Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Cine-i nebuna, eu sau AMI? Intreb ca ma gadila o musca.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Musca Roxanei de ziua trecuta?

Irina (8 martie 2010)

"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

VLADI - Il stiu pe dr. Dan Gheorghe de la Budimex.
Nu trebuie sa crezi in homeopatie, sunt si alte tratamente pentru cresterea imunitatii. Eu pe fata cu nu homeopate am intarit-o, ci cu ajutorul unui medic pneumoftiziolog de exceptie.

Tratamentele homeopate vin ca o completare la toata simptomatologia pe care inca o face, ca sa n-o mai indop cu Panadol, Nurofen, Ketof...
De la primele simptome bag grauntele care, mirare sau nu, chiar isi fac efectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Gabyhila despre nebulizator:

Nu stiu daca e importanta marimea nebulizatorului, dar eu din principiu ma feresc de orice aparate super-compacte pt ca in general au probleme mai reede decit cele care nu-s asa "inghesuite" :)
Eu am Omron mai mare, cam cit 2 cesti de cafea sa zicem, si e bun.

Cit despre tratamente cu aerosoli: mie mi se pare mult mai ok sa-i dau medicamente de git, nas si plamini direct prin aerosoli, ca se duc direct unde trebuie, decit sa-i dau siropele sau pastilute, care trec prin ficat etc...

Sfatul meu e sa faceti tratamente cu aerosoli asa cum va indica medicul - la fiecare boala sau stadiu de gravitate e alta formula, nu va luati dupa discutiile noastre de aici. Mentionati doctorlui ca aveti acasa nebulizator, uneori medicii prescriu siropuri ca se gindesc ca nu aveti aparat acasa.

Nebulizatorul mie mi se pare o investitie f buna, si eu fac tratamente cu el. Eu sint din aia care nu dau bani pe multe haine, leagane etc, in general chestii care au folosint ascurta, dar prefer sa fac investitii pe termen lung :)

erina noua pediatra cind ne da aerosoli cu mucolitice (Fluimucil sau ACC) ne pune sa distantam fata de ora la care dau antiinflamator (Dexametazona sau Flixotide mai nou). Si uneori ne da aerosoli cu un bronhodilatator intii, si abia dupa 20 min pot sa-i dau aerosolii cu tratament efectiv, sa astept bronhiile sa se dilate... Alteori cind e ragusit etc ne da la inceput adrenalina de inhalat si tot asa, dupa 20 min tratamentul de vindecare... Cite bordeie atitea obicee :)

miria tu esti medic? ca nu mi-e calr... ziceai ca ai lucrat la ORL?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

sa nu uit!

Daca va place magazinul pt copii DPAM (la dpam punct com) sa stiti ca numai azi au free shipping spre toate tarile pt ordere de minim 100 eur. Si au si un flash sale la unele articole.

Daca va intereseaza intrati pe site, poate va cuplati repede intre voi la o livrare ca sa faceti suma minima (eu nu ma bag ca mi-am facut plinul deja de mult :))

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

REBIANA, SANZI, IOANA28 am trimis coletele, cred ca pe miercuri, joi o sa va ajunga. Sa le folositi cu placere!
Trimit pe pm detalii.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby e bun e bun omronul ala care.l vrei tu , si al meu e usor de transportat sa stii, vine intr.o gentuta speciala cu toate accesoriile

ami merci am sa incerc maine, acum am avocado dar n.am avut dovlecel si i.am dat borcan
azi am tinut si eu minte din ochi cantitatile
150 ml lapte
200 grame fructe cu cereale
100 grame piure de legume
pana acum asta e tot :)

denisa depinde de borcan , eu am unele care abia le scot cu lingurita, o sa fac o poza, in special cele facute la abur de nestle, raman asa in forma de tort, tre sa le zdrobesc :)) si am altele de curg cum zici tu din borcan, nici mie nu.mi plac, mai ales ca iau am pretentia sa manance repde si curat fara multa zeama :)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

jeni_h imi pare rau sa aud ca nu te simti bine...multa, multa multa, sanatate...ai grija de tine, intalnire,afacere,viena? lasa-le...stai linistita si ai mare grija de tine,astea se pot face si cand te vei simti mult mai bine...

oanaiacovita da sa stii ca a gusat adelina din tort...s-a lins pe degetute si radea,i-a placut

am reusit sa comandam si noi premergatorul,vine maine,poimaine...adelina a spus azi urmatoarele cuvinte: bla bla bla tatata...am ramas cu gura cascata... de ce nu a spus mamama??

o zi buna
multa sanatate la toti bebei bolnaviori si la mamici

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

VLADIMIRESCU - Nu, n-am lucrat ca medic, ci ca asistenta medicala pe sectie de oncologie laringiana. Asta din frageda pruncie, ca am terminat fostul liceu Sanitar (cine a auzit de el).

Apoi, pentru ca ne nastem avand un rol bine-definit in viata am ajuns sa termin o facultate unde tot rol de "asistent" am. Din pacate, "pansez" mai putine rani decat in sanatate pentru ca sistemul, practic, lipseste cu desavarsire.

Cu toate ca la noi termenul de asistenta medicala nu este privit ca-n Occident, eu sunt "calita" pe sectii grele si mi-am practicat meseria cu daruire la vremea respectiva. Asa ca, stiu multe, inclusiv din culisele profesiei de medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Mai MIRIA, imi da impresia ca noi avem cam acelasi parcurs de cariera.
Si eu am terminat Liceul Sanitar, apoi am facut sociologia, dar m-am reprofilat pe asistenta sociala, lucrand in domeniu.
Acum nu mai lucrez in domeniu, predau, avem studenti foarte implicati care, din pacate, vor intra intr-un sistem mort, asa cum zici tu, de fapt, nu exista
Si totusi, suntem o tara de asistati social

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Am vazut poze, filmulete. Ce inaintati sunt bebelusii, Kira e o lenesa, da' avem noi timp sa le facem pe toate.

Am primit cadou de la sot doua ore de masaj azi, o ora reflexo si o ora masaj de relaxare. De la 19.00 Sta el cu Kira, plus ca mi-a dat Vladi treaba cu magazinul sufletului. Am intrat, daca adun haine de 100 euro ma primeste si pe mine cineva la ea? Vin cu tot cu haine.

Mergi la inceput