Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (90)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

am revenit ..
ziki ..cum ziceam schimba/l sunt atatia si in plus ce conteaza daca ia placut ? gestul conteaza nu ? eu la a mea de fiecare data ma duc cu ceva ...asta e tara in care traim ce sa facem

roxana..bine ai revenit , ma bucur ca sunteti ok si ai un bb grasan

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

l-am 'achizitionat' in iulie, nu il pot schimba inca

ma simt asa, prinsa intr-un cerc vicios. multumesc mult, fetelor, ca ma ascultati. cum ziceau si alte burtici, e mare lucru sa ai cu cine vorbi si sa te simti ascultat

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 22 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

sanziana ..eu mergeam cu tupeu peste el ...pe cuvant si invocam motivele pe care ti le/am zis , dar na acum tu faci cum consideri !

crisa ...am vazut ca au dar din aia mai mare nu au ..ufff ...... tb sa ma consult si cu al meu sa vedem ce naiba facem si cum facem

aditza28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

zumzu eu zic ca-s nitel scumpute pe site-ul ala, dar nu f scumpe; dezavantaj cu netul ca nu poti "simti" materialul. Eu am fost sambata in kiabi de unde am luat set 5 body (simple, ce-i drept) cu 19 lei. Si niste ciorapei ....de vis 12 lei/2 perechi. Intre auchan si kiabi am cump tot, cu exceptia cosmonautului.
si Edit: combinezonul e ok ca pret, din ce am mai vazut, dar asta chiar nu-l pot lua d epe net...trebuie vazut, ca sunt unele subtirele de mama-mama.

pup, ah tre sa ajung si eu zilele astea la Institut...brrr ce vreme.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

pai cred ca asta o sa si fac, de la obraz.
vrea, bine. nu vrea, oricum il schimb. ultima oara cand am fost la el si i-am spus in ce conditii lucrez, mi-a dat Sedatif PC.
care e contraindicat in sarcina

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 22 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna la toate buburuzele eu acum m-am dat jos din pat,nu am dormit mai deloc din cauza la spondiloza ,am niste dureri de mor si dr a zis sa nu mai iau nici o pastilaca nu-i bn ptr bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Ofer set complet de hainute potrivite sezonului de iarna, si de casa si de exterior, pentru primele 4 luni. Cine are nevoie, rog PM. Rugamintea este sa le mi le ia pe toate.:)

Va urez sarcina usoara in continuare si bebelusi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

ziki imi pare rau de stresul asta, dar hai ca mai e putin si scapi!

djlaura eu sunt cu sciatica, dar rau-rau, ca la un mom dat nu pot merge, nu m apot intoarce in pat sau imbraca; dr. mi-a zis sa ma ung cu un pic de voltaren, ca fiind f putin si fiind exterior, nu inghitit nu face rau, ea a zis ca e mai bine asa decat infirmizata; n-am facut abuz, am dat doar cand a ajuns cutitul la os, acuma..ala sau placebo...parca nu au mai fost asa crize mari.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 27+

Mergi la inceput

djlaura ...pune pe careva sa te traga cu niste diclofenac .... si pe mine ma doare

sanziana ...pai fugi si vezi poate rezolvi

aditza28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

multumesc de sfaturi fetelor

aditzaC ai citit prospectul la diclofenac unguent?
cica nu-i bn sa il folosesti dupa saptamana 20

Mergi la inceput