu,ca are un talent extraordinar de a te scoate din toate cele......si apoi incerc sa dreg busuiocul...cat pot...nu trebuie sa va imaginati ca-l lovesc,doar ca ridic vocea /strig... mai ales cand aud: am facut ceva?vb aia...el nevinovat always...

mami de Radu si Alex

asa creste Alex
Ariana e mai bine,nu prea mai are mucisori...in schimb pe fata parca e iritata si nu prea inteleg de la ce,ca nu am introdus nimic nou

Multumim de intrebare

Motto-ul de azi:
" Nu spune nimic bun despre tine, caci nu te va crede nimeni. Nu spune nimic rau despre tine, caci toti te vor crede."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

dastefa- ma bucur pentru tine si pentru Miruna ca vestile au fost bune

lorex-eu tin de vreo 5 ani cura cu oua de preoelita si chiar ma ajuta -vad la ten, la memorie(mai ales cand invatam pt examene).si plus ca e un mic dejun excelent eu le iau cu suc de portocale.

pe de alta parte please help...simt ca nu ma mai tin nervii....sa mai stau cu asta mic...nu vreau sa tip la el, incerc sa ma stapanesc...dar simt uneori ca NU MAI POT!parca o iau razna si nu vreau decat sa stea intr-un loc si sa nu-l mai aud..oare innebunesc eu sau ce sa fca?

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Stai linistita ca nu esti singura Cred ca toate avem momente cand ne dorim sa taca si sa stea intr-un loc. Nu ai putea sa-l lasi putin cu tati si sa iesi sa te plimbi, sa iei aer? Curaj

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

nu e nimic anormal sa iti iesi din fire cateodata....chiar mama mi-a zis ca-i venea sa de-a cu noi de pereti(eu si fratele doar 1 an diferenta)problema este cand dai cu ei de pereti doamne feri...dar ca mai rabufnesti....sa fim seriosi....unde e totul lin linistit roz si perfect.....in filme....eu mai ridic vocea la el...si culmea atunci face ochii mari si sta locului la pus pampers imbracat etc.....important e sa nu ai tupaim deocamdata

cu postul.....important este sufletul si prea putin mancarea....parerea mea....

azi i-am facut budinca de orez si o lingurita de gem....a papat minunea de numa numa...mai face mama daca lui ai place

si eu o am pe mama aici...sta daca o rog cu raul dar din proprie initiativa....nu prea si daca are cursuri(studenta)nu poate si cred ca de multe ori nici chef nu are...so....eu tati si raul...ne ajutam cum putem mai ies eu mai doarme tati cu el

ma duc la un dus si un film poate cu tati si nani ca maine o alta zi!

Mergi la inceput

Dece,multumesc pt reteta,prajitura cu mar si scortisoara imi place fff mult(de la altii cel mai mult)

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput