Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (90)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fetleor aici a iesit un soare super fug la o plimbarica sa recuperez

Angie+25

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

angie la noi la sinaia ploua de rupe
eu m-am bagat la bucatarie fac ciobita de perisoare si pilaf cu multe legume
plimbare placuta angie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Mie medicul nu mi-a recomandat nimic pana acum in materie de vitamine, fier etc. Am luat acid folic pana la 16 saptamanai si de atunci nimic.
Merg vineri la ea, poate imi da si mie ceva, nici nu stiu, o fi normal sa iau, o fi normal sa nu. Sa vedem ce-o sa-mi spuna.

Angie, plimbare placuta! Super ca a dat soarele...
Vreau si eu la plimbare... dar mi se pare asa urat afara...

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

wudy mie mi-a dat ferretab si natalvit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

mda .... nu stiu ce sa zic cu hemoroizi astia eu m.am speriat credeam ca sunt inauntru si ca se simt la palpat ..dar au iesit afara ..of la mine constipatia a fost o problema de cand ma stiu ...... pot sa mananc eu vrute si nevrute ...o sa incerc cu fresh de portocale in fiecare dimineata ...dar fresh dupa iaurt sper sa nu dau in altceva

eu analize mai fac in saptamana 34 ....papanicolau, secretie si analize sange si urina

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Ma mai primiti si pe mine?
Am fost plecati cateva zile la Breaza si la Buc, acum tot incerc sa recuperez de azi-dimineata ce ati scris zilele astea...
Sper ca sunteti bine toate.
Am vazut pozici noi si atat de frumoase...

Irina ~ 29+ cu Patric Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

aditza ,eu am probleme cu hemoroizii de multi ani,cam o data pe an isi fac de cap ,desi cu constipatia nu am avut niciodata probleme.
dar macar am noroc ca intotdeauna scap repede cam dupa o sapt. de tratament cu hemorzon.

25+ cu
Karina-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Eu m-am intors acum de la o plimbare. Nu e f placut sa iesi afara, asa ca daca nu aveti treaba nu iesiti din casa.
Felicitari fetelor pt vestile bine de la eco.
Maimutika eu nu suport nici un mineral(fer, calciu, magneziu sau zinc) daca nu e intr-un complex cu vitamine. Luate separat imi dau migrene. Asa ca le iau doar in complex. Pt fixarea ferului cel mai bine e sa iei vitamina C.
irina cum sa nu te primim? Intotdeauana esti binevenita, esti ca la tina acasa.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

irina te primim cum sa nu ? te/ai relaxat ?

crisa am inteles ...pe mine ma mira ca desi nu aveti prb cu constipatia aveti de mult hemoroizi ...am si eu prietene care au scaunul stas si totusi au prb cu hemoroizii ...eu pana acum nu am avut deloc ....sa incerc cu alimentatia

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna fetelor! Vroiam sa va intreb daca stiti exact cum se acorda concediul medical ca eu deja o iau razna. Dr. gineco cand mi-a spus ca imi trebuie repaos mi-a spus sa ma duc intai la med de familie si sa imi dea 10-14 zile, dupa care ma duc la spital, ma interneaza o zi si primesc si de acolo 21 zile, apoi iar la medicul de familie si tot asa pana intru in prenatal. Am obtinut in prima faza 10 zile de la med de fam, apoi 21 de la spital iar acum iar am nevoie de concediu. Am sunat la med de fam si i-am spus si m-a intrebat cate zile am pana acum de concediu luate, i-am spus ca 31 si mi-a spus ca ea nu mai are voie sa dea medical daca am depasit 30 zile. OK, am depasit 30 zile, dar numai 10 sunt de la ea, mai are dreptul sa imi dea 20, dar nu vrea. A zis sa ma duc la spital sa iau de acolo pentru ca ii fac probleme. E ea nebuna sau asa este???

25+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput