Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burticute.
Multam' Gabi de tratatie. Eu aveam in plan azi sa ma duc la institutul de hematologie(trebuie sa fac titrul de anticorpi anti-D), dar cand am vazut ce e afara am zis pas.
Ziki du-te si vb cu dr tau de familie si zii sa-ti dea concediu medical ca esti racita. Eu una mi-am luat de 2 ori pana acum ca ma simteam mult prea obosita si simteam ca nu mai pot.
Sper sa aveti toate o zi cat mai insorita(nu ca cea de afara).

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata, fetele!

Am fost ieri la medic cu rezultatul de la morfo. A zis ca e totul perfect, doar ca lichidul amniotic e la minim, adica degeaba scrie ca e cantitate normala ptr ca e sub 100 mm (eu avand 94mm).Ce ar trebui sa fac, ca nu mi-a zis...sa beau apa? Eu beau in jur de 1l jumate pe zi, ar trebui mai mult? Stiu ca lichidul amniotic e f important ptr dezvoltarea bebelui...Ati fost careva in asemenea situatie?

Eu mi-s la servici, mi-a zis dr ca din noiembrie va incerca sa-mi dea CM. Mai rabd 2 saptamani.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy
Ziki du-te si vb cu dr tau de familie si zii sa-ti dea concediu medical ca esti racita. Eu una mi-am luat de 2 ori pana acum ca ma simteam mult prea obosita si simteam ca nu mai pot.

poi as vrea eu, o sa ma incumet azi sa merg la el, dar e din aia ciudati, care cica nu da medicale aiurea...
adica pe nimic. la el mergi cu mucii-n barba, cu un picior vanat, etc, nu asa, brambura

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 22 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

neata fetelor!
eu va citesc mereu dar nu prea am ce sa scriu.
adita,saltea de 120/70 gasesti la bebe design

25+ cu
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neata , neata si de la noi

gaby ..multumim de tratatie si eu m/am trezit cu o foameeeeeeeee...... dupa ce va scriu dau iama in frigider , mi/ai facut pofta cu omleta asa ca ... omleta sa fie

ziki ce ma enerveaza medicii astia ...dute la el si zi ca ti/a fost rau ca ai vomitat azi /noapte si ca nu te puteai tine pe pic dimineata si nu ai mers la job , ia uite nene dar cand le ducem sacosica le place ...cum sa nu !!! sau schimba/l mama ....sunt atatia dr

monika nu stiu ce sa iti zic , dar atata timp cat nu e o dif mare eu zic ca nu ar fi o problema ....

fug sa pap si revin

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

crisia... sarna multtttt ma uit dupa ce pap , sunt cam necajita ca nu gasesc dimensiunile astea si mi/ar tb si una de 60/160 sau 70/160 si se fac decat la comanda iar pe cea din urma mi/au cerut app 9 mil , mi se pare enorm sincer tinand cont ca nu este una mare pe care poti dormi pana la adanci batraneti , vb vine

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ziki

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

poi as vrea eu, o sa ma incumet azi sa merg la el, dar e din aia ciudati, care cica nu da medicale aiurea...
adica pe nimic. la el mergi cu mucii-n barba, cu un picior vanat, etc, nu asa, brambura

bebe

asa imi vine sa ii strang de gat pe unii medici. dupa cu zicea si Aditza daca ii duci ceva repede se rezolva, ar putea macar sa inteleaga ca esti gravida si ca nu prea mai poti sa te duci la munca pana lesini pe acolo.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

am uitat sa precizez ca data trecuta i-AM dus ceva
dar poate nu i-a placut...

bebe

Mergi la inceput

Monika in mod normal se consuma minim 2 l de lichide zilnic, dar noi ca suntem gravidute ar trebui sa consumam mai mult ca sunt cerinte mai mari in organism. Nu pot sa-ti spun daca asta e un factor care sa influienteze cantitatea de lichid amniotic. daca dr ti-a zi ca e ok nu te stresa.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Buna ziua la toate burticutele!

Imi e rusinica sa va scriu, cred ca au trecut mai mult de 2 luni de cand nu am mai dat nici un semn. Am mai citit din cand in cand ce ati scris, si am citit in fiecare saptamana cum se dezvolta bebele in burtica, dar atat am avut timp.
Ca un rezumat, de cand nu v-am mai scris, am aflat ca bebele nostru e baietel, asa ca o sa rog pe cineva care se pricepe sa treaca un carucior albastru in dreptul meu (si ii multumesc anticipat celei care o va face); am facut si morfologia de trim II si ni s-a spus ca avem un bebe perfect sanatos, iar la ultimul control, acum o saptamana avea 850 gr, cam marisor pentru saptamanile lui de dezvoltare. Am si poza cu profilul buburuzului nostru, si o sa postez si eu pe contul comun de pe picassa, promit. Sambata asta am si cununat, deci am fost o nasica cu burtica.
Cam asta am facut noi de cand nu am mai scris nimic. O sa incerc sa nu mai las atata timp sa treaca fara sa dau de veste, si daca nu voi reusi, macar dupa ce intru in medical promit sa fiu mai activa. Dar sa stiti ca oricum ar fi, suntem alaturi de toate burticile de pe forum!!
Va pupam!

25+

Mergi la inceput