Dovlecei in sarbatoare*202*LMA Maria!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

monikus, mie pediatrul la verificarea de 1 an cand am vb si de mancare, mi-a zis ca pot sa-i dau si carne usoara de porc. Eu n-am avut curajul inca.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

a, bun! deci tot instinctul matern decide

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Acum am citit ce a zis pediatrul Ioanei. Deci cati pediatrii, atatea pareri. Sincer, asa stiam si eu, ca pana la 3 ani nu e recomandat, dar al meu a zis ca e ok. Eu una mai aman momentul. Avem totusi disponibila carnea de : pui, vita si peste.
Daca ii dai, sa ne spui si noua cum a reactionat si digerat, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Ioana, Danuta Daaa deci sa vedem daca ma risc. Miercuri ajungem si noi la dr pt vaccin asa ca intrebam si noi inca o data sa vedem ce ni se raspunde. Eu pana acum i-am dat pui si peste. Vita am incercat dar mi-a refuzat-o categoric. Acum ma gandeam ca daca el mi-a refuzat carnea de vitel de fapt, poate ca niste muschiulet, care e fraged bine l-ar accepta. Bine, deocamdata poate trai si fara asta dar ma gandeam asa in viitor.

Noi am fost o ora pe afara. Sa stiti ca ne-a facut bine. Mai stropea asa un pic dar suportabil. Daca nu ploua mai iesim o ora si dupa-amiaza.

Ioana, ce mai face Carol? Ati gasit alt parc?

Cica eu ar trebui sa-l adorm pe Rares ca nu a inchis ochii deloc de dimineata pana acum doar ca astia darama pereti prin zona.

Suede, tu erai cu peretii? Cat de bine te inteleg acum.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus
Ioana, ce mai face Carol? Ati gasit alt parc?

este un copil minunat! mai nou imi aduce olita si zicee kk, kk si este inebunit sa ne jucam v-ati-ascunselea!

azi i-a ~mancat~ prazul lui taica-su

noi ieri n-am iesit ca tare urat a fost dar azi imi iau inima in dinti si eu. trebuie neaparat sa cumpar si copertina de ploaie pentru carucior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua,

Gata , am terminat curatenia. LALI azi era zi de curatenie. Greu bre,greu. Ma ucide spatele si nervii siatici. Acum sunt sigura ca pana diseara e dezastru din nou. Asa e cu copiii mici.

Mattia mananca (,) cam toate tipurile de carne: adica de pui, curcan, vitel, iepure, peste. Legume: cartofi, morcovi, dovlecei, ceapa, broccolli, conpida, mazare, rosii. Fructe i-am dat: mere, pere(dar cate o bucatica mica deoarece da in diaree), sucul de la portocale, i-am dat o data si capsuni, zmeura, banane, mango,struguri (ii plac la nebunie).

Lui Mattia ii mai dau orez destul de des si nu se constipa, uneori ii mai dau si paste.

BB misca in voia cea buna, imi da niste suturi.

Ma doare capul!!!

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Buna ziua,

Gata , am terminat curatenia. LALI azi era zi de curatenie. Greu bre,greu. Ma ucide spatele si nervii siatici. Acum sunt sigura ca pana diseara e dezastru din nou. Asa e cu copiii mici.

Mattia mananca (,) cam toate tipurile de carne: adica de pui, curcan, vitel, iepure, peste. Legume: cartofi, morcovi, dovlecei, ceapa, broccolli, conpida, mazare, rosii. Fructe i-am dat: mere, pere(dar cate o bucatica mica deoarece da in diaree), sucul de la portocale, i-am dat o data si capsuni, zmeura, banane, mango,struguri (ii plac la nebunie).

Lui Mattia ii mai dau orez destul de des si nu se constipa, uneori ii mai dau si paste.

BB misca in voia cea buna, imi da niste suturi.

Ma doare capul!!!

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Uoff tare imi pare bine cand mai aflu vesti de la voi cele cu bb la purtator. Mie imi e greu cu unul dar cu mai multi.... Sper ca Mattia s-a facut baiat de gasca ca la noi nu a mers.

Ai incercat iepure? Eu nu mananc asa ceva nici eu ce sa mai zic de fi-miu.

Ioana, trebuie neaparat sa iti iei pelerina de ploaie. De fapt, daca o ia bine la picior Carol, nu poti iesi cu el de manuta? Eu abia astept sa mearga Rares mai bine ca sa iesim fara carucior afara.

Mergi la inceput

Catalina, Irina, Lali multumesc frumos pt comentariile de pe picasa. Va pupam cu mare drag.

Fug langa fi-miu. Oricum sunt prin zona.

Mergi la inceput

Monikus iesim de manuta, cum sa nu... numai pana la primul lucru interesant. daca il iau de acolo... vai,mama! asa ca pana in parc in carucior si acolo alergatura de voie.

somn usor

Mergi la inceput

Deci n-a mancat decat 2 guri de carne de pui si o lingurita de mancare de borcanas. Initial am rugat-o cu mancarica de legume - alta facuta azi si aruncata la cos dupa refuz dar nimic. Apoi i-am desfacut un borcanas, a luat o lingurita si atat. Carnea- dupa 2 gurite, a inceput sa o scuipe afara.
Si pe cand ii pregateam cubulete de paine cu pate de pui a adormit. Deci am facut treaba si azi. Mooor!

Mergi la inceput