Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

GABY - Deci tu nu m-ai primi daca m-as invita la tine! Bineeee! Las, ca te tin minte si nici eu n-o sa trec, intorc capul cand trec pe langa usa ta.

Mergi la inceput

JENI - Imi pare rau ca patimesti cu raceala care a activat astmul. Sper sa ai un tratament bun si sa iti revii repede sa n-o mai sperii pe pitica.
Bafta la intalniri! Ia-ma si pe mine la Viena, zic ca-s sora ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Ma Andra nu pot sa cred ca Ianisu face maine 9 luni...
Ai deadline sa pui poze pana maine.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

si mie mi-e greu sa realizez ca au trecut 9 luni, uneori mi se pare ca s-au scurs ff repede, alteori parca il am pe Pishti de-o viata si promit in fata natiunii ca maine seara pun pozele promise din ultima luna

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Da' chiar, IOANACT n-a ajuns acasa, ca a trecut de cateva zile Sf. Paraschieva? Sau o mai veni vreo sarbatoare? Ce plimbarete sunteti!

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Martea viitoare e Sf Dumitru, si din cate stiu, e pelerinaj la voi in Bucuresti...

Irina (8 martie 2010)

"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Sa va zic ca sambata ii zice sotul lui Eric, "hai la nani" si el "nani" dar asa melodios a zis si apoi a tot repetat. Om fi noi avansati la vorbit, dansat, etc dar la motricitate suntem rauuuu in urma. N-are nimic, destept sa fie ca o munci si pe scaun.

Rebi ce faci?

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Da' chiar, IOANACT n-a ajuns acasa, ca a trecut de cateva zile Sf. Paraschieva? Sau o mai veni vreo sarbatoare? Ce plimbarete sunteti!

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Martea viitoare e Sf Dumitru, si din cate stiu, e pelerinaj la voi in Bucuresti...

Irina (8 martie 2010)

"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"

fata esti nebuna, da-mi placi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

elba cereale cu lapte dau cu lingurita, le fac destul de groase. Dar asta pt ca Floricica nu agreeaza biberonul, ci lingurita, ceea ce mie imi convine. Daca nu ar vrea la lingurita evident i-as da la biberon, consistenta mai mica.
Al meu si apa prefera din pahar, nu din biberon :)

miria multumesc pt informatii. Deci ai operat-o pe Dami de polipi si nu e mai bine? Eu am o prietena care si-a operatul baiatul pe la 5 ani, iar acum are 9 ani si e f multumita, raceste rar si forme usoare.
Cit despre scos polipii, e importanta si mina celui care opereaza, ca daca nu curata perfect cica se refac.
Eu am mers la dr. Dan Gheorghe, ORL-ist renumit de copii, e la Sanador, Apollo si Budimex. Pediatra mi l-a recomandat pt ca a zis ca nu e genul care una-doua zice operatie, ci doar cind considera ca trebuie.
Ma mai gindesc, dar sa stii ca eu nu prea cred in homeopatie.
Stiu ca multe de aici sinteti pro-homeopatie, si chiar va rog sa nu navaliti pe mine. Eu sint pt medicina alopata, asta e. Si incerc sa nu folosesc medicamente multe si tot timpul, sa mai las si natura sa-si faca treaba - dar la copii sub 2 ani nu am curaj, zau, sa las numai natura...
Asa gindesc eu :)

Mergi la inceput

fac raie de nervi, scrisesem un carnat de mesj, cu urari de sanatate, de copii frumosi, etc si mi-a dat eroare ca l-am trimis mai repede de 60 de sec fata de cel anterior, si eu repede, hars, am inchis pagina si pa-puiu mesajul meu

Mergi la inceput

Cine-i nebuna, eu sau AMI? Intreb ca ma gadila o musca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Buna!

Eu nu mai reusesc sa va citesc si pace...

Meniul de azi:

- cereale;
- legume: brocoli, morcov, telina, ardei verde / kapia, fasole verde si cateva frunzulite de telina;
- mar cu iaurt.

Am vazut ca vorbeati de lapte, eu i-am introdus masa de lapte pe care o bea noaptea, si la care a renuntat, ziua pe la patru. Am socotit si in total bea cam 560 ml. Eu zic ca e ok..

Roxana - Irinei i-a placut f mult combinatia cu dovlecel si avocado. Cand i-am dat prima data, nu s-a saturat si tot pentru prima oara am auzit-o miorlaind ca mai vrea.

Mai vroiam sa scriu ceva...

Revin.

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput