Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (151)
Raspunsuri - Pagina 10
decenuela spune:
a...relaxul meu...e si datorita faptului ca jiji e ...melcu' crudu...nu stiu daa voi fi la fel cand o lua-o la sanatoasa prin ...imensa mea casa:)))))
i-am fc orez cu lapte...nu l-a prea mancat ca nu i l-am blenduit...apoi l-a trecut kk...io fuga..la oala jijeleeeeee.....apoi a mai papat un pic..i l-am blenduit....ii voi da restul mai tarziu...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
dulcineea_cj spune:
Sa ma dau si eu in barci ca imi mai amintesc ceva citate "Great minds think alike" adica "people with great minds think like each other..." tocmai azi ma gandeam sa va intreb despre ooosi sa va intreb daca va mai pierdeti cumpatul din cand in cand Si ete subiectele de discutie
"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''
mami de 2 ochi albastri
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa mai devreme si-a pris miru degetele la un sertar noroc ca nu prea tare dar sa plans de numa s-a rezolvat cu pupici ,luat in brate dar a uitat in jumate de ora acum e tot acolo stau pe faza Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
lorex spune:
Livia,
tu te ocupi numai tu de bebe?
ca e clar ca esti obosita...
Ar trebui sa rogi pe cineva sa stea cu el o ora doua sa iesi, sa te faci cocheta si sa iesi la plimbare, sa ti se faca dor de el!
Altfel vei rabufni si mai apoi o sa-ti para rau ca nu ai luat masuri..
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui lorex Livia, tu te ocupi numai tu de bebe? ca e clar ca esti obosita... Ar trebui sa rogi pe cineva sa stea cu el o ora doua sa iesi, sa te faci cocheta si sa iesi la plimbare, sa ti se faca dor de el! Altfel vei rabufni si mai apoi o sa-ti para rau ca nu ai luat masuri.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Lorex,mami,fii tu fata cuminte si castiga odata la Lotoca deja sunt alba in capSotul e satul deja de cat ma plangEl nu-i acasa toata ziua cu o alcoolica sa ii manance viata si sanatatea
"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''
mami de 2 ochi albastri
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Multumim frumos de aprecieri. Ieri ma uitam pe pozele pufuletilor si eram la bobita cand vine sotul. Imi zice. Mai dar parca seamana un pci cu Teo. Referitor la tort e primul ornat cu setul ala de va ziceam eu ca l-am cumparat. As vrea sa fac si trandafiri ca sculele merg dar nu stiu reteta de crema din care se fac. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
gasesti aici cateva detalii http://veronicascakes.blogspot.com/2007/11/cum-fac-trandafirii-din-lapte-praf-poze.html
xela_07 spune:
citat din mesajul lui livia1980 pe de alta parte please help...simt ca nu ma mai tin nervii....sa mai stau cu asta mic...nu vreau sa tip la el, incerc sa ma stapanesc...dar simt uneori ca NU MAI POT!parca o iau razna si nu vreau decat sa stea intr-un loc si sa nu-l mai aud..oare innebunesc eu sau ce sa fca? mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
ce zici sa te intorci la munca? o sa fii mult mai relaxata si o sa poti sa te bucuri de copil. chiar daca veti petrece mai putin timp impreuna va fi un timp de calitate. parerea mea .
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui decenuela a...relaxul meu...e si datorita faptului ca jiji e ...melcu' crudu...nu stiu daa voi fi la fel cand o lua-o la sanatoasa prin ...imensa mea casa:))))) i-am fc orez cu lapte...nu l-a prea mancat ca nu i l-am blenduit...apoi l-a trecut kk...io fuga..la oala jijeleeeeee.....apoi a mai papat un pic..i l-am blenduit....ii voi da restul mai tarziu... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Eu am renuntat la blenduit orezul cu lapte. Am macinat orezul marunt, nu chiar ca o faina ci putin mai mare. Si asa il pun la fiert in lapte.Mi se pare mai usor asa. Cateodata adaug si un praf de scortisoara ca, cica, ajuta la absorbtia vitaminelor in organism, pe langa faptul ca da un gust mai bun orezului.
xela_07 spune:
Tipat - eu nu ma descarc pe copii. In schimb o ia sotul grupa mare. Chiar mi-a spus odata ca i se pare ca ma iau de el ptr ca sunt prea solicitata cu cei mici. Raspuns: DA, asa e. Uneori ii spun ca nu imi permit luxul de a fi relaxata (sa ies zilnic undeva fara copii) astfel incat sa ii zambesc tot timpul. Ma rog eu as iesi, dar cica mai bine sa fiu acasa si nervoasa decat deloc. Moama barbatii astia ..
Fasole verde - la mine o mananca asa bucatele din supa. Mesteca f bine chiar daca nu are dinti. Si carnita i-o tai eu micuta si el se descurca.
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui simplicity Mi-a spus o cunostiinta ca i-ar fi spus un medic ortoped ca pana la varsta de 2 ani nu e recomandat deloc sa le dam adidasi,pana la varsta de 2 ani sa le dam papucei care sa ii sustina glezna Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: " Nu spune nimic bun despre tine, caci nu te va crede nimeni. Nu spune nimic rau despre tine, caci toti te vor crede." |
Si care au si talonete, neaparat.