Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (90)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ei, uite mie fix de ala mi-a dat; a zis ca nefiind inghitit, bobul ala de unguent cat cireasa nu face rau..si eu m-am infiorat ca am vazut ca scrie clar, si folosesc ff rar, dar sunt moemnte cand nu fac fatza...treb sa ridic din apt ca ma cheama Robert si nu pot, asa ca ...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata la amiaz!
Am apucat sa citesc din urma, ca eu nu am avut net zilele astea.
Tunde la mamica puternica! Doamne Doamne are grija de voi! Poate nu e chiar asa cum a zis doctorul acela! Oricum, sigur Mario se va face bine!
Eu am fost la ecomorfofetala, a zis dr ca e ok, numai ca e cam mic bb, are doar 360 grame da nu ii bai.
Nu mai stiu exact ce am citit
Va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Lorich

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata gagici buticoase
ma bag si eu la o cacao cu lapte
in legatura cu intalnela..mi-ar place sa fie maine cand sunt si eu la buc...ideea e ca eu maie plec dimineata daca va hotarati totusi pt vreun mall..ca afara e urat tinem legatura prin Bebeluhotarati voi ce si cum si eu iau legatura cu ea si daca se poate bem si noi un ceai cu lamaie pe undeva

Angie+25

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna fetelor,

Tocmai ce-am venit si eu de la ecograf, am facut morfo-fetala. Bebelina noastra este bine, a facut ceva balet in fata dnei Dr. Are mama o balerina. . A deschis gurita, si-a incrucisat piciorusele la glezna asa cum sta mama ei de cele mai multe ori

Avem 581g deci suntem in grafic. Nu este decat cu o zi mai mare ecografic vorbind decat varsta dupa um.

Felicitari fetelor care au facut ecografii in ultimele zile si ai caror bebei sunt bine.

Sa aveti o zi frumoasa si incercati sa nu iesiti din casa decat daca este absolut necesar, dupa ce ploua si bate vantul, este si foarte foarte aglomerat.

fetele si burticile

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

dj laura nu am citit ....... nu am folosit dar cand am intrebat dr meu a zis ca ma pot da cu diclofenac ...nu stiu ce sa zic

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

aditzaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

felicitari Wudy pt bebelina
abia stept si eu echo maine sa vad cat a crescut flacaul meu

Angie+25

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Felicitari Wudy!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Multumesc fetelor pentru felicitari! pentru voi

Angie, sunt sigura ca flacaul tau a crescut, trebuie sa fie mare, mare si jucaus!
succes mult maine la eco!

23+

Mergi la inceput