Dovlecei in sarbatoare*202*LMA Maria!!!
Raspunsuri - Pagina 18
monikus spune:
Kemsy multumim pt aprecieri. Tu ai cumparat siropelul de care a zis si Danangie? Daca despre ala e vorba sa imi zici daca functioneaza si la voi ca sa il comand si eu cumva din Italia. Multumesc frumos.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
Lali_mete spune:
Monica trebuia sa se spuna asa,si sa plec eu,nu vorbesc si in numele celor care m-au "ajutat". Nu eu am purtat discutiile in contradictoriu,nu eu am jignit prima,nu eu am aruncat prima cu piatra.Greseala mea ca am aruncat si eu. Daca nu mai scriu se intorc fetele? Sunt constienta ca voi toate ati conceput odiseea,si nu eu. Imi cer scuze ca am intrat intre voi,si imi pare foarte rau ca am discutat aici chestii care poate nu va interesau,si cu care nu ati fi vrut sa va impovarati. Nu eu mi-am luat catrafusele si am impartit lumea in doua.Nu este nevoie ca din cauza unei persoane sa faceti doua topicuri.
Ps,o precizare,pe Danutza o pupam ca nu ma considera vinovata,nu ca a propus stergerea numelor din lista.
kemsy spune:
Eu stiam ca pana la 3 ani e bine sa nu-i dam fasolele si carne de porc.
Monikus, carne de iepure si noi mancam des. Lui L ii place mult.
danangie, de gatit cand te apuci. Ai insiruit atatea bunantati ca Si lui L ii plac strugurii insa evit sa-i dau mult, mi-e frica sa nu se strice la burta.
De unde iei tu "legatura de marar"?
danutza, imi pare rau ca aveti probleme cu papica. Cred totusi ca e bine sa o lasi in ritmul ei (stiu ca e greu ).
La noi cina se serveste in cantitate mica. In rest mancam binisor (of, mamele astea, niciodata multumite )
Cum faceti tocanita de ghebe/ciuperci?
Mai nou, cand lui L nu ii place ce ii dau sa manance scuipa din gura apoi isi sterge limba
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
kemsy spune:
Monikus, nu e acelasi dar e acelasi principiu. Daca functioneaza, te anunt.
La sfarsitul lunii ne vom muta la scutece. Aveti propuneri pentri noua denumire a topicului? Nu vreau sa aud ceva gen "dovlecelul scindat"!
Noapte buna!
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
Ioanna81 spune:
hmmmm...
din ciclul Hodoronc Tronc Production: na-ti-o franta ca ti-am dres-o!
somn usor fetelor!
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
crissbebe spune:
Buna seara dragelor...
Am citit tot...dar nu am mare lucru de spus decat...ca nu am sa scriu un mesaj lung care sa plictiseasca...
Hmmmmm iar stau si ma intreb de cate ori am stat in umbra si am asteptat... Monica draga din cate stiu eu..poate imi joaca feste memoria aceasta odisee a luat fiinta in ianuarie..ca nu am fost printre primele fete care au postat aici asta e partea a doua,dar asta nu inseamna ca am lipsit de la nasterile bebelusilor,petreceri si alte cele...ca am avut probleme si nu am intrat o bucata de vreme asta nu inseamna ca am citit din "umbra"..si am revenit acum cand s-au impartit fetele..
Si te rog eu sa nu-ti mai dai cu parerea la adresa persoanei mele in ce priveste impartirea forumului..
Daca i-am luat la un moment dat apararea unei fete ce a fost jignita asta nu inseamna ca am determinat anumite persoane sa-si ia jucariile si sa plece da?
Dupa opinia mea neinteresanta s-au comportat ca niste copii care nu au suportat sa li se zica ceva contrar parerilor lor si au luat decizia de a "pleca"..
Iar daca unele fete au decis sa le urmeze IAR nu este vina mea...Asa ca repet DE CE S-A IMPARTIT FORUMUL IN DOUA DIN CAUZA MEA??????
M-am cam saturat sa tot aud chestia asta...nu stiam ca trebuie intotdeauna sa fii de accord cu parerile celorlalti ptr a fi placut de "vedete" si a tine un forum legat...Asta e...eu am pareri diferite in unele cazuri...sunt diferita...nu suntem roboti...suntem OAMENI...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
danangie spune:
Buna seara fetelor,
Scriu repede ca scriu din pat si stau si rau.
Tot aud ca unele fete care citeau din umbra acum intra si scriu. Eu cam intru in alea la prima vedere nu? Dar e pura coincidenta. Eu nu am participat la certuri, off ce nu-mi plac. Ma rog, ideea era ca nu fac diferenta. Nu intram din motive personale: copiii, casa,etc. Oricum, sigur va veni din perioada cand nu voi mai intra si pe urma perioada cand iar voi intra. Se poate? Off nu-mi plac certurile...de aia nu am mai intrat si nici nu mai intru la odiseea mea trecuta. Off...
KEMSY la Esselunga gasesti marar.Se chiama ANETO. Il gasesti acolo unde sunt legaturile la vaschetta. Gen: patrunjel, menta, foi de dafin.....sper sa gasesti. Daca intrebi vreunul de pe acolo sigur iti arata.Eu nu gasesc tot timpul.Dar cand gasesc iau vreo 3 vaschette. 1 euro vaschetta. Mancarea o fac chiar joi.Dimineata Alin va iesi cu baietii si eu voi ramane sa fac mancarea. Zici ca e ok menul?
Noapte buna
Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi
danangie spune:
Buna dimineata fetelor,
Nu s-a trezit nimeni? Noi am avut o noapte super naspa.Asta e. Am observat ca atunci cand ii dau branza lui Mattia il doare burta , nu stiu.Aseara i-am dat ricotta. Off...sunt asa de obosita.
Vroiam sa urez LA MULTI ANI ptr MARIA fetita lui ANADOMNICA. Sa cresti mare si sanatoasa puiut.
Azi aici e asa de innourat. Ptiuuu ce urat parca e inca noapte.
Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi