Dovlecei in sarbatoare*202*LMA Maria!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Hai ca pe-asta cu zaharul am inteles-o.

Si noi bagam prostii in noi cu limite. Este imposibil sa il tin departe de multe pentru ca eu am 2. I-am luat si eu expandati de-aia de la organix si Radu a apucat sa pape 2 iar restul i-a matrasit fii-mea. Pai la 2 lei/10 bucati... mi s-a parut ca ma depaseste

Dar...ce nu inteleg eu acum, de ce trebuie sa le dati carne de porc??
Stim cu totii cat de grea este si pentru un adult darmite pt un copil??
Mai bine iepure.

Eu am ani buni de cand nu mananc decat ocazional. Si atunci doar asa, o gust putin ca dup-aia jumate de ora am o senzatie de greata. Eu am o structura solida, pot manca si pietre de foame. Dar carnea de porc o evit atat cat se poate.
Sa nu se inteleaga ca nu pun gura pe ea, Doamne-fereste.
Bag si eu gratarele si sarmalute si de-astea gretoase rau, dar raaaaaar de tot.

Fata mea nu a mancat pana acum deloc si n-a poftit nici la mici (nici la bere) nici la fleici, nici la costite, nici la jumari, nici la nimic. Deci eu voi evita carnea de porc.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mai dar nu a spus nimeni ca un copil trebuie indopat cu carne de porc. A fost o intrebare pt oameni care sunt mai priceputi decat mine. Nu era frumos sa se raspunda la fel de frumos? De ce trebuie sa luam totul la misto? Eu am pus o intrebare logica. Carnea de vaca e foarte tare oricat as fierbe la ea si Rares al meu nu o accepta. Carnea macra de porc e mult mai frageda. Nu stiu cum e cea de crocodil pt ca inca nu am incercat-o.

Mie dr pediatru mi-a zis ca e ok dupa 1 an. Nu inteleg ce e rau in a cere si o alta parere?

Acum pe bune ca nu inteleg eu.

Pupam Raducu sa se faca cumintel.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Liliana cine a zis mama ca da carne de porc copilului? Monik a intrebat daca poate sa dea, noi am raspuns! nu a dat nimeni, nimanui

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DANUTA uite gasisem ieri o reteta si am facut-o si am avut un succes super. Se chiama: CHIFTELUTE DIN PIEPT DE PUI IN SOS DE ROSII.Am pus in blender sau cum s-o numi ala...ma rog....frulatorul....pieptul de pui crud, paine inmuiata in apa si stoarsa, 1 ou, o leg de marar.Nu am pus sare. Cand am tocat totul bine, am pus intr-un castron compozitia care a iesit si am mai adaugat o lingura de faina ca sa se mai lege ca era prea moale. Intr-un ceaun am pus un sfet de ceapa taiata super marunt, am pus o lingurta de ulei de masline si o cescuta de apa.Am lasat sa fiarba ceapa asa cu calm.Cand a scazut apa, am adaugat 3 linguri mari de bulion.Daca ai bulion facut in casa e si mai super. Ar trebui un bulion care sa fie cat mai dulce...sa nu fie prea acru. Si am adaugat aproape 2 pahare de apa, am pus o varf de sare si am adaugat acolo chiftelutele facute in prealabil. Deci practic chiftelutele nu le prajesti.Le fierbi.Si lasi acolo sa fiarba cu calm pana se ingroasa sosul. De aceea nu am pus sare in chiftelute ca am ales sa pun in sos. Le-am combinat ieri cu pure de cartofi si azi cu orez. Pfoooo ce am mancat Mattia. Chiftelutele ies super fragede si sunt super.Sper ca ai inteles ceva din ceea ce am explicat. Nu sunt prea coerenta acum ca imi pocneste capul!

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

DANUTA uite gasisem ieri o reteta si am facut-o si am avut un succes super. Se chiama: CHIFTELUTE DIN PIEPT DE PUI IN SOS DE ROSII.Am pus in blender sau cum s-o numi ala...ma rog....frulatorul....pieptul de pui crud, paine inmuiata in apa si stoarsa, 1 ou, o leg de marar.Nu am pus sare. Cand am tocat totul bine, am pus intr-un castron compozitia care a iesit si am mai adaugat o lingura de faina ca sa se mai lege ca era prea moale. Intr-un ceaun am pus un sfet de ceapa taiata super marunt, am pus o lingurta de ulei de masline si o cescuta de apa.Am lasat sa fiarba ceapa asa cu calm.Cand a scazut apa, am adaugat 3 linguri mari de bulion.Daca ai bulion facut in casa e si mai super. Ar trebui un bulion care sa fie cat mai dulce...sa nu fie prea acru. Si am adaugat aproape 2 pahare de apa, am pus o varf de sare si am adaugat acolo chiftelutele facute in prealabil. Deci practic chiftelutele nu le prajesti.Le fierbi.Si lasi acolo sa fiarba cu calm pana se ingroasa sosul. De aceea nu am pus sare in chiftelute ca am ales sa pun in sos. Le-am combinat ieri cu pure de cartofi si azi cu orez. Pfoooo ce am mancat Mattia. Chiftelutele ies super fragede si sunt super.Sper ca ai inteles ceva din ceea ce am explicat. Nu sunt prea coerenta acum ca imi pocneste capul!

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Merci mult de tot. O incerc maine. Pare gustoasa. Si daca nu o papa ea, ii pun sare si o dau la sot (sotul mananca mai nou mancarurile refuzate de fica lui):)))

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ioana n-am zis ca ati dat deja, Doamne-fere! Dar am zis si io, ca omu', ca asta n-o inteleg. De ce am vrea sa dam muschiuleti la copii? Daca intereseaza, de bine, daca nu, iarasi bine.
Asa cum v-ati dat cu presupusul, mi-am dat si eu.
Ma scuzati

Monikus hai te si stii parerea mea deja.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Citat:

Pozici cu noi

Merci mult de tot. O incerc maine. Pare gustoasa. Si daca nu o papa ea, ii pun sare si o dau la sot (sotul mananca mai nou mancarurile refuzate de fica lui):)))

Uite dupa amiaza ma duc sa cumpar piept de pui si sigur bag si eu o portie si pt mine si pt Rares ca tare suna bine.

Ioana ma duc pe mail sa gasesc si retetele de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Si la noi in casa se mananca rar de tot carnea de porc. Alessio a mancat pana acum doar de 3 ori. E alegerea noastra.Dar uite cumnata mea face destul de des carne de porc si copiilor le place. Dar si mie imi place. MAi ales scalopine in aceto balsamico.Iam-iam!!

Ce e ala ghebe?

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:

Si la noi in casa se mananca rar de tot carnea de porc. Alessio a mancat pana acum doar de 3 ori. E alegerea noastra.Dar uite cumnata mea face destul de des carne de porc si copiilor le place. Dar si mie imi place. MAi ales scalopine in aceto balsamico.Iam-iam!!

Ce e ala ghebe?

Pozici cu noi

Sunt niste ciuperci ff gustoase:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Baaai,nu mai vorbiti de ghebe,opintici si alte d-astea de padure ca salivez pe tastatura!! Danutza ai facut si sarmalute cu ghebe sa vezi ce bune sunt? Nu iti mai trebuie carne in sarmale a doua oara .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Citat:

Ce e ala ghebe?

Pozici cu noi

Sunt niste ciuperci ff gustoase:)

Danangie, Danuta

Uite vedeti, noi nu mancam ghebe nici unul. Evident ca nu o sa ii fac copilului. Cat despre porc noi mancam frecvent muschi file si muschiulet de porc la tava mai mult fiert decat prajit si nu ne-a picat rau niciodata. Pt noi e yummy rau.

Lili am inteles punctul tau de vedere. Multumesc.

Fug la Rares ca incepe sa se foiasca. Poate il mai pacalesc sa mai doarma putin.

O zi excelenta in continuare.

Mergi la inceput