Ghiocei de Martie-Aprilie***263***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

MA enerveaza netul de serviciu, merge ca ochiul mortului.Hai sa scriu din nou...A fost mamam cu Rare la doftoreasa de plamani. Cam acelasi diagnostic (nu a inteles mama de pe reteta) dar am dedus eu dup atratament. I-a dat Augmentin, Ritanol (nu stiu exact, dar e ceva despre care am citit in paginile anterioare pe aici) si vit C.
Acum intrebarea e daca sa ii dau Biotice d-alea cum mi-ati spus. Stiti voi un fel de pansament avand in vedere ca si Augmentinul e destul de puternic (eu am luat si ma arde stomacul).
Daca i-a dat si MF si doctoreasa asta antibiotic inseamna ca e ceva la mijloc si nu pot eu sa imi dau cu presupusu ca nu is avizata.
Sa dea Dumnezeu sa nu iau pe calea cumnetelor mele care is disperate cand aud cophii tusind. Toti nepotii mei racesc la prima adiere de vant si au incercat toate tratamentele posibile si imposibile.
Multumesc pentru sfaturi

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

adita - multumim mult , multa sanatate si voua
aerosolii - 1 ml flixotide, 1 ml adrenalina, 1 ml ser fiziologic/de 2 ori /zi

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Acum intrebarea e daca sa ii dau Biotice d-alea cum mi-ati spus. Stiti voi un fel de pansament avand in vedere ca si Augmentinul e destul de puternic (eu am luat si ma arde stomacul).

da sigur ca da : biotisc, probiotice

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

dyana- votat

Mergi la inceput

floricule - noi mergem pe ecoflorine ca sunt mai bune, dintre probiotice si mai usor acceptate de micsunica mea
dar de aerosoli nu v-a zis nimic?
ca sunt suuuper buni mai ales la bronsiolotele voastre
si poate se putea administra si antibioticul tot asa... (nu stiu, imi dau cu parerea, dar imi amintesc ce ne povestea ayla de tratamentle lor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Olga, am vazut pozele de la petrecerea lui Chiti. Sunteti o familie deosebita, intreaba-l pe Cristi daca isi mai aduce aminte de un coleg, Florin Banu, e prieten de-al nostru si a zis ca va cunoaste cand v-a vazut in poze

POZE NAZDRAVAN

Multumesc

Il intreb, imi suna si mie cunoscut.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Am fost pe la 12 la gradi sa-l iau pe David si nu am reusit sa-l iau caci tocmai adormise de 10 min. Cica era terminat de oboseala. A ramas sa ma sune directoarea cand se trezeste. Of si imi era un dor de el sa-l jumulesc

Bianca inca o veste buna: 800 RON este programul lung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

floricule - noi mergem pe ecoflorine ca sunt mai bune, dintre probiotice si mai usor acceptate de micsunica mea
dar de aerosoli nu v-a zis nimic?
ca sunt suuuper buni mai ales la bronsiolotele voastre
si poate se putea administra si antibioticul tot asa... (nu stiu, imi dau cu parerea, dar imi amintesc ce ne povestea ayla de tratamentle lor)

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Of Gianina ce rau imi pare ca iarasi este micsunica bolnavioara Tare mi-e frica ca o sa avem si noi aceeasi soarta la gradi.

Multa sanatate va dorim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

DA, OLGA, chiar e ok la bani pentru o gradi particulara.

Mergi la inceput