Ghiocei de Martie-Aprilie***263***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

multumim d eruari Olga
la un ortoped, sau un reumatolog, sau..sa-ti faci un film. Sigur nue ceva gravdaca mai ajungi in Kiabi, te poti uita te rog dc mai au pijamale din acelea de pe ultima pagina a catalogului?

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Nu stiu inca...cred ca ma duc astazi la Carrefour, unde este si mall. Trebuie sa gasesc neaparat manuale si am de luat pampersi, detergent etc. Vrei sa-ti iau ceva?

multumesc poate gasesti la alt kiabi pluovarul de la pag 16, set body pag 13 si setul de 2 tricouri cu gluga" jocul suprapunerilor de la pag17 alta culoare decat cele din catalog(pe acelea mi le-a cump miha)

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani celor care poarta numele de Luca

Floric: multa sanatate lui Rareselu!

Olga: acomodare usoara si multa sanatate pentru Davidutzu gradinaru

Am vazut poze frumoase cu nasicii, super rochia saby si pe Andy, care a avut o vara exact pe placul copiilor, ce i-au mai placut lui Lucian pozele, m-a pus de nu stiu cate ori sa-i dau la puia(pui) si la ta( caprita)

Noi ieri am fost in vizita pe la soacra-mea, care era racita si nu a avut nici o treaba, a stat aproape pe langa copii si a stranutat Lucian in continuu, au aparut si niste mucisori, am trecut pe la farmacie si i-am luat niste oscilococcinum, i-am dat preventiv si vad ca acum e mai bine, sper sa nu raceasca pana la urma. Si ne-am intalnit si cu o colega care are baietelul mai mic decat Lucian cu trei zile, al meu copil desi era obosit s-a comportat tare bine, se juca frumos,de pasnic ce era, si-a cam luat-o de la Luca, dar finalul pana la urma a fost fericit si s-au pupat de zor la despartire

Fug la mancarica, ca-mi vine scolarelul si direct la masa se opreste.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

neata fetelor.
am venit si noi de afara.
simona, pt cafea.
olga, ai sa vezi ca david o sa se acomodeze f bine la gradi.e baiat mare.
floric, hai sa-ti zic ceva.nu sunt in masura sa-ti zic ce sa faci, insa iti voi impartasi experienta mea.
anul trecut in oct maria a avut mucisori pt prima data.pe langa musisori a si tusit nu f tare, numai ca a tinut-o vreo 2 sapt. a trecut cu bine peste acel episod. MF nu mi-a dat decat siropele.nu este genel de medic care se arunca la antibiotice, plus ca eu ii "spalam" gatutul mariei cu multa tzitzica.deci a zis clar, ca NU avem nevoie de antibiotic.si a avut dreptate.
in vara am observat doua nopti la rand ca maria se chinuia sa inghita prin somn.clar avea un disconfort in gatut. am sunat noaptea la o verisoara de-a lu cata care-i dr. pediatru si nu ne-a raspuns. ne-am culcat la loc. alt simptom nu avea. nu febra, nimic.dimineata am mers la urgente. ce a vazut dr. in gatut a fost PUROI in gat. m-am speriat pt ca nu avea nimic.cat plans un pic, i se colectase la coltul interior al ochiului putin puroi.ne-a dat KLACID si ceva gen biotics. am ajuns acasa si am sunat MF. i-am zis ca are de luat maria antibiotic si ca nu prea as vrea sa ii dau, insa i-am spus si de puroiul care se aduna din ce in ce mai mult la ochii mariei. la amandoi. abia ii tinea deschisi.atunci MF mi-a zis ca este un antibiotic cu spectru larg si sa i-l dau linistita ca e musai sa-l dau avand in vedere starea ochisorilor.seara am fost iar la urgente pt ca maria era desfigurata .avea ochisorii...ce mai era de nerecunoscut.alta dr. acelasi PUROI in gat, acelasi antibiotic.din a 3-a zi, s-a rezolvat problema.
faza e ca si alte cunostinte asistente, farmaciste mi-au zis sa nu-i dau antibiotic, insa daca nu-i dadeam antibiotic faceam cea mai mare greseala din viata mea la cum aratau ochhii.totusi nu degeaba au UNII medici o caruta de ani de scoala.
nici eu nu sunt pt antibiotic, insa sunt situatii cand tb dat.
multa sanatate la raru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Neata, fetelor
Am citit in sfarsit cam tot din urma, nu am timp din pacate sa scriu cat as vrea.
Am vazut ca Floric are aceiasi problema, din pacate, cu bronsiolita lui Raru'. Pai sa zic si eu: Razvan a luat in spital antibiotic pe vena (amoxiplus- avea branula, nu era intepat de fiecare data) si nu a fost asa de groaznic (nu te speria, gandeste-te ca va trece, pe mine asta m-a tinut "in viata"), acasa am continuat tratamentul cu oxacilina intramuscular pana azi dimineata. E muuult mai bine, aproape gata de plimbare si de joaca afara, as zice eu Parerea mea e sa te tii de tratamentul medicului in care ai incredere si sa nu te ingrozesti cand iti da antibiotic, mie mi-a explicat dr. ca era nevoie deoarece riscam complicatii. Petrean are dreptate, din pacate, cu tratamentul de lunga durata, respectiv Singulaire pentru a evita crize de astm (desi am inteles ca nici asta nu e o garantie, nu???).
Multa sanatate si sa va refaceti rapid!
Petrean, LA MULTI ANI pentru micul LUCA, sa fie sanatos si fericit!!!
PS. Am ras cu lacrimi la fazele haioase relatate de voi (aia cu "futelnita" nu m-am putut abtine si am povestit-o prietenei mele la telefon. De Ilinca nu mai zic, cu cizmele, povesteste cu un haz de mori

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Eu mai am o problema...stiti ca am avut ceva de carat inca de cand am nascut, caci fii-meu este baiat cu greutate, asa ca mi-a aparut la incheietura un fel de galma, ca un oscior asa, care ma doare f tare si in ultima vreme ma folosesc cu greu de aceasta mana. Vreau sa merg la dr, intrebarea este: la ce fel de doctor?

olga ce ai tu se numeste "tenosinovita de efort" si este o chestie foarte comuna. culmea, la prima cautare am gasit-o in contextul: Simpla ridicarea zilnica a copilului din patut poate provoca tenosinovita de efort. Acest lucru prejudiciaza in mod repetat incheietura mainii si a degetului mare, provocand durere si inflamatie.
Solutia ar fi sa ridicati copilul fara sa fortati incheieturile: coborati gratiile de la patut, puneti mainile sub spatele si fesele copilului si ridicati-l folosind muschii bratelor.
Este o inflamatie a tecii sinoviale. Acestea pot aparea in urma unui surmenaj al articulatiei, de un reumatism inflamator, de o infectie bacteriana sau de o boala inflamatorie locala. Boala prezinta aceleasi simptome ca ale unui tendinite si anume umflatura, durere accentuata la palpare si atunci cand tendonul este imobilizat. Daca tenosivinovita este infectioasa se va proceda la o curatare chirurgicala, asociata cu o antibioterapie adecvata. Aceste tenosinovite pot produce o ruptura de tendon. In cazurile mai simple se poate proceda doar la repaus a zonei dureroase si luarea de antiinflamatoare.
nu stiu cat te-am ajutat cu astea, eu stiam de ea de la colega me ade laborator care a facut o chestie din asta; dispar foarte greu, sunt dureroase ca naiba, si singura solutie la ea a fost sa-si maseze in fiecare seara/dimineatza cu aantiinflamator (ce nimeresti: diclofenac, ben-gay... cehstii din astea).
la doctor ortoped ai obtine mai multe informatii cred.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop
E muuult mai bine, aproape gata de plimbare si de joaca afara, as zice eu

ma bucur ca e mult mai bine si multi

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

am avzut ca scria cineva de faze haioase..sa vedeti ce copil am..il inteb aseara"andrei unde ti-s pijamalele"?
El rade si-mi spune"sunt dincolo.s-au plictisit si s-au apucat de pictat"
:))))

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Olga, am vazut pozele de la petrecerea lui Chiti. Sunteti o familie deosebita, intreaba-l pe Cristi daca isi mai aduce aminte de un coleg, Florin Banu, e prieten de-al nostru si a zis ca va cunoaste cand v-a vazut in poze

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata dragelor
bine am mai inceput saptamana cu multe poze frumu rau (adica protagonistii) ce dor mi s-a facut de cumparat o rochie asa frumoasa....
la o rochie frumoasa visez eu acum ce griji , ce probleme...
noi am bifat iarasi dr in wk ca acum am facut o laringo nu stiu cum: am luat-o de la gradi ragusita, cu ceva tuse productiva din gatutz si mucisorii aferenti si ceva temperatura
asa ca am aflat ca-i musai de facut aerosolii (dupa ceva scene violente de plans/zbatut/invinetit) acum stam cumintele si respiram aburirii iar la sf ii facem si ursuletului ca si el e racit
asa ca saptamana asta cu asa ceva ne distram
la gradi ratam sarbatoarea toamnei de miercuri unde cica e ceva pregatit cu pitici si parinti dar asta este, important e sa ne facem bine sa o putem relua de lunea viitoare 9sper eu din tot sufletul)

floricule - eu cu tusea mereu am obsesia sa nu coboare problemele la plamani si m-am prezentat tot timpul la dr de la primele semne - am preferat sa-mi spuna ca-s eu exagerata decat sa stau sa astept si sa se agraveze cumva (ca mi s-a intamplat sa nu-mi functioneze instinctul)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput