Dovlecei in sarbatoare*202*LMA Maria!!!
Raspunsuri - Pagina 17
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Ioana n-am zis ca ati dat deja, Doamne-fere! Dar am zis si io, ca omu', ca asta n-o inteleg. De ce am vrea sa dam muschiuleti la copii? Daca intereseaza, de bine, daca nu, iarasi bine. Asa cum v-ati dat cu presupusul, mi-am dat si eu. Ma scuzati Monikus hai te si stii parerea mea deja. Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
scuzele melea, doamna! am cetit eronat sa traiti
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
Danuta1979 spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Baaai,nu mai vorbiti de ghebe,opintici si alte d-astea de padure ca salivez pe tastatura!! Danutza ai facut si sarmalute cu ghebe sa vezi ce bune sunt? Nu iti mai trebuie carne in sarmale a doua oara . Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi |
N-am facut sarmalute. Nu am decat o punga congelata. Daca mai fac rost o sa fac si sarmalute. Sigur sunt gustoase. Merci de idee.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
diamar78 spune:
Sal!
Ce ati patit dragelor de va suparati toate? Pe mine ma deranjeaza doar mesajele rautacioase.
Dar pt toata lumea.
Lali, , sa nu pui mami la suflet.
Viata e frumoasa! De fapt, ce vreau sa spun e ca Dumnezeu e mare
Acum 2 ore mesajul meu ar fi inceput asa dar sa stiti ca se intampla minuni si in zile noastre desi de multe ori nu ne dam seama. Acum sunt happy.
De fapt, ce vreau sa spun e ca Dumnezeu e mare.
Am editat ca mancasem o litera si a mai scris una alta.
Chiar, voi ati trait minuni pe pielea voastra?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.( Psalmul 33:13 )
diamar78 spune:
Si bineinteles ca am uitat sa o felicit pe santorini. La multi ani mami, sa fii sanatoasa ca sa te poti bucura de puiul tau. Ma bucur ca te-ai mai linistit acum de cand puiul busileste.
Monikus, ce ochi frumosi are Rares. Ma asteptam sa fie tuns mai scurt dar el tot are parul mare.
Ioana, chiar am vrut sa te intreb daca ti-ai luat acoperitoare de ploaie dar am vazut ca ai spus ca nu. Eu luasem una ieftina dar s-a desfacut toata. Am mai vazut pe la Real cu 35-45 dar nu stiu daca mi se potriveste pt ca nici protectia de picioare nu prea sta bine desi e chiar de la carut.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
monikus spune:
citat din mesajul lui diamar78 Si bineinteles ca am uitat sa o felicit pe santorini. La multi ani mami, sa fii sanatoasa ca sa te poti bucura de puiul tau. Ma bucur ca te-ai mai linistit acum de cand puiul busileste. Monikus, ce ochi frumosi are Rares. Ma asteptam sa fie tuns mai scurt dar el tot are parul mare. Ioana, chiar am vrut sa te intreb daca ti-ai luat acoperitoare de ploaie dar am vazut ca ai spus ca nu. Eu luasem una ieftina dar s-a desfacut toata. Am mai vazut pe la Real cu 35-45 dar nu stiu daca mi se potriveste pt ca nici protectia de picioare nu prea sta bine desi e chiar de la carut. mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13) |
Esti o draguta. Ma crezi cand iti spun ca ma bufnea plansul in timp ce il tundea? Era atat de mult par jos la sfarsit ca imi venea sa il adun sa-l iau acasa. Stiu, suna ciudat dar asta simteam. Oricum imi place mai mult de el asa dar... tre sa ma obisnuiesc cu ideea ca e tunsulica.
Baietii ce fac?
Stii ca imi place ce scrie la semnatura ta dar e atat de greu sa pui in practica.
Va doresc o noapte linistita.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
kemsy spune:
Salutare!!
Santorini, la multi ani fericiti!!
Azi am luat rondele de orez expandat si de porumb. Buna idee, bune si la gust si sanatoase.L a mancat, ma asteptam sa ceara tot biscuitii lui.
Multumesc de idee!
Cu contul pe webshots, am deschis si am vazut ca mai este doar albumul meu, vroiam sa-l sterg dar nu mai stiu datele de acces.
monikus, ce bretonel i-ati facut!!E un scump!
Am luat siropel pentru bebe, sa doarma mai bine. Prima proba in seara asta!
Revin!
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
Ioanna81 spune:
Diamar nu i-am luat pentru ca nu am ajuns in Carefour unde zicea Alex ca e mai ieftina. la Real costa 100 de lei.
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
monica_dicut spune:
Imi pare rau dar nu ma pot abtine sa nu postez in calitate de Mama a acestei odisei
Sper sa imi gasesc cuvintele si sa fiu cat se poate de sincera Da, am zis ca nu mai scriu dar nu am zis si ca nu mai citesc din cand in cand (asta pt ca stiu ca o sa sariti )
Personal mi se pare ca s-a ajuns foarte foarte departe cu discutiile si chiar nu pot sa inteleg DE CE mai continuati. De ce nu vreti sa intelegeti ca fiecare etse diferit si ca poate una din noi cu informatiile pe care le da vrea sa ajute si nu sa condamne sau sa jigneasca sau sa se impuna DE ce nu puteti sa luati ce este mai bun din fiecare postare si chiar trebuie sa impartim firu-n paishpe...
Imi pare rau ca pe aici nu se voeaza cu UNPR-ul dar acest UNPR este SUFLETUL acestei odisei defapt. Pentru ca daca stam si ne uitam putin cine mai scrie aici si cine mai scrie acolo vom constata ca acolo scriu fetele care au inceput odiseea, fetele care s-au dedicat trup si suflet acestei odisei. FEte care au avut mereu o vorba buna si o informatie utila, un umar intins atunci cand cineva simtea nevoia sa planaga. PE cand aici, sincer, sunt fete care au urmarit mereu din umbra, care nu au luat parte nici la petreceri nici la suferinte pentru ca ele considerau ca nu au ce sa spuna, iar acum (cum bine spunea cineva) cand a disparut toata lumea dincolo au aparut si au inceput sa scrie. DE aici le exclud pe Monikus, Elle , diamar.
Si DA, eu cred ca tu, Lali esti prima vinovata pentru impartirea fetelor apoi a mai contribuit si crisbebe si Ioanna din punctul meu de vedere. Pentru ca sincer Lali, toate discutiile si certurile au inceput cam de cand ai aparut tu. Este parerea mea si mi-o spun cu riscul de a mi-o lua de la moderatori.
Cat despre copilariile ca al meu copil nu a fost pus la titlu sau ca nu m-a urat nu stiu cine nu mai are rost sa comentez. Insa vreau sa fac o precizare referitoare la Elle, ca poate intelege lumea de ce s-a suparat ea. Cel putin eu asa vad lucrurile. Eu cred ca pe Elle a deranjat-o ca o singura persoana, la care ea tinea foarte mult, a intrat in ziua aia pe forum si nu i-a urat Annei (Elle te rog sa ma corectezi daca gresesc ) si de aici tot tambalaul, eu chiar tin la Elle si imi pare rau ca a fost gresit inteleasa.
Si nu aveti decat sa ma scoateti de pe lista dar sincer nu cred ca aveti cum sa stergeti 200 de capitole de odisee si altele 200 din primul an in care aparem. Si daca ma supar si mai tare si stau si ma gandesc mai bine, ne putem muta deja la scutece sub o alta denumire, pentru ca ai nostri copii sunt dovlecei de sept -oct, si in plus de asta eu chiar sunt parintele spiritual al lor, numele tot eu l-am propus. Chiar voi scire moderatorilor sa vad ce parere ar avea despre impartirea in doua a acestei odisei sa se scrie la aceasi tema. PEntru ca nu mi se pare corect ca din cauza voastra copiii nascuti in spet-oct sa nu mai mai faca parte dintr-o odisee. Am zis
Si nu astept niciun raspuns ca si pe mine ma enerveaza raspunsurile voastre lungi si plictisitoare...
La revedere, have a nice life!
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
kemsy spune:
Mai fetelor!!Ma miram eu de ce s-au scris atatea pagini azi. Iar s-au tulburat apele
raluk, pe mine m-ai convins cu zaharul. O sa incerc sa-i dau cat mai sanatos sa manance. Nu stiu cat va rezista, ca eu nu sunt model in ce priveste mancarea, dar macar acum, ca nu stie, il "amagesc".
Sunt trista sa vad ce se intampla aici. Ma intreb de unde atata agresivitate.
Nu ma pot abtine insa sa nu ma mir si sa ma intreb care este motivul pentru care unele fete au disparut complet de aici desi scriu la alte subiecte. Chiar atat de tare au fost jicnite de toate? E ca si cum am locuit in aceeasi "casa", iar acum trecem pe aceeasi strada si nu ne mai cunoastem. Eu nu-mi amintesc (sau macar asa sper) sa fi suparat pe cineva atat de tare incat sa nu mai "vorbeasca" cu mine.
De asemenea, am avut o strangere de inima cand raluk a scris in mesajul ei ca aici am ramas cele care nu ii impartasim valorile. Nu uitati ca generalizarea este nociva.
Convingerea mea este ca fiecare este liber sa faca ce vrea, de aceea va doresc tuturor sa va bucurati din plin de alegerile facute.
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
monikus spune:
Din partea mea va fi un raspuns foarte scurt. Te pup dar te anunt ca nu as putea niciodata sa scriu dincolo din moment ce chiar initiatoarea topicului ma calca pe cap de cate ori poate. Lucrul asta nu o sa pot sa-l inteleg niciodata. Eu le iubesc pe fetele de dincolo dar pana la un punct cand sunt terfelita in noroi. Atat am avut de zis. Daca se inchide forumul asta e. Nu se moare din asa ceva. Nu o sa mai scriu nicaieri. Cu ocazia asta am mai mult timp liber pt copilul meu. Pupam Dragoselul.
Noapte buna tuturor.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei