Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Stai ca mi-am pierdut toate ideile cand l-am vazut pe Alex al Ioanei. Facut repede un calcul si mi-au iesit 8 luni jumate in poza. Dar ce carlionti are. SPer sa va ajungem din urma. Doamne cat de frumos era de mic.

Sa va zic ca sambata ii zice sotul lui Eric, "hai la nani" si el "nani" dar asa melodios a zis si apoi a tot repetat. Om fi noi avansati la vorbit, dansat, etc dar la motricitate suntem rauuuu in urma. N-are nimic, destept sa fie ca o munci si pe scaun.

Child multumesc. Incerc sa ajung si eu, ca e capatul celalalt Metro, la Polus si nu prea ma trage sa ajung acolo. Felicitari pentru progresele lui Albert.

Rebi ce faci?

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

acum l.am vazut pe alex! a fost frumos si de bebelus

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Buna ziua mamici si pitici

Am avut un we de cosmar . A revent in forta problema mea vesnica, de care aproape ca uitasem in sarcina dar si dupa ......astmul!!! Ma plangeam eu in urma cu cateva zile ca sunt un pic racita, dar credeam ca gata, a trecut! Dar nu, se pare ca raceala mi-a provocat o criza de astm de toata "frumusetea". Saracu barbate-miu s-a speriat a crezut ca dau ortu popii. Piticania mea ma simte si este mai agitata si mititica se sperie si incepe sa planga cand ma apuca tusea. Azi de dimineata am fost la spital, am facut niste probe respiratorii care au iesit foarte rau. Mi-a zis dr mea ca inca putin si ma punea pe aparate de respirat. Am intrat pe tratament intensiv, sper sa-mi revin repede. Galusca mea iubita vrea numai la mine in brate, ma simte ca nu mi-e bine, si se lipeste de mine asa dragastoasa. Mai in gluma, mai in serios am intrebat-o pe dr daca-mi recomanda si impachetarile cu pamant, lopatonol, clopotirol... ca la cat de rau mi-a fost (inca mai imi este)... A zis ca inca nu-i cazul dar daca mai stateam inca putin...ajungeam pe oxigen In fine, gata, nu ma mai plang, o sa treaca si asta. Colac peste pupaza, dupa amiaza am o intalnire de afaceri iar eu arat ca o cucumea. Am niste cercane de toata frumusetea si nasul infundat. Cred ca o sa dau tare bine. Nici nu prea pot sa aman. Nu mai zic ca in functie de cat de productiva va fi, este foarte posibil sa fac si o vizita fulger pana la Viena.

Gaby , am vazut ca m-ai visat
hai sa va povestesc ceva despre vise : Odata, la birou, intr-o dimineata la cafea, un coleg de-al meu se uita la mine si ranjea de numai putea. In fine, chestia asta cu ranjetul a continuat si spre dupa amiaza. Ne intersectam in bucataria firmei, singuri, spre sfarsitul programului si-mi spune: "cand ma mai vezi ca ma uit ca prostu la tine si ranjesc cum am ranjit astazi, sa stii ca te-am visat! Mamaaaa si ce-am mai "muncit" noaptea trecuta noi doi!!!! " M-a lasat masca si pe urma, in timp, cand eram ditamai balonul - gravida - l-am intrebat o data in gluma daca mai are vise cu mine in halul ala . CAm asa cu visele, Gaby ai spus ca-i de bine , da?

Irene, fata ce mai trageti si voi cu boala, mama ei de boala sa va faceti repede bine - nu am primit nici pana acum cartea promisa, te tin la curent pe mail

cam atat, nu stiu ce mai vroiam sa mai scriu, m-a luat ameteala si trebuie sa merg in pat, inca sunt destul de slabita

va pupacesc si ne mai auzim cat de curand, sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita
Rebi ce faci?

Mai pun cate ceva in ciorba, ma mai joc cu strumfita... mai citesc pe aici :D abia acum am ajuns la zi.
Pupici vorbaretului drag.

ROXI raman la convingerea ca Silvana e o dulce si-o frumoasa. Mie-mi place de ea si cu casca (macar ca-i sigura!)
MIRIA nici mie nu-mi plac musafirii care uita sa mai plece. E drept ca nu mau in vant nici dupa statutul de musafir; eu prefer sa stau acasa sau sa am intalniri pe teren neutru :D. Pup Cassianu' frumos.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Oana, Roxi
Da, Alex a fost un scumpic de bebel, iar acum e un smecherut si ne certam intr-o veselie ..
dar eu fetelor, sunt intr-o faza nasoala rau cu nostalgia asta...in ultimele zile l-am dragalit si pe Alex de l-am zapacit, mi ciuda ca prea repede cresc... ...pe Ovi l-as "conserva" asa...Doamne iarta-ma, bine zice mama, vorbesc cu pacat...

Mergi la inceput

jeni, of,of,
ai grija de tine, nu-i de joaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

erata: nu ma dau *

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Jeni ma enerveaza visele astea Doamne! Pe prietena mea buna de la Sibiu am visat-o batuta de sot si cand am sunat-o zicea ca aniverseaza 6 ani de casatorie si ca i-a adus flori:))

Sa te faci bine si sa ai grija de tine! verifica umiditatea aia din casa ca tare imi e ca umed rau la voi!

Eu nu mai zic de vise ca vad sunt exact invers! blex..

Mie imi plac musafirii aia care ii chem eu:) adica oameni cu care am ce sa vorbesc si nu pun presiune asupra mea! Cum eu nu gatesc, la mine nu se intinde masa si se aduna masa. Ma stradui eu sa dau bine la public dar se vede de la o posta:) Oricum, vizitele la noi sunt scurte si de bun simt! Eu nu ma duc niciodata pe capul nimanui ca nu ma simt bine. Vreau sa pot dormi intr-un pat ok si sa am baia mea, cum ar fi la hotel. De obicei cand te duci musafir dormi pe o canapea si la baie e naspa rau cu coada. Oricum, la mine e obrazul gros.. eu zic daca nu am chef de vizite!:))

Mergi la inceput

mai, si eu visez cu unele dintre voi, ca sa nuy mai zic ca in timp ce spal vase, sau dau cu aspiratorul, va "raspund" la cine stie ce problema...
azi noapte am visat-o pe Ina...nu-mi amintesc intregul context, doar ca ea lucra ca si controlor de trafic aerian...no...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claretta

Salut,

Sunt o mamica de fetitza scumpa Maria Clara si vrem sa facem parte din gashca voastra pentru schimb de experienta!
Ne primiti?

Mamica de Maria Clara (30.04.2010)

Bine ai venit!
Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si sa-ti vada fetele mesajele in timp real, altfel nu ti le vad si nu te pot intampina!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput