Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (151)
Raspunsuri - Pagina 11
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Lu' al meu sotz, undeva intre 20 si 24 e si el printre noi. Si 2 weekenduri pe luna . Si ii fac eu in casa ca de cumparat nu gaseste din aste non-colesterol. A propos,Lucia si alte fete care faceti dulciuri, daca aveti ceva retete cu prajituri care se pot face cu ulei/margarina sau albusuri va rog sa imi dati si mie reteta. Daca sunt cu lapte nu-i problema ca pot pune din ala 0%, numa cu galbenusuri sau unt sa nu fie de Yannis |
Alexutzzza uite aici o prajitura la care blatul e din albus.
Galbenusurile se fol la crema, dar cred ca poti improviza tu crema.
http://amalia-mylife.blogspot.com/2008/11/prajitura-tosca.html
gratiana77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Dastefa ma bucur si eu cu tine . Iti sta asa bine vesela si optimista! Eu i-am facut azi mar copt + gutuie coapta + biscuitel. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
Buna ideea cu gutuia! O fur si eu, ca deja nici nu mai stiam ce fructe sa ii mai dau!
gratiana77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Le-am taiat feliute si le-am pus intr-un vas la cuptor. O sa incerc si cu ele jumatati si sa le las mai mult. Ce face printul? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
Poate ar merge si putina scortisoara!
onitza spune:
DECENUELA, din ce stiu eu tu alaptezi. Ce laptic ai folosit pt orezul cu lapte? Si de care orez i-ai facut? Felicitari pt jiji care face la olita! Ce baietel mare ai!
Maine Dani va papa asa:
Masa de fructe: mar cu para si cereale, gatite la oala cu abur
Pranz: ciorba de curcan cu legumele: morcov, pastarnac, ceapa, telina si putin ulei de masline iar felul II: piure din dovleac cu spanac si carnita de curcan (si eu tai carnita bucatele mici si se descurca stirbul meu ), la care am adaugat si unt.
Masa de fructe de la ora 18.00 va fi aceeasi cu cea de la ora 10, iar pe la 19,30 serveste cina: o lingura-doua de piureul de legume de la pranz dar fara carnita.
ALEXUTZA, asculta la baba asa faceam si eu mare greseala cu paul de la un moment dat cand a crescut mai mare nu suporta sa ma vada cu lingurita sau cu papa in fata ochilor; primul lucru despre care mi-a vorbit doc pediatra-nutritionista, atunci cand am inceput diversificarea, a fost sa imi spuna clar si raspicat SA NU INSIST CU MANCAREA, SA NU IL FORTEZ, cat doreste atat sa ii dau; n-are nimik daca raman 3-4 lingurite si nu termina tot, sa fii f fericita pt cat a mancat. Nici Daniel nu termina aproape niciodata tot ce ii pun insa stiu ca papa cat are nevoie, cat ii trebuie si nu mai insist, il vad linistit ca si=a luat necesarul si toata lumea e fericita. Atat de mult am suferit si m-am stresat cu paul ca mi-am jurat ca la daniel n-o sa ma mai agit. Evident ca tu faci cum crezi ca e mai bine, insa poate experienta noastra iti va spune ceva.
Gutuie oare de la ce varsta le putem da?
lucia2000 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui xela_07
gasesti aici cateva detalii http://veronicascakes.blogspot.com/2007/11/cum-fac-trandafirii-din-lapte-praf-poze.html |
Xela multumesc numai ca ai mei trebuie facuti din butter cream pt trandafiri si nu am gasit inca o reteta probata
micki_mica spune:
Asa cum am promis ca daca il mai prind dansand il filmez, iata ca l-am prins. Nu foarte cu chef ca data trecuta, dar este.
Am luat videoclipul care se deruleaza in stanga jos a imaginii si i-am adus laptopul aproape.
Nu-i asa ca e baiat mare?
Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)
myky791 spune:
citat din mesajul lui micki_mica Asa cum am promis ca daca il mai prind dansand il filmez, iata ca l-am prins. Nu foarte cu chef ca data trecuta, dar este. Am luat videoclipul care se deruleaza in stanga jos a imaginii si i-am adus laptopul aproape. Nu-i asa ca e baiat mare? Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare) |
super! e un scump!
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui lorex Livia, tu te ocupi numai tu de bebe? ca e clar ca esti obosita... Ar trebui sa rogi pe cineva sa stea cu el o ora doua sa iesi, sa te faci cocheta si sa iesi la plimbare, sa ti se faca dor de el! Altfel vei rabufni si mai apoi o sa-ti para rau ca nu ai luat masuri.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Lorex si eu ma ocup singura de teo si stiu ca e destul de frustrant.
Sotul sta cu el doar cand mergem la plimbare(si atunci sunt si eu cu ei).
Soacra ma invata sa-l las cu teo in casa si sa plec sa ma plimb ca trebuie sa aiba grija de el.
Dar asa fortat nu-mi convine. Sa aiba si el initiativa
De-asta ii spuneam ca ma gandesc f serios sa nu mai fac alt copil pt ca singura e f greu
simplicity spune:
Micki,foarte frumos....incerca sa asculte muzica,nu?sa danseze pe ritm....ce mare si voinic e....
Ariana,in timp ce eu invatam,dadea de pe raft(la care a ajuns) dvd-urile jos...si ca sa ajunga la cele din spate s-a urcat pe alea de jos(noroc ca am fost pe faza)....auch....ce o sa imi faca taica-su,daca s-a stricat vreun dvd
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
" Nu spune nimic bun despre tine, caci nu te va crede nimeni. Nu spune nimic rau despre tine, caci toti te vor crede."
myky791 spune:
alexutzza onitza are dreptate. si eu la primul am fost asa de stresata, tin minte ca sotul facea teatru de papusi cu mututlache ca sa maannce am zis ca al doliea no sa mai fac asa. si imi mananca destul de bine, numi mananca tot din farfurie dar termina mami!ca sa nu arunc mancare. ai sa evzi ca la bb2 ai sa fii mult mai relaxata.
micki mica cu postul eu zic ca sunte destule mancaruri din care iti poti lua viatminele pt ca alpticul sa fie bun pt kiti. acum cum zise si decenuela postul s etien si sufleteste sa fii milostiv si multe altele. sa tii post doar la mancare si sa injuri, sa bati sau alte tampenii de pomana il mai tii. nu ma refer la tn, in general.
cu iesitul din fire... si eu imi mai ies si imi mai vars nervii cateodata pe copii, in general pe cel mai mare cand nu e sotul acasa(ca sami vars naduful pe el) si incerc cat de mult pot sa ma abtin. livia ai grija ca se aduna la un moment dat si rabufnesti(asa mi sa umplut mie paharul prin vara din pacate nu am avut grija sa imi fac timp pt mine si am cam traso cu o depresie dar acum sunt bien) fati timp pt tn, lasa copilul o zi cu mama soacra, dute fate frumoasa la coafor, la shoping la ceea ce iti face tie placere.
NB
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti