Ghiocei de Martie-Aprilie***263***
Raspunsuri - Pagina 10
aditapop spune:
Dyana, am votat si eu zambetul tau si pe minunatia de pisicuta.
Pupici lui Mutzu! (e tare, tare dragalas)
POZE NAZDRAVAN
Gianina34 spune:
olishka- tinem pumnii sa va mearga bine cu gradi
probleme cu incheitura, exact cum povestesti tu, am avut si eu (imi amitesc ca ai mai spus de asa ceva si cand era davidutul mai mic si , la fel, dyana ne-a dat "lamuririle" necesare) numai ca eu nu am apucat sa aplic ce ne invata dyana si acum am realizat ca a trecut de la sine - a mai ramas un pic proeminenta respectiva insa nu mai am dureri deloc
deabia astept se ne povestesti despre ziua de gradi (parca si la noi a fost ieri)
ce faci cu atata timp liber? te apuci de exersat prin bucatarie?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
aditapop spune:
Gianina, multa sanatate micsunicii
Aerosolii sunt foarte eficienti, cica, avem si noi aparat de cateva zile, ii fac, sper sa il ajute... voi ce coktail folositi?
POZE NAZDRAVAN
Gianina34 spune:
meniul de astazi:
9-Lapte cu cereale;Tartine cu unt si miere
11-Fructe asortate
12.30-Ciorba de pui; Rulada de pui cu morcov si fasole verde
Prajitura cu nuci si portocale
16-Tartine cu cascaval ornate cu rosii
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean multumim d eruari Olga la un ortoped, sau un reumatolog, sau..sa-ti faci un film. Sigur nue ceva gravdaca mai ajungi in Kiabi, te poti uita te rog dc mai au pijamale din acelea de pe ultima pagina a catalogului? Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! Comorile noastre |
Nu mai stiu cum arata Imi arati te rog?
Olga, mamica lui David iepurasul
Anaan spune:
La multi ani, Eva-Maria! si mamei tale.
Eu am luat o pauza de la scris, iar n-am chef deloc...
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
mihaelacg spune:
TUFETE, la kiabi mi-a zis vanzatoarea ca nu mai are mare lucru din produsele care sunt in catalog. doar ceva marimi mai mari.
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
olga ce ai tu se numeste "tenosinovita de efort" si este o chestie foarte comuna. culmea, la prima cautare am gasit-o in contextul: Simpla ridicarea zilnica a copilului din patut poate provoca tenosinovita de efort. Acest lucru prejudiciaza in mod repetat incheietura mainii si a degetului mare, provocand durere si inflamatie. Solutia ar fi sa ridicati copilul fara sa fortati incheieturile: coborati gratiile de la patut, puneti mainile sub spatele si fesele copilului si ridicati-l folosind muschii bratelor. Este o inflamatie a tecii sinoviale. Acestea pot aparea in urma unui surmenaj al articulatiei, de un reumatism inflamator, de o infectie bacteriana sau de o boala inflamatorie locala. Boala prezinta aceleasi simptome ca ale unui tendinite si anume umflatura, durere accentuata la palpare si atunci cand tendonul este imobilizat. Daca tenosivinovita este infectioasa se va proceda la o curatare chirurgicala, asociata cu o antibioterapie adecvata. Aceste tenosinovite pot produce o ruptura de tendon. In cazurile mai simple se poate proceda doar la repaus a zonei dureroase si luarea de antiinflamatoare. nu stiu cat te-am ajutat cu astea, eu stiam de ea de la colega me ade laborator care a facut o chestie din asta; dispar foarte greu, sunt dureroase ca naiba, si singura solutie la ea a fost sa-si maseze in fiecare seara/dimineatza cu aantiinflamator (ce nimeresti: diclofenac, ben-gay... cehstii din astea). la doctor ortoped ai obtine mai multe informatii cred. Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 MINUNEA MEA in OCTOMBRIE |
Multumesc Diana O sa-mi fac o programare pentru maine la ortoped, daca tot am timp liber
Olga, mamica lui David iepurasul
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 olishka- tinem pumnii sa va mearga bine cu gradi probleme cu incheitura, exact cum povestesti tu, am avut si eu (imi amitesc ca ai mai spus de asa ceva si cand era davidutul mai mic si , la fel, dyana ne-a dat "lamuririle" necesare) numai ca eu nu am apucat sa aplic ce ne invata dyana si acum am realizat ca a trecut de la sine - a mai ramas un pic proeminenta respectiva insa nu mai am dureri deloc deabia astept se ne povestesti despre ziua de gradi (parca si la noi a fost ieri) ce faci cu atata timp liber? te apuci de exersat prin bucatarie? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni |
pai da, asa s eintampla, trece la un moment dat; unguentele reduc din inflamatie si din durere, dar pana se retraga... trec uneori luni bune.
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE