Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (90)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

helloo

am intrat doar sa va salut si sa citesc repede noutatile

ma preg sa plec sa imi iau prenatalu. asa k ne auzim mai p seara.
sper sa fie cineva prin zona dc va fi nevoie de capitol nou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Hop si eu de la doctor, cred ca toate am avut 'program artistic' azi
Puiul meu de maimutzica e bine, m-a terminat ca mi-a dat niscavai fier; dupa o operatie de acu 2 ani mi-au dat tardyferon pe care il varsam sistematic la fix juma de ora dupa ce il inghiteam(maltofer, sau ceva de genul asta);
mai e careva care nu sufera fierul??? daca da, ce luati fetelor? sau ce mancati ca sa compensati? (oricum stiu ca nu se absoarbe asa bine din alimentatie, da' macar incer...)
Multumesc anticipat pt sfaturi!

toate buburuzele jucause!!!

rox 23 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

maimutzica10 ne bucuram ca bebe e bine
bebelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Rox eu stiu ca se absoarbe ff bine si din alimente; preferabil carne (iar, preferabil ficatel), dar carne in general e fier in cea mai asimilabila forma, parca, oua. In privinta legumelor sunt destule, cand se trezeste Robert ti le insir pe toate, ca am o carte cu astea (dar treb s-o caut in dormitor).

Ralu bafta cu prenatalu; si coada mica la dr.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 27+

Mergi la inceput

saru'mana lorich, astept :)

fetelor, si voua v-a recomadat sa luati fier pana la sfarsitul sarcinii? (ca-s curioasa)

rox 23 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

bravo fetelor ...felicitari pt bebelusi vostri voinici si sanatosi

maimutica ..eu iau feretab si mi/a iesit o anemie la analize , dr a zis sa iau doua pe zi dar am uitat , cand imi aduk aminte iau doua pe zi ( asta doar doua saptamani )...asa se intampla in sarcina ..stiu ca ficateii sunt buni ..carnea in general ..cereale

fetelor aveti hemoroizi ? la mine au iesit la exterior

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Iubita.mara in Kika gasesti mobilier de bebe si carute , patute de toate. Am vrut si eu sa stept pana la Baby Expo dar e cam tarziu atunci asa ca ne-am luat din timp. Dar de mers tot trag o fuga cand v-a fi.

Mie imi iesise hemoglobina la limita, dr de familie mi-a zis sa iau Tardyferon, insa dr ginecolog a zis ca nu e nevoie. Acum insa nu mi-a mai dat sa fac decat urocultura, insa nimik analize.
Fetele care sunt in 28-29 sapt voua ce v-a zis dr??? O fi inebunit al meu??
Acum iau Elevitul si magne B6 atat mi-a dat.

Si fiind cam in perioada sarbatorilor ca eu sunt convinsa ca o sa nasc in decembrie, ati vb cu dr vostri daca sunt prezenti sau nu??

Multumesc pt urari ... Va pupa si Diana .

29+ cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

si eu am inceput sa am probleme cu hemoroizii,dar imi dau cu hemorzon unguent si la mine chiar da rezultate. nu stiu daca este sau nu recomandat in sarcina dar o singura data pe zi un picut de unguent nu cred ca are cum sa faca rau.

25+ cu
Karina-Maria

Mergi la inceput

subscriu si io la hemoroizi, dar incerc sa ma 'dreg' din alimentatie: mananc iaurt cu cereale in fiecare zi de dimineata si incerc sa basculez multe fructe (dc imi fac fresh, pun si pulpa inapoi in pahar, sa fie fibre cat mai multe)

rox 23 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

WUDYasa sa fie
Bebelu..gata deja prenatalsuuuperrr
Maimuticabine ca e bebelina ok

Angie+25

bebe jucaus

Mergi la inceput