Dovlecei in sarbatoare*202*LMA Maria!!!
Raspunsuri - Pagina 15
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 Deci n-a mancat decat 2 guri de carne de pui si o lingurita de mancare de borcanas. Initial am rugat-o cu mancarica de legume - alta facuta azi si aruncata la cos dupa refuz dar nimic. Apoi i-am desfacut un borcanas, a luat o lingurita si atat. Carnea- dupa 2 gurite, a inceput sa o scuipe afara. Si pe cand ii pregateam cubulete de paine cu pate de pui a adormit. Deci am facut treaba si azi. Mooor! Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent |
lasa ca la un moment dat va manca! cand va fi momentul asta nu mai stiu
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
monikus spune:
Da, am decis sa sterg mesajul scris anterior pt ca am considrat ca prin el as da satisfactie persoanei care m-a atacat. Fetelor, nu va pot spune cat imi sunteti de dragi dar stiti ce inseamna sa vi se faca sila nu?
Promit sa raspund fiecarei atunci cand este cazul dar o sa incerc pe cat posibil sa nu mai dau atentie unora pt ca vad cum ma ataca. Au reusit sa determine atatea persoane sa nu mai scrie si sincer cred ca sunt urmatoarea tinta.
Imi pare sincer rau ca s-a ajuns aici.
Va pup si va doresc numai bine. Ne auzim maine cred.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
monikus spune:
citat din mesajul lui Danuta1979 Deci n-a mancat decat 2 guri de carne de pui si o lingurita de mancare de borcanas. Initial am rugat-o cu mancarica de legume - alta facuta azi si aruncata la cos dupa refuz dar nimic. Apoi i-am desfacut un borcanas, a luat o lingurita si atat. Carnea- dupa 2 gurite, a inceput sa o scuipe afara. Si pe cand ii pregateam cubulete de paine cu pate de pui a adormit. Deci am facut treaba si azi. Mooor! Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent |
Sa stii ca si al meu mananca din ce in ce mai prost dar o sa incerc maine niste carne de crocodil daca ma intelegi. Acum serios vorbind eu zic sa nu o fortezi pt ca s-ar putea sa nu mai manance nici atat. Las-o cat vrea ea cateva zile si incearca niste vitamina C poate ii da pofta de mancare.
danangie spune:
MONIKUS sa-ti spun sincer nici eu nu mananc, dar lor le dau. O fac bine si in lapte si iese super frageda si ai mei o tolereaza bine.
DANUTA imi pare sincer rau ca nu mananca Ioana. Si pe mine ma ia cu rau cand ai mei nu mananca.
De exemplu, Alessio a ajuns la faza ca nu mananca numai ca sa ma enerveze pe mine.
Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi
danangie spune:
Dar voi vedeti ce vad si eu? Chenarul unde scrisesem eu e blu. Si ceea ce am scris s-a mutat in partea stanga a chenarului..... am luat-o razna??
Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Sa stii ca si al meu mananca din ce in ce mai prost dar o sa incerc maine niste carne de crocodil daca ma intelegi. Acum serios vorbind eu zic sa nu o fortezi pt ca s-ar putea sa nu mai manance nici atat. Las-o cat vrea ea cateva zile si incearca niste vitamina C poate ii da pofta de mancare. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
Monikus uite ca a spus Danangie cum face iepurele,sa nu uiti sa incerci aceeasi reteta cu carnea de crocodil,da? Dar nu vrei mai bine un cameleon? Poate se "coloreaza" conform la ce vrea sa pape Rares .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui danangie Dar voi vedeti ce vad si eu? Chenarul unde scrisesem eu e blu. Si ceea ce am scris s-a mutat in partea stanga a chenarului..... am luat-o razna?? Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita. Pozici cu noi |
eu nu stiu despre ce chenar vorbesti!
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
Danuta1979 spune:
Dana, eu nu vad nici un chenar. Totul arata ok.Felicitati pt. baietelul din burtica. Il faci fotbalist, nu?
Cu mancarea, asta e, nu o pot forta.
Maine incerc sa-i dau pulpa de crocodil cu glazura de zahar ars. Sper sa-i placa. Am o reteta super
Ma retrag, ma bag la gatit tocanita de ghebe. Asta pt. noi oamenii mari.
Sa aveti o seara faina!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
liliac1 spune:
Hai ca pe-asta cu zaharul am inteles-o.
Si noi bagam prostii in noi cu limite. Este imposibil sa il tin departe de multe pentru ca eu am 2. I-am luat si eu expandati de-aia de la organix si Radu a apucat sa pape 2 iar restul i-a matrasit fii-mea. Pai la 20 lei/10 bucati... mi s-a parut ca ma depaseste
Dar...ce nu inteleg eu acum, de ce trebuie sa le dati carne de porc??
Stim cu totii cat de grea este si pentru un adult darmite pt un copil??
Mai bine iepure.
Eu am ani buni de cand nu mananc decat ocazional. Si atunci doar asa, o gust putin ca dup-aia jumate de ora am o senzatie de greata. Eu am o structura solida, pot manca si pietre de foame. Dar carnea de porc o evit atat cat se poate.
Sa nu se inteleaga ca nu pun gura pe ea, Doamne-fereste.
Bag si eu gratarele si sarmalute si de-astea gretoase rau, dar raaaaaar de tot.
Fata mea nu a mancat pana acum deloc si n-a poftit nici la mici (nici la bere) nici la fleici, nici la costite, nici la jumari, nici la nimic. Deci eu voi evita carnea de porc.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
monikus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lali_mete
Monikus uite ca a spus Danangie cum face iepurele,sa nu uiti sa incerci aceeasi reteta cu carnea de crocodil,da? Dar nu vrei mai bine un cameleon? Poate se "coloreaza" conform la ce vrea sa pape Rares . Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi |
Ca bine zici. Hai ca tocmai mi-ai facut ziua mai frumoasa desi e tare urat afara.